(יש לי את השעון של אפל שאמור לתת תוצאות מדוייקות יותר) אבל עם זאת...עד כמה התוצאות קרובות למציאות? בכמה הסטייה רצינית? יכול להיות שלגמרי....אבל האם כדי להסתמך על כך ששרפתי במקסימום 200 קלוריות בהליכה כזו? על מנת שאדע אם להשלים אותם או לא?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור שלא מתכוונת להסתמך על כמות הקלוריות שרשומות. באותה מידה גם גם הקלוריות שרשומות על ההליכון לא מדוייקות...אלא רק שיתן לי תמונה כללית או השערה מסויימת. בדיוק כמו שאני לא מסתמכת על כמות קלוריות מסויימת במוצר. הרי אי אפשר לדעת אם זה נכון או לא. אני פשוט רוצה לקחת את זה כנקודת התחלה מסויימת. להשלים חצי מהקלוריות הרשומות ולפי זה לראות התקדמות או ממוצע שבועי. ואכן בגלל שלא עושה אירובי מכוון, הצבתי לעצמי x צעדים ביום כדי להבטיח פעילות בסיסית...פחות מחפשת לשרוף קלוריות כי אני עוקבת מעולה אחרי התזונה.פחות הייתי מסתמך על כמות הקלוריות ששרפת, כי זו הערכה, אלא יותר על מס צעדים שעשית.
למשל אם רוצים ״להוסיף אירובי״ אז אפשר להוסיף מכסת צעדים יומית ולהגיע אליה.
הרבה מתחרים וחובבניים שאני מכיר (פאוורליפטינג / פיתוח גוף) משתמשים במס׳ צעדים יומי לצורך ירידה במשקל / בריאות.