הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוצרים של Navitas

Metatron

משתמש פעיל
697
346
נק' מוניטין:
588
697
346
שלום,
נתקלתי במוצרים האלה בניצת הדובדבן ורציתי לדעת מה דעת מומחי הפורום.
לצורך העניין, הכוונה למוצרים כמו אבקת אסאי/מאקה/המפ/כל המוצרים בסגנון הזה.

Navitas Organics - iHerb.com

צירפתי לינק למוצרים באייהרב.
בעצם הייתי שמח לדעת אם למשהו מהמוצרים האלה יש הטבות מוכחות, ואם כן, האם זה שווה את ההשקעה.

זאת בסך הכל חברה, לכל אחד מהמוצרים יש יתרונות משלו שאתה צריך לקרוא עליו בנפרד או לשאול לגביו בנפרד.
זרעי המפ - מזון על בריאותי אולטימטיבי

7 סגולות נפלאות של אבקת מאקה

8 יתרונות בריאותיים של פרי האסאי

אם זה שווה את הכסף? תשקיע קודם כל באורח חיים בריא, מספיק ירקות ביום, תזונה טובה, ספורט, בלי אלכוהול, בלי סיגריות

ואז תתפנה להתעסק במוצרים הללו

זאת בסך הכל חברה, לכל אחד מהמוצרים יש יתרונות משלו שאתה צריך לקרוא עליו בנפרד או לשאול לגביו בנפרד.
זרעי המפ - מזון על בריאותי אולטימטיבי

7 סגולות נפלאות של אבקת מאקה

8 יתרונות בריאותיים של פרי האסאי

אם זה שווה את הכסף? תשקיע קודם כל באורח חיים בריא, מספיק ירקות ביום, תזונה טובה, ספורט, בלי אלכוהול, בלי סיגריות

ואז תתפנה להתעסק במוצרים הללו
אלה די כתבות חרטא, מלאות בהבטחות שווא, אבל מה שאמרת נכון, קודם כל להתרכז בעיקר, ואז אם אתה רוצה בטפל

אלה די כתבות חרטא, מלאות בהבטחות שווא, אבל מה שאמרת נכון, קודם כל להתרכז בעיקר, ואז אם אתה רוצה בטפל
זה סתם תוצאות ראשונות מגוגל, לכל אחד מהמוצרים האלה אפשר למצוא יתרונות מגובים ממחקרים, פשוט צריך לנבור ולחפש

דוגמא לאסאי:

Effects of supplementation with acai (Euterpe oleracea Mart.) berry-based juice blend on the blood antioxidant defence capacity and lipid profile in junior hurdlers. A pilot study

Antioxidant capacity and other bioactivities of the freeze-dried Amazonian palm berry, Euterpe oleraceae mart. (acai). - PubMed - NCBI

עכשיו עולה השאלה, איזה יתרונות נשארים באבקה ואיזה לא, אין לי ממש כוח להתעמק בזה

משהו שלחלוטין יש באבקה:

Anthocyanidins and anthocyanins: colored pigments as food, pharmaceutical ingredients, and the potential health benefits

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות.
אני לא צורך את הדברים האלה וגם לא מתכוון לצרוך.. שאלתי כי אמא שלי מאוד אוהבת את הסגנון תיסוף הזה ואני חושב שזה לא כל כך שווה את הכסף, נטו כי לא מצאתי משהו קונקרטי שמעיד על הטבות כלשהן, אולי חוץ מזה שאסאי זה טעים.
@kotzer רשמת שבטוח אין הטבות לגוף.
אתה גם חושב את זה נניח על כורכום/קינמון?
אני יודע שאין כזה דבר אוכל אנטי דלקתי, אבל אני כל הזמן שומע על 2 אלה בתור תוספים טובים.

אתה גם חושב את זה נניח על כורכום/קינמון?
יכול מאוד להיות שיש להם יתרונות מסויימים, גם לכל השאר יכול מאוד להיות שיש יתרונות מסויימים. אבל האם הם שווים את הכסף? רוב הסיכויים שלא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית