הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שומן טראנס במוצרי חלב

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
פורסם מאמר חדש על מוצרי חלב וזה מאוד משמח לשמוע באופן דיי חד משמעי שאין איתם בעיה.

האם צריכת מוצרי חלב בריאה לגוף האדם? - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

עכשיו הדבר היחיד שמדאיג אותי זה שמאחורי כל מוצר חלבי אני רואה שרשום שיש שומן טראנס במוצר.
האם יש בעיה עם שומן טראנס ממקורות חלביים?

ועוד שאלה, מה הדעה הרווחת בפורום על intermittent fasting?
לא יצא לי להתקל במאמר על זה בפורטל, שזה דיי מפתיע.

נערך לאחרונה:
חלב וכל שומן שמגיע מן החי הוא רווי, ולכן אין בוא חומצות שומניות אומגה 3,6,9.
לכן זה נחשב שומן שתורם למחלות שפוקדות את דורינו, מחלות לב וכולסטרול גבוה. יש הרבה דעות לגבי כמה זה קשור למחלות וכמה זה באמת לא בריא.
ללא ספק, שומן בלתי רווי מכיל יותר דברים שהגוף צריך משומן רווי, לכן לא כדאי לבסס את הצריכה היומית שלך לשומן מחלב בלבד, אלא גם לאכול אגוזים ושומן מאבוקדו ושמן זית.

הדעה בפורום כאן לצום לסרוגין, היא צום לסרוגין.

נערך לאחרונה:
זה כנראה CLA שומן טראנס טבעי, אין בעיה איתו תעשה חיפוש בגוגל תבין יותר. מתי שומן טראנס לא טוב לך כשהוא מופק באופן לא טבעי יעני מרגרינה.

עכשיו הדבר היחיד שמדאיג אותי זה שמאחורי כל מוצר חלבי אני רואה שרשום שיש שומן טראנס במוצר.
האם יש בעיה עם שומן טראנס ממקורות חלביים?
עוד לא ממש ברור אם שומן רווי טבעי יש לו את אותו אפקט בעייתי של שומן רווי מלאכותי, אבל הדעה הרווחת שלפחות הנזק הוא נמוך יותר, אם בכלל קיים.

ועוד שאלה, מה הדעה הרווחת בפורום על intermittent fasting?
לא יצא לי להתקל במאמר על זה בפורטל, שזה דיי מפתיע.
אין לזה שום יתרונות ידועים. אם זה יותר נוח לך אז זה כבר עניין אחד, אבל אם אתה רוצה לעשות את זה לאיזושהי מטרה אחרת, זה יהיה חסר תועלת

• פותח/ת השרשור
עוד לא ממש ברור אם שומן רווי טבעי יש לו את אותו אפקט בעייתי של שומן רווי מלאכותי, אבל הדעה הרווחת שלפחות הנזק הוא נמוך יותר, אם בכלל קיים.

אין לזה שום יתרונות ידועים. אם זה יותר נוח לך אז זה כבר עניין אחד, אבל אם אתה רוצה לעשות את זה לאיזושהי מטרה אחרת, זה יהיה חסר תועלת

דווקא ראיתי מקורות שטוענים שיש לזה ייתרונות, למה אתה כל כך בטוח שאין לזה ייתרונות?

הנה הנגיד אחד האנשים הבולטים שטוענים שיש לזה הרבה ייתרונות בריאותיים (לעלות חרדת משקל פחות מעניין אותי).

FoundMyFitness Topic - Time-restricted eating

קוראים לה ronda patrick
דיברה על זה הרבה בפודקסט של ג'ו רוגן בנוסך לעוד מספר אנשים שהמליצו על זה אבל לא ברור לי כמה זה מבוסס כל העניין.

וגם זה בכללי על צום, נראה שהיא מביאה הרבה רפרנסים:
FoundMyFitness Topic - Fasting

נערך לאחרונה:
דווקא ראיתי מקורות שטוענים שיש לזה ייתרונות, למה אתה כל כך בטוח שאין לזה ייתרונות?

הנה הנגיד אחד האנשים הבולטים שטוענים שיש לזה הרבה ייתרונות בריאותיים (לעלות חרדת משקל פחות מעניין אותי).

FoundMyFitness Topic - Time-restricted eating

קוראים לה ronda patrick
דיברה על זה הרבה בפודקסט של ג'ו רוגן בנוסך לעוד מספר אנשים שהמליצו על זה אבל לא ברור לי כמה זה מבוסס כל העניין.

וגם זה בכללי על צום, נראה שהיא מביאה הרבה רפרנסים:
FoundMyFitness Topic - Fasting
לצום וצום לסירוגין יכולים להיות הבדלים קלים מסויימים, אבל כנראה לא באנשים בריאים ועוד עם תפריט טוב ומסודר, כשעיקר ההבדל יהיה רק בשעות האכילה.
לאדם בריא ההבדל יהיה כנראה אך ורק בנוחיות

• פותח/ת השרשור
לצום וצום לסירוגין יכולים להיות הבדלים קלים מסויימים, אבל כנראה לא באנשים בריאים ועוד עם תפריט טוב ומסודר, כשעיקר ההבדל יהיה רק בשעות האכילה.
לאדם בריא ההבדל יהיה כנראה אך ורק בנוחיות
למה אתה ככ בטוח? מה עם כל הטענות על האפקטים של anti-aging וסיכוי מופחת לכל מיני מחלות וכו?
שוב אדגיש שאני לא מדבר על איבוד משקל, אלא נטו בייתרונות בריאותיים של השיטה

למה אתה ככ בטוח? מה עם כל הטענות על האפקטים של anti-aging וסיכוי מופחת לכל מיני מחלות וכו?
שוב אדגיש שאני לא מדבר על איבוד משקל, אלא נטו בייתרונות בריאותיים של השיטה
רוב הדברים שם עובדים במודלים של חיות, אבל עדיין לא הוכחו בבני אדם

אם אתה מתחנן לתגובה, אכתוב.

אני לא אוכל מוצרי חלב בכלל, ולא בגלל רגישות, אני מאמין שזה דלקתי ולא בריא, אפשר להכנס לדיון ארוך על זה, אבל בסופו של דבר, זה דעתי.

צום לסירוגין נשמע לי דבר שעובד לחלק מהאנשים, בעיקר אלה שבמינוס קלורי.
זה עוזר לך לפנות את היום שלך, ולהתעסק באוכל שלך רק פעמיים ביום. ראיתי כמה אנשים מצליחים וחזקים עם זה.

אבל זה נשמע לי לא בריא בעליל מסיבה אחת פשוטה, אתה אוכל כמות מטורפת של קלוריות בארוחה בודדת, חוץ מהתחושה הלא נעימה אחרי זה, אני לא חושב שזה אידיאלי לספיגה.

לכן אני חושב שזה יעיל למינוס קלורי ולמי שזה פרקטי, ולא כפעולת פלא שעובדת לכולם שתהפוך אותך לבריא או פלוס באימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית