הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גרעון קלורי שלילי וגביהה

Danielbhdjx

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
היי
בחיטוב כבר 4 חודש אחרי מסה של 8 חודשים

במסה הייתי גובהה בקצב טוב ופתאום מאז שהתחלתי את החיטוב נתקעתי לגמרי מהקטע של הגובה

חייב להגיד שאין מצב שהגעתי למקסימום הגביהה שלי כי אני סהכ 167 ואבא שלי 178 79

מה אומרים? יש קשר? חשבתי כבר להפסיק את החיטוב ולעבור למסה נקייה

בן 15

• פותח/ת השרשור
לא ממליץ בכלל על חיטוב בגיל הזה אלא אם אתה בעודף משקל רציני.
זה יכול ליצור הרבה בעיות, בין השאר בגביהה
אז נתחיל שוב מסה, יש לך טיפים לעלייה כמה שיותר נקייה? אין לי בעיה שיקח אפילו שנה של מסה אבל אני רוצה לעלות במסה עם כמה שפחות שומן... עכשיו אני בערך 12 אש

מסה איטית. עלייה של 0.5%-1% ממשקל הגוף בחודש תנצל כמעט לחלוטין את קצב בניית השריר האפשרי, אבל תוריד משמעותית את צבירת השומן עד מצב שלא בטוח בכלל שתצטרך חיטוב, ואם כן הוא יהיה קצר מאוד

✋🛑✋

• פותח/ת השרשור
תדאג לעליה איטית של 0.5%-1.5% ממשקל הגוף בחודש, תכוון יותר לרף הגבוה
לגבי תזונה, פלוס קלורי של כמה? 300? 200? להכניס מאכלים שהם כמה שיותר "נקיים" כמו חזה עוף אורז טונה שקדים וכל זה או שאפשר גם קצת פחות נקי?

ממתי זה? בכל מקרה מאז ראיתי מידע חדש שהראה 1.5%, ואולי אפילו מעט יותר אם אתה ממש מתחיל

לגבי תזונה, פלוס קלורי של כמה? 300? 200?
בערך 10% מעל הנייטרלי

להכניס מאכלים שהם כמה שיותר "נקיים" כמו חזה עוף אורז טונה שקדים וכל זה או שאפשר גם קצת פחות נקי?
תנסה לאכול כמה שיותר מאכלים מלאים ו"נקיים" ופחות זבל, אבל זה לא אומר שאסור לך בכלל זבל.
כמה שיותר נקי יותר טוב, אבל ארוחות פחות טובות פה ושם לא יפגעו בך

מלפני חודש
Screenshot_2019-07-31-21-07-24-467_com.android.chrome.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית