הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השלמת קלוריות מהליכה

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
90F27F95-623E-49AC-894E-6D3DB1E47552.png
9D872AC4-C2DF-4EE0-AE56-2B88F294FF09.png
אלו ימים ממוצעים של הליכה שלי. משתדלת להיות פעילה וללכת ככל הניתן באופן בלתי יזום כי לא עושה אירובי כלל במכון.
(יש לי את השעון של אפל שאמור לתת תוצאות מדוייקות יותר) אבל עם זאת...עד כמה התוצאות קרובות למציאות? בכמה הסטייה רצינית? יכול להיות שלגמרי....אבל האם כדי להסתמך על כך ששרפתי במקסימום 200 קלוריות בהליכה כזו? על מנת שאדע אם להשלים אותם או לא?

• פותח/ת השרשור
פחות הייתי מסתמך על כמות הקלוריות ששרפת, כי זו הערכה, אלא יותר על מס צעדים שעשית.
למשל אם רוצים ״להוסיף אירובי״ אז אפשר להוסיף מכסת צעדים יומית ולהגיע אליה.
הרבה מתחרים וחובבניים שאני מכיר (פאוורליפטינג / פיתוח גוף) משתמשים במס׳ צעדים יומי לצורך ירידה במשקל / בריאות.
ברור שלא מתכוונת להסתמך על כמות הקלוריות שרשומות. באותה מידה גם גם הקלוריות שרשומות על ההליכון לא מדוייקות...אלא רק שיתן לי תמונה כללית או השערה מסויימת. בדיוק כמו שאני לא מסתמכת על כמות קלוריות מסויימת במוצר. הרי אי אפשר לדעת אם זה נכון או לא. אני פשוט רוצה לקחת את זה כנקודת התחלה מסויימת. להשלים חצי מהקלוריות הרשומות ולפי זה לראות התקדמות או ממוצע שבועי. ואכן בגלל שלא עושה אירובי מכוון, הצבתי לעצמי x צעדים ביום כדי להבטיח פעילות בסיסית...פחות מחפשת לשרוף קלוריות כי אני עוקבת מעולה אחרי התזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית