הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתקשה להגיע לכמות החלבון

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
צריך לצרוך באזור 150 חלבון והאמת שהגבינה לבנה כבר נגמרה ונמאס לי ממנה האמת, בצהריים מותרת רק מנת בשר אחת לכל אחד (נניח שניצל 1...) אם זה נניח קציצות קבבים וכאלה 3... בערב מגישים בדרך כלל ג'אנק. איך אני מגיע לכמות חלבון גבוהה בלי לבזבז מאות שקלים בשבוע על חלבון? אבקת חלבון אני מתכוון לקנות אבל גם אם כן, מה אני אצרוך 6 סקופים ביום??
מה עושים?
עריכה: בטעות פתחתי בפורום הזה. טעות שלי, סליחה. אם אפשר בבקשה להעביר..

כמה את שוקלת ומה הגובה?
ואת במסה, ניטראלי או חיטוב?

גובה 157 משקל 52.
כרגע מנסה לעבוד על עצמי פסיכולוגית ולהפסיק את החיטוב.
אוכל בערך 1000 ביום חול.
אם נחשיב את סופ"ש אז 1200 ממוצע ליום חחח

• פותח/ת השרשור
גובה 157 משקל 52.
כרגע מנסה לעבוד על עצמי פסיכולוגית ולהפסיק את החיטוב.
אוכל בערך 1000 ביום חול.
אם נחשיב את סופ"ש אז 1200 ממוצע ליום חחח
דתייה?? "ביום חול"
גם לי היה קשה להפסיק לחטב אחרי חצי שנה של חיטוב (החיטוב הראשון הרציני שלי) והפנים שלי היו נראות רזות בצורה מחליאה. הייתי שחיף מעל הממוצע (יותר שחיף משחיפים ממוצעים אני מתכוון). ברוך השם יצאתי מזה.

דתייה?? "ביום חול"
גם לי היה קשה להפסיק לחטב אחרי חצי שנה של חיטוב (החיטוב הראשון הרציני שלי) והפנים שלי היו נראות רזות בצורה מחליאה. הייתי שחיף מעל הממוצע (יותר שחיף משחיפים ממוצעים אני מתכוון). ברוך השם יצאתי מזה.

כןכן, אני דתייה 😇
חיטוב זה סוג של התמכרות נראלי.
הייתי אמורה להפסיק אותו כבר ממזמן...
היום הצלחתי לערער את עולמי ולאכול 1060.
זה כאילו שבשישי-שבת אני קצת משחררת לחץ, אבל עדיין שומרת לא לאכול הרבה.
אגב, די בטוחה שאני לא מגיעה ל1400 בשישי/שבת. אבל בגלל שאני לא באמת יכולה לחשב, אז אני שמה הערכות ממש גסות ומעגלת תמיד כלפי מעלה.

• פותח/ת השרשור
כןכן, אני דתייה 😇
חיטוב זה סוג של התמכרות נראלי.
הייתי אמורה להפסיק אותו כבר ממזמן...
היום הצלחתי לערער את עולמי ולאכול 1060.
זה כאילו שבשישי-שבת אני קצת משחררת לחץ, אבל עדיין שומרת לא לאכול הרבה.
אגב, די בטוחה שאני לא מגיעה ל1400 בשישי/שבת. אבל בגלל שאני לא באמת יכולה לחשב, אז אני שמה הערכות ממש גסות ומעגלת תמיד כלפי מעלה.
גם אני בחיטוב לפעמים מעריך יותר מדי את מה שאני אוכל, וזאת בכדי לא להקטין את הגרעון או להגיע לניטראלי חלילה. אם עושים את זה, צריך לא להפריז בזה יותר מדי. לא לאכול פרוסת עוגת שוקולד ובגלל הספק לחשב את זה כ700 קלוריות.
אני, באופן אישי, ביום שבת עובר כנראה את ה7000 קל'י ואני עוד בחיטוב (העמסה)
ברוך השם.
בקיצר עזבי אותך שטויות תעלי קלוריות בהדרגה ותתחילי להרים כבד.

גם אני בחיטוב לפעמים מעריך יותר מדי את מה שאני אוכל, וזאת בכדי לא להקטין את הגרעון או להגיע לניטראלי חלילה. אם עושים את זה, צריך לא להפריז בזה יותר מדי. לא לאכול פרוסת עוגת שוקולד ובגלל הספק לחשב את זה כ700 קלוריות.
אני, באופן אישי, ביום שבת עובר כנראה את ה7000 קל'י ואני עוד בחיטוב (העמסה)
ברוך השם.
בקיצר עזבי אותך שטויות תעלי קלוריות בהדרגה ותתחילי להרים כבד.

כן חחח זה פחות או יותר ההמלצה...
כרגע אני על אחלה משקלים (יחסית אלי חחח)
40 בסקוואט, ודדליפט (3X12)
50 היפטרסט (3X12)
פולי תחתון עליתי עד ל33 תוך כדי החיטוב...! (והיום סחטתי 6 חזרות יותר מבד"כ!)
שמע שאני מרימה כל חזרה עד טיפת הדם האחרונה.
ואם סיימתי ונשארה עוד טיפה ארים גם אותה.

• פותח/ת השרשור
כן חחח זה פחות או יותר ההמלצה...
כרגע אני על אחלה משקלים (יחסית אלי חחח)
40 בסקוואט, ודדליפט (3X12)
50 היפטרסט (3X12)
פולי תחתון עליתי עד ל33 תוך כדי החיטוב...! (והיום סחטתי 6 חזרות יותר מבד"כ!)
שמע שאני מרימה כל חזרה עד טיפת הדם האחרונה.
ואם סיימתי ונשארה עוד טיפה ארים גם אותה.
What ever it takes!!!
What ever it takes!!!
רק תשתדלי מאד לא להגיע לכשל, זה יפגע לך בהתאוששות בצורה משמעותית

What ever it takes!!!

רק תשתדלי מאד לא להגיע לכשל, זה יפגע לך בהתאוששות בצורה משמעותית

כשל הכוונה שאני מרגישה שאני נשברת באמצע חזרה?
זה קורה לי לפעמים...
לא מרגש אותי... אם אני מרגישה שאת החזרה הבאה אני לא אצליח לעשות, אני מורידה קצת משקל, ואז לפעמים אני מצליחה אפילו עוד 2-3 חזרות....
קורה לי גם שאני עושה חזרה והיא כבר ממש ממש עקומה. במקרה כזה אני מייד מפסיקה ונחה. אין לי מה לעשות תרגיל אם אני מרמה בו...

אני בעיקר מתמקדת בלא לרדת במשקלים.
אם אני עולה - מבורך. אבל זה לא קורה הרבה.
עם המוטיבציה שלי, ברגע שאתחיל לאכול אני אעוף למעלה בע"ה 🤩😵‍💫🥊

• פותח/ת השרשור
כשל הכוונה שאני מרגישה שאני נשברת באמצע חזרה?
זה קורה לי לפעמים...
לא מרגש אותי... אם אני מרגישה שאת החזרה הבאה אני לא אצליח לעשות, אני מורידה קצת משקל, ואז לפעמים אני מצליחה אפילו עוד 2-3 חזרות....
קורה לי גם שאני עושה חזרה והיא כבר ממש ממש עקומה. במקרה כזה אני מייד מפסיקה ונחה. אין לי מה לעשות תרגיל אם אני מרמה בו...
נניח שבבנץ' את מתכוונת 50 לחמישיות ובחזרה הרביעית (לדוגמה) את לא מצליחה להרים את המוט וצריכה שירימו אתו ממך - זה כשל.
אשרייך שאת משתדלת לשמור על טכניקה נכונה בכל התרגילים. אני, לצערי לא מקפיד על זה ב100%, בד"כ בדדליפט שכבר נמאס כל חזרה להיכנס לסט אפ ולזכור את הדברים הקטנים, אז לפעמים מתפקששת חזרה אחת שתיים.. אני משלם על זה יום יומיים אחר כך במעט כאבי גב תחתון ולטווח הארוך עלול למצוא את עצמי עם פריצה כך. לכן, כשאני מדדליפט (פעם בשבוע כבד) אני נוסע לאשדוד ומבצע את האימון עם מאמן פאוורליפטינג מקצועי. אני הולך דווקא אליו כי הוא לא לוקח לי שקל (אני בסה"כ בא עד המכון שלו, ומבקש שיסתכל על הטכניקה) וגם כי אם אני מפקשש בטכניקה הוא צועק עליי להפסיק חח

שאתה במסגרת ומוגבל באוכל אם בכמות זה נורא קשה. אני צורכת 3.8 גרם חלבון על כל קילו. 170 גרם חלבון. ואם הייתי יכולה להוסיף יותר הייתי מוסיפה יותר אבל מתחילה להרגיש שזה יותר מידי מוגזם.
מה עם טונה? ביצים? מעדני הגו פרו למינהם? אם אתה מוגבל אז אבקת חלבון אפילו רצוי. (למרות שאני אישית לא צורכת) וגם את החטיפי חלבון גיליתי רק לאחרונה וגם אותם קשה לי להכניס לתפריט כי אני מעדיפה אוכל במקום. מה עם שקדים? מה עם לשלב חלבון לא מלא לחלבון מלא? ואם נמאס לך מגבינה לבנה. מה לגבי קוטג׳? מה לגבי גבינה צהובה? מה לגבי דגים? האם יש אופציה?

• פותח/ת השרשור
שאתה במסגרת ומוגבל באוכל אם בכמות זה נורא קשה. אני צורכת 3.8 גרם חלבון על כל קילו. 170 גרם חלבון. ואם הייתי יכולה להוסיף יותר הייתי מוסיפה יותר אבל מתחילה להרגיש שזה יותר מידי מוגזם.
מה עם טונה? ביצים? מעדני הגו פרו למינהם? אם אתה מוגבל אז אבקת חלבון אפילו רצוי. (למרות שאני אישית לא צורכת) וגם את החטיפי חלבון גיליתי רק לאחרונה וגם אותם קשה לי להכניס לתפריט כי אני מעדיפה אוכל במקום. מה עם שקדים? מה עם לשלב חלבון לא מלא לחלבון מלא? ואם נמאס לך מגבינה לבנה. מה לגבי קוטג׳? מה לגבי גבינה צהובה? מה לגבי דגים? האם יש אופציה?
גו פרו אפשר לקנות אבל חראם על הכסף.
אין שקדים וגם אני חוסך בקלוריות. קוטג' אין. גבינה צהובה יש לא הרבה (אי אפשר לאכול את כל הגבינה הצהובה חחח.. צריך שיישאר גם לאחרים).
טונה אין ביצים הציעו 12 ביצים לארוחת בוקר נשמע טוב שווה לנסות.

גו פרו אפשר לקנות אבל חראם על הכסף.
אין שקדים וגם אני חוסך בקלוריות. קוטג' אין. גבינה צהובה יש לא הרבה (אי אפשר לאכול את כל הגבינה הצהובה חחח.. צריך שיישאר גם לאחרים).
טונה אין ביצים הציעו 12 ביצים לארוחת בוקר נשמע טוב שווה לנסות.
קיצר אתה רוצה לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה....
צריך לעשות הקרבה מסויימת אם חשוב לך. ואם אין לך את האופציה לקבל מאיפה שאתה נמצא צריך להשקיע כסף...אז לא גו פרו כי זה בזבוז. לא שקדים כי אתה חוסך בקלוריות, מאיפה אתה רוצה לקבל חלבון מהאוויר?
אתה יודעת מה זה להרזות ולהחליף את כל הארון? בשביל דברים טובים צריך להשקיע

זו לא התשובה שאתה כנראה רוצה לקבל אבל...

אם אתה רציני באימונים, אתה חייב ללמוד לבשל את המינימום של המינימום. או להיות עשיר מספיק לקנות הכל. או למצוא בן/בת זוג שתבשל לך 24/7.

• פותח/ת השרשור
קיצר אתה רוצה לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה....
צריך לעשות הקרבה מסויימת אם חשוב לך. ואם אין לך את האופציה לקבל מאיפה שאתה נמצא צריך להשקיע כסף...אז לא גו פרו כי זה בזבוז. לא שקדים כי אתה חוסך בקלוריות, מאיפה אתה רוצה לקבל חלבון מהאוויר?
אתה יודעת מה זה להרזות ולהחליף את כל הארון? בשביל דברים טובים צריך להשקיע
אני לא רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה..
בזבזתי כל כך הרבה כסף על חלבון שמתחיל להיות לי חור בכיס. לכן פניתי לכאן וביקשתי רעיונות לצרוך מספיק חלבון מבלי להפוך להומלס, ואת יודעת מה? קיבלתי כאלה
קיבלתי כבר 2 רעיונות טובים ואני מתכוון ליישם אותם. הסברתי לך למה אני מעדיף כך וכך בכדי לענות לך, זה הכל.
אגב - חיטוב זה אחד הדברים הכי קלים שקיימים בכל התחום של אימונים, אם לא הכי קל.
תודה בכל זאת.
זו לא התשובה שאתה כנראה רוצה לקבל אבל...

אם אתה רציני באימונים, אתה חייב ללמוד לבשל את המינימום של המינימום. או להיות עשיר מספיק לקנות הכל. או למצוא בן/בת זוג שתבשל לך 24/7.
הבעיה היא שאני קונה הכל וזה פוגע לי בכיס בצורה משמעותית, לכן ניגשתי לפה. קיבלתי כבר 2 רעיונות מעולים ואני מתכוון ליישם אותם.
תודה בכל זאת.

אני לא רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה..
בזבזתי כל כך הרבה כסף על חלבון שמתחיל להיות לי חור בכיס. לכן פניתי לכאן וביקשתי רעיונות לצרוך מספיק חלבון מבלי להפוך להומלס, ואת יודעת מה? קיבלתי כאלה
קיבלתי כבר 2 רעיונות טובים ואני מתכוון ליישם אותם. הסברתי לך למה אני מעדיף כך וכך בכדי לענות לך, זה הכל.
אגב - חיטוב זה אחד הדברים הכי קלים שקיימים בכל התחום של אימונים, אם לא הכי קל.
תודה בכל זאת.

הבעיה היא שאני קונה הכל וזה פוגע לי בכיס בצורה משמעותית, לכן ניגשתי לפה. קיבלתי כבר 2 רעיונות מעולים ואני מתכוון ליישם אותם.
תודה בכל זאת.

הרעיון הטוב שלך הוא לאכול 12 ביצים. בהצלחה
תדבר איתי שתהיה קצת יותר ריאלי.
ולא אמרתי שחיטוב הוא לא קל. אבל להחליף ולקנות מאפס את כל הבגדים זה עסק יקר ודורש הקרבה מסויימת. לכן צריך איזו השקעה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית