ייעוץ קניתי גיינר , כמה שאלות .

קרנף

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
טוב אז ככה ,
אני משתייך לקבוצה הזאת של האנשים "רזים, מנסים לעלות במשקל אך מתקשים, אוכלים אבל לא מספיק (עבודה, לימודים...)בעלי חילוף חומרים מהיר."
יש לי השגים עליתי 10-11 קילו ב6-7 חודשים .
אני נחשב בנוי אבל עדיין רזה .
אני תקוע אני גם יורד לפעמים קילו שתיים אין לי זמן ! לימודים , בגרויות , חברים .
אני אוכל הרבה אבל לפעמים אני מפספס ארוחות ויש ימים שאני בקושי אוכל !!!
אז החלטתי לקנות גיינר ולהשקיע קצת יותר ולפנות גם זמן .
אז קניתי את הגיינר "ProStar WHEY Protein"
ויש לי כמה שאלות ,
1. האם הוא מתאים לקטגוריה הזאת ויכול לעזור לי בצורה משמעותית לעלות במסה ובנפח ? האם הוא בכלל גיינר ולא אבקת חלבון ?
ב-GoActive אמרו שכן נתתי להם דוגמאות שיבינו תראש שלי אמרתי משהו עם אותו רעיון של ProGainer וכו' והסברתי להם מה שכתבתי למעלה .
2. כמה פעמים לקחת ביום ? הבנתי 150 גרם בכוס של השייק ואז למעלות מים עד ה550 לשתות .
אבל מתי וכמה פעמים ביום ? יש לי חבר מזיין תמוח שפעם אחת ביום זה מספיק שלא יהרוס בכליות
אבל הרבה אומרים 2 פעמים .

זהו תודה מראש אני יודה מאוד לעונים זה יעזור לי מאוד !

• פותח/ת השרשור
מה ה BMR שלך? כמה קלוריות אכלת? איך נראה התפריט שלך?
בוא נגיד ככה המשקלים שלך לא הגיוניים ב SS ואין סיכוי שבעולם ש"סיימת" את התוכנית, אני עוד לא נתקלתי במישהו שסיים את התוכנית בפחות מסקוואט תלת סיפרתי, לך יש כמעט חצי מזה.
אז האופציות הן:
1. לא עשית כמו שצריך את SS (בעיות טכניקה, הוספת תרגילים, לא הגעת 3 פעמים בשבוע לאימון וכו')
2. לא אכלת מספיק
3. לא התאוששת מספיק (שעות שינה, עבודה מסיבית ביומיום וכו')

כל אלו הפרמטרים למה לא התקדמת, אין סיבה שבן אדם יעצר ב 65 ק"ג סקוואט כשהוא שוקל 67 ק"ג, אתה אפילו לא מרים את המשקל גוף שלך, הסקוואט שלך אמור היה להיות לפחות 100 ק"ג לאחר חודשיים ב SS ולאחר עוד חודשיים ב SS הייתה כבר צריך לגעת ב 130-140 (ביחד עם המשקל הפיזי שלך, שהיה עולה).

אמרתי לך כבר מה הBMR שלי . 1800 קלוריות , ואכלתי 3000 קלוריות .
כבר שמתי את התפריט שלי פה פעם וגם בישראל בודי עשו לי כמה שינויים והיא טובה .
למה לא הגיוניים ?! אני סיימתי SS מסיבות אחרות , אתה הבנת אותי לא נכון !
יותר נכון להגיד עברתי ss ! אני התחלתי SS עם משקלים נמוכים מאוד נגיד בסקוואט 45-50 ק"ג
ועליתי בפחות מחודש ל60 ק"ג ! ואז עברתי , אם הייתי ממשיך אז אני בטוח שהייתי מגיע גם לתלת ספרתי . העובדה שעליתי בפחות מחודש בכל התרגילים 10 ק"ג ויותר אומרת שאכלתי טוב והתאמנתי נכון .
הסיבות הם שכאב לי מאוד הברכיים הלכתי לרופא עשיתי קצת הפסקה וגם בגב התחתון אפילו שהמאמנים אמרו שאני עושה בידיוק כל תרגיל ועשיתי כל תרגיל לפי מארק ריפטו .
ככה שהעדפתי לעבור תוכנית מאשר לדפוק לי את הגב כי אין מי שיתן לי דוגמא .

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית