הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתקשה להגיע לכמות החלבון

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
צריך לצרוך באזור 150 חלבון והאמת שהגבינה לבנה כבר נגמרה ונמאס לי ממנה האמת, בצהריים מותרת רק מנת בשר אחת לכל אחד (נניח שניצל 1...) אם זה נניח קציצות קבבים וכאלה 3... בערב מגישים בדרך כלל ג'אנק. איך אני מגיע לכמות חלבון גבוהה בלי לבזבז מאות שקלים בשבוע על חלבון? אבקת חלבון אני מתכוון לקנות אבל גם אם כן, מה אני אצרוך 6 סקופים ביום??
מה עושים?
עריכה: בטעות פתחתי בפורום הזה. טעות שלי, סליחה. אם אפשר בבקשה להעביר..

אני מבינה שאתה באיזושהי מסגרת?... צבא או משהו... חח
יש שם ביצים? טונה? גבינה צהובה? קשה לי להאמין שלא...
וגבינה לבנה אפשר לגוון בכל מני תיבולים מעניינים (אולי זיתים או בצל, או **אבקת שום... או אם בא לך מתוק אז קצת ריבה או דבש, במידה ויש שם.)
ובנוגע למנת החלבון בצהריים - יש אפשרויות בחירה? כי יש הבדל ביו שניצל לכרעיים, נניח, אז תוכל מבין האפשרויות לבחור את האופציה העדיפה לך.
ואם כל אלה לא מועילים בהרבה, אז כן, אבקת חלבון תהיה אפשרות טובה.... סקופ אחד עולה סה"כ 3 ש"ח בערך ונותן לך 25 גרם חלבון בממוצע.
מבחינת מחיר-תמורת-חלבון זה יוצא יותר משתלם מרוב מקורות החלבון הקיימים. (חצי מחיר מטונה, גבינות למניהן, חזה עוף וכו')

** אגב, גבינה לבנה עם אבקת שום, בצל ירוק קצוץ וקצת מלח, על קרקר או צנים (יענו טוסט), זה בול טעם של ביסלי בצל. טעים אשששששש.

• פותח/ת השרשור
אתה עובד אחי?
שופרסל, ברוך השם, אבל לרוב לא זו המסגרת שאני נמצא בה בימיום. שופרסל פשוט תקנה לעצמך אוכל אם באלך. תבוא לבקר 😃
אני מבינה שאתה באיזושהי מסגרת?... צבא או משהו... חח
יש שם ביצים? טונה? גבינה צהובה? קשה לי להאמין שלא...
וגבינה לבנה אפשר לגוון בכל מני תיבולים מעניינים (אולי זיתים או בצל, או **אבקת שום... או אם בא לך מתוק אז קצת ריבה או דבש, במידה ויש שם.)
ובנוגע למנת החלבון בצהריים - יש אפשרויות בחירה? כי יש הבדל ביו שניצל לכרעיים, נניח, אז תוכל מבין האפשרויות לבחור את האופציה העדיפה לך.
ואם כל אלה לא מועילים בהרבה, אז כן, אבקת חלבון תהיה אפשרות טובה.... סקופ אחד עולה סה"כ 3 ש"ח בערך ונותן לך 25 גרם חלבון בממוצע.
מבחינת מחיר-תמורת-חלבון זה יוצא יותר משתלם מרוב מקורות החלבון הקיימים. (חצי מחיר מטונה, גבינות למניהן, חזה עוף וכו')

** אגב, גבינה לבנה עם אבקת שום, בצל ירוק קצוץ וקצת מלח, על קרקר או צנים (יענו טוסט), זה בול טעם של ביסלי בצל. טעים אשששששש.
ביצים יש בבוקר, אני אוכל 3. הביצים הם m. גבינה צהובה אין הרבה. גבינה לבנה נגמר ויצא לי כבר מהאף. עד מתי אני צריך לאכול 750 גרם גבינה לבנה מדי יום? דיי
עד שאקנה אבקת חלבון, יש לך עוד הצעות?

שופרסל, ברוך השם, אבל לרוב לא זו המסגרת שאני נמצא בה בימיום. שופרסל פשוט תקנה לעצמך אוכל אם באלך. תבוא לבקר 😃

ביצים יש בבוקר, אני אוכל 3. הביצים הם m. גבינה צהובה אין הרבה. גבינה לבנה נגמר ויצא לי כבר מהאף. עד מתי אני צריך לאכול 750 גרם גבינה לבנה מדי יום? דיי
עד שאקנה אבקת חלבון, יש לך עוד הצעות?

רגע, מה זו המסגרת הזו שאתה נמצא בה?
יש לך אפשרות להביא אוכל מהבית? לאכסן אותו בקירור/הקפאה? לחמם אותו?....
אם התשובה היא כן, כן, כן. אז יש לי 98345720985 הצעות נוספות חחח...

• פותח/ת השרשור
רגע, מה זו המסגרת הזו שאתה נמצא בה?
יש לך אפשרות להביא אוכל מהבית? לאכסן אותו בקירור/הקפאה? לחמם אותו?....
אם התשובה היא כן, כן, כן. אז יש לי 98345720985 הצעות נוספות חחח...
אני רואה בית אחת לשבועיים. האופציה הזאת פחות רלוונטית

• פותח/ת השרשור
ובכל זאת, תענה על השאלות... כי אולי זה יוכל להיות הפיתרון 😃
ועוד שאלה:
יש לכם שם מטבחון?
קצת בעייתי לחשוף את המסגרת שאני נמצא בה בימיום..
יש אפשרות לאכסן אוכל מהבית בקירור, ברוך השם

אני אגיד לך מה,
גם אם אתה רואה בית פעם בשבועיים, אבל יש לך מקום לקירור או הקפאה, ומיקרו לחמם, אתה יכול להכין כמות של חזה עוף, נניח 4 קילו, לתבל, לדחוף לתנור, (אפילו ב2 נגלות) לסדר בקופסאות ולשלוח לאשפוז במקפיא.
אם יש לך גישה למטבחון - כנ"ל. תפשוט עליו לערב אחד למשך שעה, ותכין לך אוכל לשבועיים.
קצת בעייתי לחשוף את המסגרת שאני נמצא בה בימיום..
יש אפשרות לאכסן אוכל מהבית בקירור, ברוך השם

כן, הבנתי מההתחמקות חחח

אם אתה עובד מדי פעם בשופרסל - תקנה לך טונה, פסטרמות, נקניקים למניהם.
ו... כן, אבקת חלבון חח...

• פותח/ת השרשור
אני אגיד לך מה,
גם אם אתה רואה בית פעם בשבועיים, אבל יש לך מקום לקירור או הקפאה, ומיקרו לחמם, אתה יכול להכין כמות של חזה עוף, נניח 4 קילו, לתבל, לדחוף לתנור, (אפילו ב2 נגלות) לסדר בקופסאות ולשלוח לאשפוז במקפיא.
אם יש לך גישה למטבחון - כנ"ל. תפשוט עליו לערב אחד למשך שעה, ותכין לך אוכל לשבועיים.

כן, הבנתי מההתחמקות חחח
אני יודע לבשל רק פסטה
אפשרי לבקש מאמא שתכין לי.. בעזרת השם
תודה לך. 😃

אני יודע לבשל רק פסטה
אפשרי לבקש מאמא שתכין לי.. בעזרת השם
תודה לך. 😃

אני בטוחה שהיא תשמח להכין לך!! 😁😄

אבל אם בכל זאת תרצה מתישו להכין, אז תדע שזה ממש פשוט!!
פשוט לתבל במה שאתה אוהב: כמון, פפריקה מתוקה/חריפה, פלפל שחור, קצת כורכום, מלח, צ'ילי גרוס..... (כל שילוב יוצא טעים!)
אם אתה אוהב קלאסי אז זה רק מלח ופלפל.
אם אתה ממש לא מבין בתיבול אז תקנה תיבול גריל מוכן.

אתה שם את כל החזה עוף בקערה, שם קצת שמן, מוסיף את התבלינים ומצפה את הכל, ושם בתנור על 180 מעלות עד שזה מוכן. (תלוי בעובי של החתיכות.)
באמת שזה כלום עבודה. מבחינת קושי זה כמו להכין פסטה 😃

ובשמחה!! חחח תאמין לי עשית לי חשק להכין לך בעצמי 😄

• פותח/ת השרשור
אני בטוחה שהיא תשמח להכין לך!! 😁😄

אבל אם בכל זאת תרצה מתישו להכין, אז תדע שזה ממש פשוט!!
פשוט לתבל במה שאתה אוהב: כמון, פפריקה מתוקה/חריפה, פלפל שחור, קצת כורכום, מלח, צ'ילי גרוס..... (כל שילוב יוצא טעים!)
אם אתה אוהב קלאסי אז זה רק מלח ופלפל.
אם אתה ממש לא מבין בתיבול אז תקנה תיבול גריל מוכן.

אתה שם את כל החזה עוף בקערה, שם קצת שמן, מוסיף את התבלינים ומצפה את הכל, ושם בתנור על 180 מעלות עד שזה מוכן. (תלוי בעובי של החתיכות.)
באמת שזה כלום עבודה. מבחינת קושי זה כמו להכין פסטה 😃

ובשמחה!! חחח תאמין לי עשית לי חשק להכין לך בעצמי 😄
את לא מכירה אותי. צריכים להסביר לי משהו 100 פעם על רטוב בכדי שאקלוט אתו.. הסבר ככה על הנייר נשמע מאד מפתה, אבל אני צריך הדגמה מעשית. מסקנה: את או אמא שלי צריכות לבוא ללמד אותי להכין חזה עוף.
מחר 8 בשופרסל?

מניח שיש ארוחות בוקר אצלכם ? מימה שאני זוכר בצבא תמיד היו מכינים מיליון ביצים.
כך לך איזה 12 כל יום כל ביצה 6 גרם חלבון לא רע, ואני הייתי מביא מלא בשר מהבית שם במקרר ואוכל כמו קינג ביום יום

• פותח/ת השרשור
מניח שיש ארוחות בוקר אצלכם ? מימה שאני זוכר בצבא תמיד היו מכינים מיליון ביצים.
כך לך איזה 12 כל יום כל ביצה 6 גרם חלבון לא רע, ואני הייתי מביא מלא בשר מהבית שם במקרר ואוכל כמו קינג ביום יום
12 ביצים אחי כבד כי אני לא ממש אוהב ביצים אבל מצד שני זה מסדר אחלה פתיחה של היום מבחינת חלבון. תודה אחי

12 ביצים? 🤯
הוא יטיל ביצה בסוף...
אם יש לכם שם מיונז, אולי תנסה להכין סלט ביצים, זה משדרג את הטעם ה"ביצתי" המשעמם.... עובד סבבה גם עם גבינה לבנה במקום מיונז.
אבל 12 זה המון. אפילו אם זה M ._.

• פותח/ת השרשור
12 ביצים? 🤯
הוא יטיל ביצה בסוף...
אם יש לכם שם מיונז, אולי תנסה להכין סלט ביצים, זה משדרג את הטעם ה"ביצתי" המשעמם.... עובד סבבה גם עם גבינה לבנה במקום מיונז.
אבל 12 זה המון. אפילו אם זה M ._.
פעם עשיתי צ'יט מיל כזה:
כמה קרואוסונים בורקסים ושטויות כאלה, שלפני כן הזמנתי מגש פיצה האט קריימי בייטס (משלוח הביתה).. אכלתי את המאפים, ואז הורדתי את כל הפיצה (גילוי נאות - לא אכלתי את כל הגבינות מסביב לפיצה). חשבתם שזהו? חה חה. 2 גלידות משפחתיות של בן אנד ג'ריס. זה היה אחרי קרוב לחודשיים של חיטוב קשה בלי העמסות וגרעון מקסימלי. מה שאני רוצה לומר הוא שאין לי בעיה לדחוף כמויות של אוכל.

פעם עשיתי צ'יט מיל כזה:
כמה קרואוסונים בורקסים ושטויות כאלה, שלפני כן הזמנתי מגש פיצה האט קריימי בייטס (משלוח הביתה).. אכלתי את המאפים, ואז הורדתי את כל הפיצה (גילוי נאות - לא אכלתי את כל הגבינות מסביב לפיצה). חשבתם שזהו? חה חה. 2 גלידות משפחתיות של בן אנד ג'ריס. זה היה אחרי קרוב לחודשיים של חיטוב קשה בלי העמסות וגרעון מקסימלי. מה שאני רוצה לומר הוא שאין לי בעיה לדחוף כמויות של אוכל.

😵

אה, ואחרי זה שכבתי במיטה והתקשיתי להירדם בגלל הכאבים מהכמות של האוכל, התעוררתי באזור 2 וחצי ובבוקר ובצהריים אחרי זה לא אכלתי כלום כי הייתי פשוט שבע.

חחחחחחח אימלה, זה מטורף XD
יש בכל מה שכתבת שם מספיק קלוריות שהיו מחזיקות אותי למשך שבוע שלם חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית