עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שוקל 94.עכשיו אתה הרבה מעלי אבל יש איזה הבדל של 30 קילו מג ועוד סייקלים
פי 1.5,אפילו פחות בחלק מהמקרים תלוי באחוז שומןכמה זה קצת יותר פי 2 פי 1.5?
חשבתי 103 לא קראתי את כל הלוג MY BADאני שוקל 94.
אתה רוצה להגיד לי שאתה שוקל 64 ולוחץ כמוני?
אני מוחק את המשתמש שלי אם אתה נותן סרטון של זה
אז תקרא שסיימתי את הסייקל בגלל פציעה כשלחצתי 140x4חשבתי 103 לא קראתי את כל הלוג MY BAD
תעשה מה שבא לך נשמה..אני מכיר את התחום מבדיקות דם ולימודי ביו-כימיה ומהמון חבר'ה שמתייעצים איתי ומעדכנים אותי בבדיקות דם ותוצאות.סבבה כמו שחשבתי אתה רחוק שנות אור מהמציאות ש250 באמת נותן
עשית בדיקות דם במהלך הסייקל שלך שאתה יודע כמה אצלך יש בדם?אז תקרא שסיימתי את הסייקל בגלל פציעה כשלחצתי 140x4
תעשה מה שבא לך נשמה..אני מכיר את התחום מבדיקות דם ולימודי ביו-כימיה ומהמון חבר'ה שמתייעצים איתי ומעדכנים אותי בבדיקות דם ותוצאות.
Total test הכי גבוה שראיתי מטיפול trt, זה 40nmol/l
והכי נמוך 19nmol/l
40 זה בערך פי אחד וחצי יותר מרף עליון בבדיקות דם
19 זה ממוצע לגבר בריא
אני יודע שלקחת 500 לכן שאלתישלילי,אבל לקחתי 500. לא 250
תימנע בבקשה להגיב בנושאים שאני פותח כאן אם הכוונה שלך זה להקניט ולריב אני אוותר על התגובות שלך, תפתח אשכול עצמאי ותקרא לפרוזן לריב איתך, לא פה לא אצלי, מתחיל להישבר הז*ן מטרולים פהאני יודע שלקחת 500 לכן שאלתי
תראה זה מעט בעייתי מינונים זה אינדווידואלי אין פה משהו עובד וכו בגדול 500 אננט בשבוע זה מעולה ומינימום 400 פרופ אני מדבר על נפרד. לכן צריך להיסגר על מינון, אני מאוד אוהב תראיוו של "קיק לסייקל" זה פרופ 50 כל יום אחר (אפשר גם יותר תלוי מה המטרות) עד סוף שבוע 3 שכבר האננטט נכנס לפעולה כנ"ל ליצאיה מהסייקל (נחיתה רכה) בשבוע 8 לנתק אננטט ולחבר חזרה 0.5 טסט פרופ ואפשר לתסף 0.5 מסטרון (רק פלאים החומר הזה עושה) עד שבוע 12 ואחרי 12 ימים להתחיל Pct, בכללי אני אוהב את שני האסטרים אין שום בעיה להזריק כל יום אחר, חוץ מי סופספנשין הויני של פארמהקום נורא כאב לי ויתרתי מהפרויקט של להפוך את עצמי לרשת של מנגל,לכן המסקנות שלי לגבי מינונים, צריך להתחיל מי קצת דוגמא 500 אנטט וליראות התקדמות ועל פי זה להאתים מינונים אפשר לשחק עם זה לנסות לעלות ל750 וליראות יחס תופעות לוואי ליחס של,תוצאות כנל באורלים 10 מג יותר יכול לגרום לי לסבל שאני יכןל לקבל קוויט רייג, עוד טיפ קטן אולי אתם מכירים לגבי סופספנשין באחוז שומן נמוך אפשר לתת אותו עם מזרק אינסולין בכתפיים ורגלים.
מה הקנטה ב"אני יודע שאתה לוקח 500 לכן שאלתי"תימנע בבקשה להגיב בנושאים שאני פותח כאן אם הכוונה שלך זה להקניט ולריב אני אוותר על התגובות שלך, תפתח אשכול עצמאי ותקרא לפרוזן לריב איתך, לא פה לא אצלי, מתחיל להישבר הז*ן מטרולים פה
צדיק בסדוםקודם כל להרגיע עם הכינויים והירידות אחד על השני, תשמרו על הדיון מתורבת.
שנית, לצערינו אין ממש מחקרים בנושא, זה הרבה ״מדע אחים״ בדר״כ ויש המון דעות נוגדות.
לדעתי יש מצב שפחות מ500 כן יתן משהו בסייקל ראשון, אבל אני מתבסס על הרגשה ודעה סובייקטיבית בלבד.
דווקא אני מכיר המון חבר׳ה שמרימים מעט טסט (200-250) והרבה חומרים אחרים. עד כמה שידוע לי, 200-250 ישמרו על הטסט שלך ברמה טובה מאוד ולא צריך יותר.
אני אישית בסייקל לוקח בדר״כ 500-750 טסט (תלוי בתקופה) עם קצת חומר אחר מעבר (אנבאר/היילו תלוי בתקופה). אבל זה בגלל שאני נסיכה ורוב החומרים עושים לי בלבלות.
יצא לך לעשות בדיקות דם בזמן סייקל?אני לא בונה לעצמי את ה״תכנית חומרים״.
בדר״כ מתחיל סייקל עם 500, מעלה ל750 לכמה שבועות שהמשקלים כבר כבדים ואז מוריד חזרה ל500+אוראלים ל3-4 שבועות האחרונים בערך.
זה בכלליות, כמובן שזה יכול להשתנות כל תחרות.
אני יודע שהשאלה לא מופנית כלפיי אבל אני יענה על עצמי אני אישית כן... כמעט כל סייקליצא לך לעשות בדיקות דם בזמן סייקל?
וכמה הטסט יצא?אני יודע שהשאלה לא מופנית כלפיי אבל אני יענה על עצמי אני אישית כן... כמעט כל סייקל
יצא לו קצת קצת יותר מ40
תעשה מה שבא לך נשמה..אני מכיר את התחום מבדיקות דם ולימודי ביו-כימיה ומהמון חבר'ה שמתייעצים איתי ומעדכנים אותי בבדיקות דם ותוצאות.
Total test הכי גבוה שראיתי מטיפול trt, זה 40nmol/l
אתה אומר בדיוק מה שאני אמרתי,אני רואה שהמוח שלך לא מתפקד
40 זה לא מספיק לפיתוח גוף בצורה רצינית
אולי.לא ראיתי ואני לא מתייחס לזה.