הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סארמס בלבד מה כדאי לקחת?

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי, חשבתי לקחת סייקל סארמס בלבד לבוסט קטן לאימונים ...מה הכי טוב לרכוש ? Mk? Lgd? .מבין שסארמס זה לא כמו טסט אבל רוצה להתחיל איתם ולשלב טסט מאוחר יותר

• פותח/ת השרשור
לא מזיז לאנזימיי הכבד , אפילו לא כמו כוס בירה .
אין קשר לאסטרוגן בכלל . בגלל זה גם קשה לי להגיד לעשות pct רק עם טמוקסיפן (למרות שזה יכול להיות נכון) .
נו אז זה בטוח יחסית ..למרות שלא אכפת לי לתת pct יש לי את התרופות זמינות....

שש קילו במסה הרזה לא שריר .
אף אחד בעולם לא יכול לעלות שש קילו שריר נקי בחודש .
פייר אם עלית שש קילו של שריר בסייקל של שלושה חודשים זה לא פחות ממדהים.

סארמס על הנייר פחות מזיקים מסטרואידים אבל בל נשכח שמדובר בתרופות פיתוח ככה שמדובר ברולטה רוסית בתכלס .
בעניין האפקטיביות סארמס מ"ג למ"ג חזקים יותר ונותנים תוצאות מרשימות בהנחה שהחומרים לג'יט
יש פה הרבה יותר זיופים מסטרואידים.
מאסה רזה כן אבל ממה עשויה מאסה רזה בעצם שריר גליקוגן ונוזלים והחומר לא מצטיין בספיחת נוזלים אז היחס כאן עולה לשריר נקי
וגם כמה מקום תופס כבר גליקוגן

אין קשר לאסטרוגן בכלל . בגלל זה גם קשה לי להגיד לעשות pct רק עם טמוקסיפן (למרות שזה יכול להיות נכון) .
היחידי שצודק במאה אחוז , אין לי ניסיון עם סארמס אבל ממה שקראתי וקראתי די הרבה אין תזוזה לציר משמעותית ממש לא כמו סטרואידים , לגבי הכבד אין ספק שדיבול ודומיהם חזקים יותר לכבד .

מישל פרסם פה מחקר ב2018 ש1mg של lgd פגע אחרי חודש ב50 אחוז מהטסטסטרון לנחקרים במחקר, ולקח להם להשתקם מזה טבעי 56 יום. הוא גם טען שיש פגיעה בhdl.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית