עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אחי עזרת לי מאודלהיכנס לחיטוב בגיל ההתבגרות זה לא מומלץ במיוחד אלא אם אתה בעודף משקל רציני.
תמשיך עם המסה, אבל תוריד טיפה קלוריות כדי לא להיות בעודף קלורי גדול מדי
גרעון או פלוס קלורי?תודה אחי עזרת לי מאוד
עד עכשיו הייתי בגירעיון קלורי של 500 אני יוריד ל300
הכרס זה כנראה יותר מנטלי, היא בטח קטנה יותר ממה שאתה חושב. מנסה תמשיך כמה שאתה יכול, עד מתי שאתה מרוצה מכמות המסה שלך.פלוס קלורי של 300. ועוד שאלה , הכרס שגדלה לי לא משמעותית בכלל אבל לא אשקר מציקה , אתה ממליץ להמשיך במסה עד מתי?
ואחרי שסיימתי ואני מרוצה אז להתחיל חיטוב? השאלה שלי זה איך להמשיך אחרי המסה אם לא מומלץ לי חיטוב בגיל הזההכרס זה כנראה יותר מנטלי, היא בטח קטנה יותר ממה שאתה חושב. מנסה תמשיך כמה שאתה יכול, עד מתי שאתה מרוצה מכמות המסה שלך.
אם תוריד את הפלוס הקלורי מעט כנראה גם הכרס לא תגדל
אתה יכול גם להיות על ניטרלי, לא לרדת ולא לעלות במשקלואחרי שסיימתי ואני מרוצה אז להתחיל חיטוב? השאלה שלי זה איך להמשיך אחרי המסה אם לא מומלץ לי חיטוב בגיל הזה
כן אני יודע. אבל נגיד ואני רומה להשיג קוביות בבטן וכל זה אני לא יכול בלי להיות עם אחוז שומן נמוך וחיטוב?אתה יכול גם להיות על ניטרלי, לא לרדת ולא לעלות במשקל
אתה יכול להגיע לזה גם בלי חיטוב, אבל במידת הצורך אפשר חיטוב קל מאודכן אני יודע. אבל נגיד ואני רומה להשיג קוביות בבטן וכל זה אני לא יכול בלי להיות עם אחוז שומן נמוך וחיטוב?
איך מגיעים לזה בלי חיטוב?אתה יכול להגיע לזה גם בלי חיטוב, אבל במידת הצורך אפשר חיטוב קל מאוד
ריבועים זה נטו אחוז שומן נמוך, אפשר להגיע לזה ע"י ירידה בשומן, או במידה ואין הרבה שומן, כן ע"י עליה במסת השריר.איך מגיעים לזה בלי חיטוב?
חיטוב קל מאוד אתה מתכוון למינוס קלורי של 300 משהו כזה ?
איך עושים חיטוב קל ?ריבועים זה נטו אחוז שומן נמוך, אפשר להגיע לזה ע"י ירידה בשומן, או במידה ואין הרבה שומן, כן ע"י עליה במסת השריר.
חיטוב קל יהיה ירידה איטית, 0.5% עד 1% מהמשקל שלך בשבוע, וגם לתקופה קצרה
כמו שהרגע תיארתיאיך עושים חיטוב קל ?
בשביל לראות ריבועים זה לא קריטי, אבל זה לא מזיק. אתה יכול להכניס מתי שאתה מוצא זמן וכוח וזהוהבנתי תודה
@kotzer ועוד שאלה חוסה לעשות אימוני בטן כי אני תמיד בסוף האימון בלי כוח לאמן תבטן זה כל כך חשוב בשביל שיראו ריבועים ?