עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נו אז זה בטוח יחסית ..למרות שלא אכפת לי לתת pct יש לי את התרופות זמינות....לא מזיז לאנזימיי הכבד , אפילו לא כמו כוס בירה .
אין קשר לאסטרוגן בכלל . בגלל זה גם קשה לי להגיד לעשות pct רק עם טמוקסיפן (למרות שזה יכול להיות נכון) .
אם זה המטרה שלך אז מצאת בול את החומרים .היי, חשבתי לקחת סייקל סארמס בלבד לבוסט קטן לאימונים ...מה הכי טוב לרכוש
נהדר ארכוש lgd. כדאי לשלב איתו משהו או לבד הוא סבבה?אם זה המטרה שלך אז מצאת בול את החומרים .
כולם אומרים שLGD הכי חזק למטרה שלך בSarms . 🏋️😅
אין חובה מן הסתם. אפשר לשב עם rad 140, אוסטריןנהדר ארכוש lgd. כדאי לשלב איתו משהו או לבד הוא סבבה?
מאסה רזה כן אבל ממה עשויה מאסה רזה בעצם שריר גליקוגן ונוזלים והחומר לא מצטיין בספיחת נוזלים אז היחס כאן עולה לשריר נקישש קילו במסה הרזה לא שריר .
אף אחד בעולם לא יכול לעלות שש קילו שריר נקי בחודש .
פייר אם עלית שש קילו של שריר בסייקל של שלושה חודשים זה לא פחות ממדהים.
סארמס על הנייר פחות מזיקים מסטרואידים אבל בל נשכח שמדובר בתרופות פיתוח ככה שמדובר ברולטה רוסית בתכלס .
בעניין האפקטיביות סארמס מ"ג למ"ג חזקים יותר ונותנים תוצאות מרשימות בהנחה שהחומרים לג'יט
יש פה הרבה יותר זיופים מסטרואידים.
היחידי שצודק במאה אחוז , אין לי ניסיון עם סארמס אבל ממה שקראתי וקראתי די הרבה אין תזוזה לציר משמעותית ממש לא כמו סטרואידים , לגבי הכבד אין ספק שדיבול ודומיהם חזקים יותר לכבד .לא מזיז לאנזימיי הכבד , אפילו לא כמו כוס בירה .
אין קשר לאסטרוגן בכלל . בגלל זה גם קשה לי להגיד לעשות pct רק עם טמוקסיפן (למרות שזה יכול להיות נכון) .
מישל פרסם פה מחקר ב2018 ש1mg של lgd פגע אחרי חודש ב50 אחוז מהטסטסטרון לנחקרים במחקר, ולקח להם להשתקם מזה טבעי 56 יום. הוא גם טען שיש פגיעה בhdl.לא מזיז לאנזימיי הכבד , אפילו לא כמו כוס בירה .
התנסית בעצמך או שאתה מכיר אנשים פשוט שניסואכן ראיתי .
והינה במציאות הפגיעה פחותה מ50% .
במיוחד לאנשים מתאמנים חזק. 🏋️