הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב ברכיים מפאור קלין

• פותח/ת השרשור huge
  • פורסם בתאריך
שים סרט. כמה משקל היה שם? לי היו בזמנו כמה בעיות בגלל תפיסה לא כ"כ טובה מבחינת מיקום הברכיים (פיסוק רחב מידי) ובגלל שלא הייתי רגיל לעומס שנוצר בעצירה הפתאומית.

• פותח/ת השרשור
המשקל לא גבוה (אין לי סרט לגבות)...
מה הכוונה לשים סרט?זה כמו רצועות לבירכיים?

בעקרון מה שעשיתי בזמנו:

1. סידרתי את התנועה.
2. לקחתי גולקוזמין.
3. חזרתי לעשות סקוואט מלא (הפסקתי לתקופה קצרה בגלל הכאבים/אי נוחות).

אני מעריך ש1+3+התרגלות לעומס (תרגילים מהירים, גם עם משקל נמוך יחסית מהווים עומס שונה מעבודה איטית יחסית. ככל שיותר חזקים זה יותר בעייתי כי המשקלים יותר גבוהים, למזלי זאת לא היתה דאגה גדולה בשבילי) עשו את הרוב, אבל יכול מאוד להיות שהגלוקוזמין הפחית את הכאבים בתקופת המעבר.
היום אני משתמש כמעט תמיד בברכיות, האימונים שלי ארוכים (גם ההפסקות כי אני פדלאה) והן עוזרות לי לשמור את הברכיים חמות.

לא נראה לי שהגלוקוזאמין עובד בכלל
יש MSM שזה משכך כאבים
או איבופרופן שזה משכך כאבים חזק

הגלוקוזמין אמור לחזק/לעזור לכאבים במפרקים (נראה לי שיש אפילו מחקרים שמסכימים עם זה במקרים מסויימים).

אני לא יודע אם הוא מה שעזר לי, הכדורים הכילו גם MSM ככה שקשה לדעת חד משמעית והיו גם הגורמים האחרים שציינתי. מה שאני כן יכול להגיד בוודאות זה שלקחתי אותו למשהו כמו עשרה ימים - שבועיים ובזמן הזה הברכיים שלי הפסיקו לכאוב ולהרגיש נוקשות בזמן עליה במדרגות והפסקתי להעזר אוטומטית בידיים כשהייתי קם מכסא אחרי ישיבה ממושכת (מי אמר שרותים? 😃).

אני חושב שזה עלה לי משהו כמו שני שקלים ליום, ככה שבאופן עקרוני שווה לבדוק אם זה עוזר במידה והכאבים ממשיכים ודברים כמו טכניקה (בעיקר העניין של לאן הולכות הברכיים בתפיסה) הם לא הבעיה.

לפי Kilgore וריפ, גלוקוזמין עוזר לבערך חצי מהאנשים שמשתמשים בו, ו-MSM זה בזבוז כסף.

• פותח/ת השרשור
לפי Kilgore וריפ, גלוקוזמין עוזר לבערך חצי מהאנשים שמשתמשים בו, ו-MSM זה בזבוז כסף.
לקחתי אותו בערך חודש וחצי הכאבים עברו והפסקתי לקחת,השאלה אם זה בגלל גלוקוזומין וMSM.
זה בא ביחד בכדוקים שאצלי.כי על הקופסה כתוב שזה מתחילל השפיע רק אחרי 3 4 חודשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית