הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה או חיטוב?

אסף חנן

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
95CA8835-C0D2-47D6-8EBD-61A1FD96C2F9.png
1A0FAA5F-431D-4EA5-B4C3-1EAC00086A19.png
אני מתאמן שנה , 5 מהם רציניים באמת עם הקפדה על אכילה נכונה וכו, אני כבר ב 4 חודשים של מסה עליתי מ 60 קילו ל 69 קילו בן 15 גובה: 1.71 וגדלה לי כרס לא רצינית אבל יש ורציתי לדעת מה אתה ממליץ לי להמשיך במסה או לעבור לחיטוב אם צריך אני אעלה תמונות ? תודה.

משקל: 69
גובה: 1.71 @kotzer
@kotzer

להיכנס לחיטוב בגיל ההתבגרות זה לא מומלץ במיוחד אלא אם אתה בעודף משקל רציני.
תמשיך עם המסה, אבל תוריד טיפה קלוריות כדי לא להיות בעודף קלורי גדול מדי

• פותח/ת השרשור
להיכנס לחיטוב בגיל ההתבגרות זה לא מומלץ במיוחד אלא אם אתה בעודף משקל רציני.
תמשיך עם המסה, אבל תוריד טיפה קלוריות כדי לא להיות בעודף קלורי גדול מדי
תודה אחי עזרת לי מאוד
עד עכשיו הייתי בגירעיון קלורי של 500 אני יוריד ל300

• פותח/ת השרשור
פלוס קלורי של 300. ועוד שאלה , הכרס שגדלה לי לא משמעותית בכלל אבל לא אשקר מציקה , אתה ממליץ להמשיך במסה עד מתי?

פלוס קלורי של 300. ועוד שאלה , הכרס שגדלה לי לא משמעותית בכלל אבל לא אשקר מציקה , אתה ממליץ להמשיך במסה עד מתי?
הכרס זה כנראה יותר מנטלי, היא בטח קטנה יותר ממה שאתה חושב. מנסה תמשיך כמה שאתה יכול, עד מתי שאתה מרוצה מכמות המסה שלך.
אם תוריד את הפלוס הקלורי מעט כנראה גם הכרס לא תגדל

• פותח/ת השרשור
הכרס זה כנראה יותר מנטלי, היא בטח קטנה יותר ממה שאתה חושב. מנסה תמשיך כמה שאתה יכול, עד מתי שאתה מרוצה מכמות המסה שלך.
אם תוריד את הפלוס הקלורי מעט כנראה גם הכרס לא תגדל
ואחרי שסיימתי ואני מרוצה אז להתחיל חיטוב? השאלה שלי זה איך להמשיך אחרי המסה אם לא מומלץ לי חיטוב בגיל הזה

כן אני יודע. אבל נגיד ואני רומה להשיג קוביות בבטן וכל זה אני לא יכול בלי להיות עם אחוז שומן נמוך וחיטוב?
אתה יכול להגיע לזה גם בלי חיטוב, אבל במידת הצורך אפשר חיטוב קל מאוד

איך מגיעים לזה בלי חיטוב?
חיטוב קל מאוד אתה מתכוון למינוס קלורי של 300 משהו כזה ?
ריבועים זה נטו אחוז שומן נמוך, אפשר להגיע לזה ע"י ירידה בשומן, או במידה ואין הרבה שומן, כן ע"י עליה במסת השריר.
חיטוב קל יהיה ירידה איטית, 0.5% עד 1% מהמשקל שלך בשבוע, וגם לתקופה קצרה

• פותח/ת השרשור
ריבועים זה נטו אחוז שומן נמוך, אפשר להגיע לזה ע"י ירידה בשומן, או במידה ואין הרבה שומן, כן ע"י עליה במסת השריר.
חיטוב קל יהיה ירידה איטית, 0.5% עד 1% מהמשקל שלך בשבוע, וגם לתקופה קצרה
איך עושים חיטוב קל ?

הבנתי תודה
@kotzer ועוד שאלה חוסה לעשות אימוני בטן כי אני תמיד בסוף האימון בלי כוח לאמן תבטן זה כל כך חשוב בשביל שיראו ריבועים ?
בשביל לראות ריבועים זה לא קריטי, אבל זה לא מזיק. אתה יכול להכניס מתי שאתה מוצא זמן וכוח וזהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית