הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על איך להתנהג כשמגיעים לכשל

shmolik

משתמש מתחיל
93
15
נק' מוניטין:
15
93
15
רציתי לשאול איך להתנהג כשמגיעים לכשל , דבר שקרה לי בתרגיל לחיצות כתפיים בישיבה (4x10 אם זה רלוונטי), בסט הרביעי בחזרה השמינית/תשיעית אני מסיים בקושי ואת הבאה לא יכלתי, אז לקחתי 10 שניות וסיימתי חזרה אחרונה לתרגיל.

תהיתי אם פעלתי נכון, אם בכלל צריך לחכות כמה שניות אחרי הכשל ולנסות שוב כשנשארה רק חזרה אחרונה או שתיים לסיום.

איך צריך להתנהל כשמגיעים לכשל?

אני בהחלט מה״נחים הרבה״, ואין מצב שבנץ׳ מצריך 10 דקות מנוחה, אלא אם אתה עובד חזרות עם 200+, מה שאני לא חושב שאתה עושה.

סקוואט זה סיפור אחר, אבל אני בדרך מצליח סביב 6-8 דקות אחרי סטים של שמיניות~. לעיתים רחוקים אני נח יותר אבל זה בהחלט לא האידיאל ואני מנסה לשפר את זה.
הבנץ' שלי עומד כרגע על 110 5X5 חזרות מאד מאד קשות. מנוחה של 10 דקות+ מניסיון עובדת עליי טוב יותר מפחות מנוחה, ברוך השם.
לשפר זמני מנוחה זה לא מעניין אותי. לא אכפת לי לנוח הרבה ולהרים כבד.

בגדול אני מסכים איתך, אבל מתי שתעשה דילואד וריסט, הייתי ממליץ לנסות לשפר את הקטע זה, לא בגלל שזה ״לא טוב לליפטינג״ אלא בגלל שזה פשוט לא יעיל. מתישהו אתה תמצא את עצמך מתאמן 4-5 שעות כל פעם וזה לא יבוא בטוב מבחינת לו״ז (זה המצב אצלי פחות או יותר).

מה שאני עשיתי, שמתי סטופר נגיד ל8 דקות ואם אני מרגיש מוכן - אז עושה סט, אם לא, נח עוד טיפה. בדר״כ הייתי מוכן (נתתי דוגמא על סקוואט ספציפית). בבנץ׳ אני בדר״כ מרגיש מוכן אחרי 3 דקות.

בגדול אני מסכים איתך, אבל מתי שתעשה דילואד וריסט, הייתי ממליץ לנסות לשפר את הקטע זה, לא בגלל שזה ״לא טוב לליפטינג״ אלא בגלל שזה פשוט לא יעיל. מתישהו אתה תמצא את עצמך מתאמן 4-5 שעות כל פעם וזה לא יבוא בטוב מבחינת לו״ז (זה המצב אצלי פחות או יותר).

מה שאני עשיתי, שמתי סטופר נגיד ל8 דקות ואם אני מרגיש מוכן - אז עושה סט, אם לא, נח עוד טיפה. בדר״כ הייתי מוכן (נתתי דוגמא על סקוואט ספציפית). בבנץ׳ אני בדר״כ מרגיש מוכן אחרי 3 דקות.
אני מתאמן פעמיים בשבוע ביום ראשון האימון אורך באזור ה3 שעות (במסה מינימום 4 שעות... ביום ממוצע 5) ביום שני אני מתאמן בערך שעתיים (במסה לפחות 3 שעות. ביום ממוצע 4 שעות)
כשאני מתאמן בד"כ אין לי לו"ז צפוף בימי האימון.. אבל תודה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית