הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב ריצה עם אימוני התנגדות

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
אהלן חברס
אני לאחרונה חזרתי לרוץ באופן קבוע יותר כדי לעבוד על תוצאה של 3 ק"מ
וספרינטים.
רציתי לדעת איך אוכל לשלב את הריצות והספרינטים עם עבודת רגליים במכון כדי לא ליצור עומס מיותר.
הריצות הן או אינטרוולים או נפח של 3 קמ והכל עצים.
כרגע אני עובד בתוכנית ab ומנסה לשלב שלוש ריצות בשבוע או בבוקר לפני העבודה ובערב את הכוח a או b או להפך.
ניסתי בעבר לשלב אימון איכותי של רגליים (4 תרגילים) פעמיים בשבוע וריצות וזה גרם לי להרבה כאבי ברכיים.
לכן אני צריך את עזרתכם
אהלן חברס
וספרינטים.
רציתי לדעת איך אוכל לשלב את הריצות והספרינטים עם עבודת רגליים במכון כדי לא ליצור עומס מיותר.
כרגע אני עובד בתוכנית ab ומנסה לשלב שלוש ריצות בשבוע או בבוקר לפני העבודה ובערב את הכוח a או b או להפך.
ניסתי בעבר לשלב אימון איכותי של רגליים (4 תרגילים) פעמיים בשבוע וריצות וזה גרם לי להרבה כאבי ברכיים.
לכן אני צריך את עזרתכם
או שעדיף לעבור בכלל לfbw וזהו?

אהלן חברס
וספרינטים.
לכן אני צריך את עזרתכם

או שעדיף לעבור בכלל לfbw וזהו?
ימי אימון+יום שישי נניח ועשית את זה
או בA או בb איך שנוח לך

• פותח/ת השרשור
כמה אימוני חד"כ אתה עושה בשבוע?
תיהיה מסוגל לבצע אימון רגליים וגם ריצה באותו היום?
לאא זה כבד מדי הריצה עצימה כמו שהסברתי ואחד מהאימונים יפגע או הריצה או הכוח ובסוף גם הברכיים יחזרו לכאוב
ימי ראשון רביעי ושישי
או שני חמישי ושבת
כן זה מה שחשבתי בהתחלה אבל זה יוצא ריצה ואז רגליים פעמיים בשבוע מפחד שיצור עומס בגלל זה אני שוקל fbw
לאא זה כבד מדי הריצה עצימה כמו שהסברתי ואחד מהאימונים יפגע או הריצה או הכוח ובסוף גם הברכיים יחזרו לכאוב

כן זה מה שחשבתי בהתחלה אבל זה יוצא ריצה ואז רגליים פעמיים בשבוע מפחד שיצור עומס בגלל זה אני שוקל fbw

מציע לך לעבוד בתוכנית FBW פעמיים בשבוע אם אתה רץ 3 פעמים. אתה אומר שאתה עובד ab אבל לא אמרת כמה פעמים בשבוע. לי לא נשמע כלכך ריאלי 4 פעמים בשבוע חד"כ ועוד 3 פעמים ריצה. יוצא שאתה לא נח אף פעם.

• פותח/ת השרשור
מציע לך לעבוד בתוכנית FBW פעמיים בשבוע אם אתה רץ 3 פעמים. אתה אומר שאתה עובד ab אבל לא אמרת כמה פעמים בשבוע. לי לא נשמע כלכך ריאלי 4 פעמים בשבוע חד"כ ועוד 3 פעמים ריצה. יוצא שאתה לא נח אף פעם.
למה לא נח
ראשון
ריצת בוקר עצימה כוח ערב
שני כוח עם רגליים קליל
שלישי *מנוחה*
רביעי ריצה בינונית וכוח בערב
חמישי כוח עם רגליים
שישי ריצה(שבוע כן שבוע לא)
שבת מנוחה

למה לא טוב?

ואלה סבבה האמת. מישום מה חשבתי לעצמי שאמרת שלא תוכל לבצע חד"כ עם ריצה באותו יום. זה היה אימון רגליים וריצה.

ממליץ על 2 אימוני פלג גוף תחתון בשבוע.
התרגילים הכי יעילים יהיו סקוואט ודדליפט.
פלג גוף עליון לא אמור להפריע, אתה יכול להתאמן כרגיל.

• פותח/ת השרשור
ממליץ על 2 אימוני פלג גוף תחתון בשבוע.
התרגילים הכי יעילים יהיו סקוואט ודדליפט.
פלג גוף עליון לא אמור להפריע, אתה יכול להתאמן כרגיל.
זה התכנון תרגיל לארבע ראשי תרגיל לארמסטרינג ואחד לתאומים

אם המטרה הסופית שלך היא שיפור הריצה אז כן מומלץ לשלב מעט אימוני התנגדות לרגליים, אבל כמובן במינון ולא יותר מדי.
בערך פעם-פעמיים בשבוע יהיה אידאלי.
לגבי פלג הגוף העליון, אתה יכול לאמן אותו כמה שתרצה, זה כנראה לא יפריע ממש לריצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית