הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוסר אנושיות.

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני פה גם כדי לשתף אבל גם אולי מישהו יוכל לעזור לי באיזה דרך .
אני חייל שנכנס לשירות קבע באחת היחידות המובחרות . יום חמישי חגגנו כל הצווץ מסיבת שחרור מטורפת בחוף חברת החשמל באשדוד . הייתה הרבה שתיה וכל הצוות שתה מלא .. במהלך הערב אני שפכתי מנוע מה שנקרא וחבר הכניס אותי לרכב ,וכנראה הוצאתי את הפלאפון מהכיס ועשיתמ פלאש.. מפה לשם הפלאפון נפל בלי ששמתי לב ונעלם
בבוקר חיפשתי אותו שעות ולא מצאתי ,חזרתי אחרי כמה שעות חיפשתי שוב ולא מצאתי .. הבנתי שכנראה הלך ..התבאסתי בעיקר אבל לא נורא

במוצאי שבת (שומר שבת) אני מקבל מלא הודעות לפלאפון של אחותי שמישהו בשבת התחזה אלי ניסה להוציא תמונות עירום של בנות ממני והטריד את בת דודה שלי הקטנה , שלח כל מיני תמונות שלי וכשחבר ביקש ממנו להחזיר את הפלאפון הוא התנתק ועד עכשיו אי אפשר להשיג אותו ..ברגע שהפלאפון ידלק שוב אפשר לזהות את המיקום אבל כרגע הוא כבוי. במשטרה הבנתי שחוץ מתלונה לא יעשו כלום. למרות שיש שם חומר מסווג.

מפה הגעתי למסקנה באמת עצובה שאין טיףת אכפתיות אצל אנשים , מתאר שזה ילד קטן והדור והדור צלם אנוש שלא רק שהוא לא מחזיר הוא גם פוגע בשם שלי .
אם למישהו יש רעיון איך להחזיר את הפלאפון אני אשמח לשמוע

יש היום אפשרויות לאתר מכשיר. כל עוד הכרטיס סים בפנים.
תנסה לאתר אותו דרך תוכנות או הקרים טכנאי מחשבים משהו.
אם באמת יש שם חומר מסווג תעשה הכל .
תבדוק מיקום ותגיע לבנאדם איך שהו.
לגבי הדור הירוד מה שנשאר זה רק להמתין בשקט.
לא נשאר המון זמן בערך 260 שנה עד לסוף האלף השישית.
וכשהוא יגיע יהיה פה הרבה יותר טוב גם עם אומות העולם גם עם הדור וגם איתנו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש היום אפשרויות לאתר מכשיר. כל עוד הכרטיס סים בפנים.
תנשא לאתר אותו דרך תוכנות או הקרים טכנאי מחשבים משהו.
אם באמת יש שם חומר מסווג תעשה הכל .
תבדוק מיקום ותגיע לבנאדם איך שהו.
לגבי הדור הירוד מה שנשאר זה רק להמתין בשקט.
לא נשאר המון זמן בערך 260 שנה עש לסוף האלף השישית.
וכשהוא יגיע יהיה פה הרבה יותר טוב גם עם אומות העולם גם עם הדור וגם איתנו.

אפשר לאתר את הפלאפון רק אם הוא דלוק דרך גוגל ... הבעיה שהפלאפון כבוי כבר שעות ולא תמיד אוכל להיות מול המחשב
ולתפוס את זה ברגע הנכון
איך אפשר למצוא איזה הקר שיוכל לעשות את זה ?
כי במשטרה לא יכולים לעזור לי
והחומר בסדר מבחינת סיווג .. זה מסווג אבל לא יפגע במשהו אז בזה אני בסדר
וכן לא יודע כמה זמן יקח אבל האנושות תהרוס את עצמה

בכל מקרה תגיש תלונה במשטרה

נמצא כאן עכשיו אבל זה רק בשביל הפרוטוקול הם לא יעשו עם זה כלום

אני לא יודע אם אתה צודק או לא (מקווה בשבילך שלא) אבל זה טוב גם בשביל הכסתח.

יואו איזה גועל נפש של אנשים.
אין לי הרבה מה להוסיף על העצות שנתנו כאן חוץ מלהשתתף בצער/כעס/תיסכול.
עוד מקרה מזעזע של הכיעור האנושי במלא התגלמותו.
מקווה שהטמבל שמצא את זה יתפכח ויכה על חטא, או שאמא שלו תחטיף לו סטירה מצלצלת שהמוח הקטן והרשע שלו ידבק לו לדפנות הגולגולת.

אין מה לעשות, יש אנשים רעים בכל מקום בעולם
אלוהים כבר יעניש אותם

באמת מקומם.
גועל נפש מסריח.

תודיע למשפחה ולחברים שלך על המצב כדי למנוע בושות ונזק.

יש לי הרגשה שמחזיק הפלאפון שלך מכיר אותך אישית, יש מצב שהוא יודע שאתה שומר שבת, וחגג על זה בשבת בגלל זה.

לא מכיר הקר, אבל יש מצב שכדאי להשקיע כסף על הקר כדי למצוא את הבן אדם, ולהוציא עליו את העצבים.

לדעתי אפילו אפשר לתבוע את האדם שעשה את זה (אם תמצא אותו)
גניבת זהות הוצאת שם רע וכו'.

איך הבנאדם נכנס לך לפלאפון? אין סיסמא?

אמרת גם שהפלאפון נכנס איתך לרכב ושם עשית פלאש, אז הבנאדם פתח רכב שלא שלו כשהוא רואה שיש בנאדם בפנים, פותח את הדלת ולוקח משם פלאפון? שזה עד כה דבר מאד מסוכן, ואז גם הגדיל לעשות והתחיל להתכתב עם אנשי הקשר שלך?

נשמע כאילו הוא שפך מנוע לפחות כמוך, או שאתה שפחת מנוע יותר משאתה רוצה לזכור

בכל מקרה מצב חרא, תסביר לאנשים שנגנב הפלאפון ואף אחד לא יקח קשה

• פותח/ת השרשור
המשטרה אמרה זהם לא יעשו כלום ובטח התיק יסגר , אין כמו משטרת ישראל טוב שיש על מי לסמוך
הבנאדם אולי זרק את הפלאפון ואולי מחכה שיעבור זמן וידליק אותו , בכל מקרה ברגע שהוא ידליק את האינטרנט הפלאפון אמור למחוק את עצמו ..

איך הבנאדם נכנס לך לפלאפון? אין סיסמא?

אמרת גם שהפלאפון נכנס איתך לרכב ושם עשית פלאש, אז הבנאדם פתח רכב שלא שלו כשהוא רואה שיש בנאדם בפנים, פותח את הדלת ולוקח משם פלאפון? שזה עד כה דבר מאד מסוכן, ואז גם הגדיל לעשות והתחיל להתכתב עם אנשי הקשר שלך?

נשמע כאילו הוא שפך מנוע לפחות כמוך, או שאתה שפחת מנוע יותר משאתה רוצה לזכור

בכל מקרה מצב חרא, תסביר לאנשים שנגנב הפלאפון ואף אחד לא יקח קשה

אני באמת לא זוכר. כנראה הפלאפון נפל לי בחול ולא זכרתי את זה ואז הוא מצא אותו בשבת בחוף..לא חושב שזה מישהו שמכיר אותי כי כולם מכירים אותי ביחידה ואני בסדר עם כולם אז לעשות דבר כזה מרושע זה לא נראלי מתאים
וכן הייתה סיסמא לפלפאון אבל סיסמא קלה

המשטרה אמרה זהם לא יעשו כלום ובטח התיק יסגר , אין כמו משטרת ישראל טוב שיש על מי לסמוך
הבנאדם אולי זרק את הפלאפון ואולי מחכה שיעבור זמן וידליק אותו , בכל מקרה ברגע שהוא ידליק את האינטרנט הפלאפון אמור למחוק את עצמו ..

אני באמת לא זוכר. כנראה הפלאפון נפל לי בחול ולא זכרתי את זה ואז הוא מצא אותו בשבת בחוף..לא חושב שזה מישהו שמכיר אותי כי כולם מכירים אותי ביחידה ואני בסדר עם כולם אז לעשות דבר כזה מרושע זה לא נראלי מתאים
וכן הייתה סיסמא לפלפאון אבל סיסמא קלה
איך הצלחת לגרום לו להימחק ברגע שידלק?

• פותח/ת השרשור
איך הצלחת לגרום לו להימחק ברגע שידלק?
יש אפליקציה שנקראת איפה המכשיר שלי , אחת האפשרויות זה לראות איזה מכשיר מחובר לאיימיל שלך ויש לך שם כמה אופציות
להשאיר הודעה על הפלאפון
לעשות צילצול
ולמחוק את המכשיר ברגע שיש חיבור לאינטרנט , לא יודע כמה זה עובד ומה זה מוחק.. מקווה שכן

מפחיד הסיפור, מקווה שיגמר על הצד הטוב ביותר.
אני אשאר עם המחשב שלי והטלפון הדפוק שלי.
טלפון חכם זה סכנה מטורפת.

תספר לנו אם יש התקדמות או חדשות טובות, מקווה שהגנב יתפס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית