הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קאי גרין לא רק מתחיל מבטן

קאמלרגיל

משתמש מתחיל
225
23
נק' מוניטין:
-180
225
23
הוא ממשיך בתאומים ואז רגליים הוא תמיד יהיה המורה הרוחני שלי בכל מה שקשור לעלייה במסה.

לדעתי צריך ללמוד ממנו המון

לא הבנתי למה יש פה נימה של ויכוח. אם אתה אוהב את מה שאתה עושה, זה הכי חשוב. תעבוד לפי מה שאתה אוהב קודם כל ובהתאם לתוצאות תראה אם צריך שינוי או לא.

לפי הגישה שלך אז יוסי יד 50 גאון בעל תואר שני ומייק סתם טמבל.
קיצר שאלת שאלה, קיבלת תשובות ואתה עדיין בשלך, אז בהצלחה.

מי קבע שחייב לעבוד סקוואט כבד זה דבר ראשון??
מפתח גוף מקצועי אכפת לו שהשריר מגיע עד כשל או לפחות קרוב עם אתה פווארליפטר זה משהו אחר.
אני לא יורד מ8 חזרות סקוואט ואני על משקל קבוע

נגיד אימון שעבר עשייתי 100 קיילו סט ראשון 17 חזרות סט שני 14 סט שלישי 12 וסט ברבעי 13 .

אין שום סיבה שאני יעבוד יותר מ100 השריר עובד קשה.

דבר שני הגוף מגיב טוב לשינויים תנסה תראה אולי זה יעבוד עליך.

סליחה עד משהו?

אין חוקי חובה בשום דבר בזאנר הזה, ויש המון היגיון שלפעמים מוזנח מאוד.
גם בקרב האנשים המאוד מצליחים בתחום, ובגלל זה הרבה מהמידע שיש בחוץ גם אם נראה לעין הלא מקצועית, שמגיע ממקורות אמינים, עלול להיות מידע מטעה (תכיר זה העולם הזה, זה עולם שמגלגל מיליוני דולרים על חתיכת גומי ששמים בבטן שמתיימרת להרזות)

ובשביל זה יש לנו מזל שיש לנו לאיפה לפנות ולדון על הדברים, ועוד יותר מזל שיש לנו אנשים מקצועיים מגוונים ואפילו בעלי תארים אקדמיים בתחומים קשורים בשביל לסייע לנו לגשש באפלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית