עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא מתחיל בבטןנגיד ואתה צודק, עכשיו תסביר לי למה כדאי לי ללמוד מקאי גרין ולהתחיל בשרירי הסובך?
שאגב, על פי הסרטון הוא מתחיל בסוליאוס ולא בסובך.
הוא מתחיל בבטן
w
והוא לא תמיד מתחיל מתאומים פשוט לפעמים
מכמה סיבות
1 *הבטן עובדת בכל תרגילי בסיס נכון שרירי הרגליים וונגיד בסקוןאט עובדים הרבה יותר מבטן,למה לא לחזק את כל הגוף בצורה כמה שיותר שווה ? זה הסיבה למה אנשים נפצעים יש להם 150 קילו בנצ חזה ענק אבל יש כתפיים של ילדה כל שריר צריך להייחס אליו בצורה שווה ובטן ותאומים האלה לא שרירים שצריך להזניח ואין טעם כל פעם להתחיל מסקוואט.
2.במקום חימום .
3.כי יש דרכים אחרות לעשות רוטינה קבןע זה משעמם
4.כי קאי גרין מבין יותר מכולנו ביחד ראייתי את כל הסירטונים שלו כימעט.
הפסקתי בקודם תשיג תוצאותהפואנטה שלך זה להתווכח עם אנשים בפורום? קודם תשיג תוצאות אחר כך תתווכח
וקאי גרין לא יעזור לך להגיע לזה מהר יותר. איך שהוא מתאמן לא אומר כלום על איך שאתה אמור להתאמן
הפסקתי בקודם תשיג תוצאות
אם תראה לי תרגיל אחד שהטכניקה שלך יותר טובה משל קאי גרין אני חותך תזי*1.קאי גרין ממש לא מבין יותר מכולנו, זה שהוא בחר בפיתוח גוף כמקצוע לחיים וזה שיש לו גנטיקה אחד למיליון וזה שהוא 365 ימים בשנה על סטרואידים לא אומר שהוא מבין גדול, יש לו את הניסיון שלו להביא את עצמו למקסימום תוצאות בכל מה שקשור לפיתוח גוף מקצועי בכפוף לזה שזה מקצוע בחיים.
2. איך תרגילי בטן, סובך וסוליאוס יכול להיות חימום לסקוואט? או לתרגיל מבודד ל 4 ראשי? לא שזה כזה משנה הסדר, אבל עדיף להתחיל בשרירים מורכבים שמערבים כמה שיותר מפרקים ואז לעבור למבודדים
3. צודק, קבוע זה משעמם, יש הרבה דרכים אחרות לשנות שגרה
אני לא יגרור את הדיון לספאם אם אתה פה כדי לעליב אותי תדע שאתה מזה לא אבל תכבד את הפרום .הבאת לי סרטון בשם gym hater בגלל שאמרתי את דעתי?
אני לא הולך לראות את הסרטון לא משעמם לי בחיים
אם תראה לי תרגיל אחד שהטכניקה שלך יותר טובה משל קאי גרין אני חותך תזי*
איך זה לא יכול להיות בתרגילים הנכונים אתה מחמם יופי תגוף ועושה גם על הדרך מתיחות דינאמיות ומזיז תגוף
הוא לא מפתח הגוף הראשון שעושה בטן ראשון.
אין סיבה להתחיל כל הזמן עם שריר גדול בגלל שהסקוואט שלך יהיה חמש קילו יותר השריר גודל שהוא במאמץ 10 קילו על המוט זה לא כזה קריטי .
אני לא יגרור את הדיון לספאם אם אתה פה כדי לעליב אותי תדע שאתה מזה לא אבל תכבד את הפרום .
מי קבע שחייב לעבוד סקוואט כבד זה דבר ראשון??עירבבת פה קצת הרבה דברים
אם הוא מתחיל בבטן, (ואנחנו שמים את הדיון על אם כן או לא לבודד רגע בצד), סיבה ראשונה מיני רבות ללמה לא לבצע, תיהיה מאפשרות בחירה לא נכונה של תרגילים לבטן שעלולה להתיש את האיליו פוסאס (כופף ירך), ומיותר לציין שזה לא חכם לפני סקוואט כבד.
(יחד עם זה שנכון יותר להתחיל בתרגילים עם עומס מכני גדול)
- אני בטוח שלמי שיש 150 בנץ יש כתפיים יותר מבסדר.
ואין פה קשר בין הדברים, אין סיבה להתחיל לעבוד על כתפיים לפני בנץ, מהסיבה שהתכוונת ל"שיוויון בין השרירים", כיוון שהעומס המכני גדול יותר בתרגילי הבסיס הכבדים, לעומת הרחקות או כל תרגיל חד מפרקי אחר, ולכן עדיף להתחיל איתם בהתחלה.
- לא הייתי מקשיב להם בעיניים עצומות לצערי, וזה מאוד ארוך למה אבל בגדול, לא בהכרח מהזלול בידע שלהם, אלא בהמון גורמים אחרים.
תמשיך ללמוד לקרוא ולנסות, זה מבורך.
מקווה שעשינו לך קצת סדר בראש
סליחה עד משהו?אתה לא מכבד את הפורום ולא אף אחד פה. וגם תשתמש במילים נאותות בבקשה.
מה זה אני חותך את הזובי, לא לעניין להתבטא ככה
אתה מפתח גוף מקצועי?מפתח גוף מקצועי אכפת לו שהשריר מגיע עד כשל או לפחות קרוב עם אתה פווארליפטר זה משהו אחר.
אחלה פירטת מה אתה עושה, אפשר פירוט על התוצאות שהשגת?גיד אימון שעבר עשייתי 100 קיילו סט ראשון 17 חזרות סט שני 14 סט שלישי 12 וסט ברבעי 13 .
אין שום סיבה שאני יעבוד יותר מ100 השריר עובד קשה.
דבר שני הגוף מגיב טוב לשינויים תנסה תראה אולי זה יעבוד עליך.
אני אני מעריץ שלו ואני אוהב לעבוד כמוהו כמובן שאני לא עושב פיצולים כמהו אני עושה upper/low אבל מספר חזרות גבוה בטן ותואמים 30 דקות ארובי קל חימוםמה שהוא עושה זה מתאמן בשיטה של התשה מוקדמת. חייב להגיד שזה שזה עובד לו, לא אומר שזה יעבוד לך, כי מה הקשר ביניכם בעצם? (רמז:כלום).
אני מרוצה מהתוצאות שלי אתה משלך?אתה מפתח גוף מקצועי?
אחלה פירטת מה אתה עושה, אפשר פירוט על התוצאות שהשגת?
תקרא תגובה למטהלפני 30 שנה כולם חשבו שאם הם יתאמנו כמו ארנולד הם גם יראו כמוהו. מתוכם אלפית באמת התקדמו לאנשהו.
אם תתאמן כמו מישהו שמבחינה גנטית, אורח חיים, ותרופות שונה ממך לחלוטין, אל תצפה לאותם תוצאות
תכלס הכל יעבוד מספיק כדי לגרום לך לפתח כמות שריר מסויימת ולהיראות כאילו אתה מתאמן, במיוחד אם אתה מתחיל. הכל זה שאלה של מה יעבוד יותר טוב ומה יהיה אידאלי.כל עד אנשים חושבים שאני מתאמן ומדברים איתי על זה סימן שמשהו אחד נכון אני עושה
כן, מרוצה, מה זה קשור?אני מרוצה מהתוצאות שלי אתה משלך?
מ110 קילו 35 אחוז שומן ל92 קילו 20 אחוז שומן בשנה עבודה כל אדם שמכיר אותי מחמיא לי .כן, מרוצה, מה זה קשור?
עניין אותי באופן יותר אובייקטיבי מאיפה לאיפה הגעת, אבל לא נראה לי יש טעם
יפה מאוד, באמתמ110 קילו 35 אחוז שומן ל92 קילו 20 אחוז שומן בשנה עבודה כל אדם שמכיר אותי מחמיא לי .
למה סטה מהנושא? אמרת בתור ראיה שאתה מתאמן כמו קאי גרין (או כמו שאתה חושב שהוא מתאמן) והשוות לבילדרים מקצועיים אז עניין אותי לאן זה הביא אותך. לא ידעתי שזה נקודה רגישה או משהובלי לעליב אתה זה שסתה מהנושא אם אתה רוצה לדבר במישור האישי בכיף באהבה אבל בפרטי בו ,אם יש לך משהו נגד תגיד אבל שקשור לאשכול .
ומה אני צריך יותר מזה ??תכלס הכל יעבוד מספיק כדי לגרום לך לפתח כמות שריר מסויימת ולהיראות כאילו אתה מתאמן, במיוחד אם אתה מתחיל. הכל זה שאלה של מה יעבוד יותר טוב ומה יהיה אידאלי.
אם אתה נהנה ממה שאתה עושה אז תמשיך לעשות את זה, אף אחד לא יגיד לך אחרת, אבל האם זה באמת מה שיהיה לך עדיף, זו שאלה אחרת לחלוטין
לרגע לא אמרתי שאני מתאמן כמהו פיצול רגילupper low פשוט אמרתי שאני מאמץ את זה שהוא מתחיל מבטן ואני גם יאמץ פעם בשבוע שהוא מתחיל מתאומים קרא תשובה למעלה .יפה מאוד, באמת
למה סטה מהנושא? אמרת בתור ראיה שאתה מתאמן כמו קאי גרין (או כמו שאתה חושב שהוא מתאמן) והשוות לבילדרים מקצועיים אז עניין אותי לאן זה הביא אותך. לא ידעתי שזה נקודה רגישה או משהו