עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה מתאמן ותיק ועם משקלים גבוהים,אז כנראה שלא כלכךהעלייה במסה תיהיה מורגשת?
אוקי אשאל בצורה שונהזה סהכ קצת יותר מtrt.. חבל,באמת חבל.
אתה כבר משתק ציר,משבית מערכות,מזריק..אז שיהיה כמו שצריך
אם אתה מתאמן ותיק ועם משקלים גבוהים,אז כנראה שלא כלכך
לא הייתי ממליץ לקחת פחות טסט מהחומר השני..במקום לקחת מינון נמוך של טסט כחובה בתור חומר בסיס והתוצאות העיקריות יגיעו מהטרן?
לא חייב בכלל,סייקל הבא שלי יהיה 500 טסט,400 טרןאז למה לקחת מינון גבוה גם של טסט
ליבידו נמוך זה לא הבעיה כאן, הבחור גחלת כך שגם בסייקל קודם המצב אצלו היה מצוין, אולי כמה עלים של גת בשביל ההרגשהלא הייתי ממליץ לקחת פחות טסט מהחומר השני..
בשביל להימנע מליבידו נמוך ושאר ירקות של טסט נמוך צריך שהטסט יהיה שווה/יותר מהחומר השני.
איזה שטויות אתה מדבר. על איזה טעם של בילסלי לקחת לא הייתי סומך עלייךזה סהכ קצת יותר מtrt.. חבל,באמת חבל.
אתה כבר משתק ציר,משבית מערכות,מזריק..אז שיהיה כמו שצריך
אם אתה מתאמן ותיק ועם משקלים גבוהים,אז כנראה שלא כלכך
יחי המוניטיןאיזה שטויות אתה מדבר. על איזה טעם של בילסלי לקחת לא הייתי סומך עלייך
@Mikeאם אתה מתאמן ותיק ועם משקלים גבוהים,אז כנראה שלא כלכך
מוזמן להוכיח לי אחרת אדון ליצן,הבן אדם פה טוען שלמתאמן מתקדם לא יהיה הבדל אם הוא יזריק 250מג
טוב שאתה מגדיר מתאמן מתקדם כמי שלוחץ 190 בנצ' על 100 קילו אשמח לראות כמה טבעיים אתה מכיר שעשו את זהמוזמן להוכיח לי אחרת אדון ליצן,
אם אתה חושב שבן אדם ששוקל 100 ולוחץ 190 ירוויח מסה גדולה מטיפול trt אתה מבולבל לגמרי.
כנראה שאתה בחור קטנטן פשוט וההגדרה שלך למתאמן מתקדם זה מי שמצליח חמש מתח
מה הקשר טבעיים? לבן אדם טבעי זה יעד די קשהאשמח לראות כמה טבעיים
יותר ממךואם פנינו לנושאים אישיים אשמח לשמוע כמה בתור מי שמתכנן על 500 טסט ו400 טרן עושה במורכבים
גם בן אדם שהזריק 1000 וירד ל500 לא ירוויח יותר מידי מ500 מה אתה מנסה להגיד?מה הקשר טבעיים? לבן אדם טבעי זה יעד די קשה
אבל בן אדם שהגיע לרמה כזאת עם סטרואידים לא ירוויח כלום מ250 לשבוע. אולי אולי אולי שימור מסה בחיטוב
יותר ממך
ברור שכן. כל עוד הוא לקח מנוחות ונתן לרצפטורים לנוח הוא ירוויח המוןגם בן אדם שהזריק 1000 וירד ל500 לא ירוויח יותר מידי מ500 מה אתה מנסה להגיד?
חחח טוב מלך אתה מוזמן להסתכל בלוג שלי,אני חא מסתיר כלוםאם יותר ממני למה אתה מתבייש להגיד משקלים מגוחכים למזריק?
בן אדם טבעי שהיגע לרמה של מתאמן מתקדם מאוד ירוויח מ250 או לאברור שכן. כל עוד הוא לקח מנוחות ונתן לרצפטורים לנוח הוא ירוויח המון
חחח טוב מלך אתה מוזמן להסתכל בלוג שלי,אני חא מסתיר כלום
בוא תעלה תמונה שלך ותראה לנו איזה מפלצת אתה
כמה זה קצת יותר פי 2 פי 1.5?אתה מדבר כמו ילד קטן אז אני אסביר לך כמו לילד קטן.
בוודאי שהוא ירוויח משהו,כי סהכ זה יותר ממה שהגוף שלו מייצר,אמנם זה סהכ קצת יותר אבל עדיין יותר.
העניין הוא שצריך להסתכל על עלות מול תועלת.
אתה נותן שיתוק ציר,אטרופיה באשכים,סיכון לזיהום שיכול להיגמר באלח דם ומוות בשביל לקבל תמורה מסויימת.
250 לשבוע לא שווה את התמורה הזאת
זה בפורום סטרואידים ותרופות בשם " 4 חודשים הורמונאלים יוצאים לדרך"