מה דעתכם על כדורי כורכומין?

אני לוקח איזה 15 כדורים כל יום. 3000 מ"ג וויטמין C, ספירולינה, מולטי, אומגה 3 ועוד.
זה חתיכת שתן יקר.
למה אתה צריך 3 גרם ויטמין סי? כבר גרם זה לא מעט ומיועד בעיקר למי שלא צורך בכלל ירקות ופירות, לא מישהו כמוך שצורך המון ירקות. כנ"ל למולטי

כורכומין יש לו אפקט אנטי דלקתי בכמות טובה. הניסיון שלי איתו הוא טוב, אבל בהחלט לא שווה את היחס תועלת-מחיר

אם אין לו אפקט אנטי דלקתי מספיק טוב למנוע פיזיותרפיה פרטית ב2-3K והפסקות אימונים (שאתה מדבר על המחיר) זה בולשיט מלכתחילה, אפילו בלי קשר למחיר.

אם אין לו אפקט אנטי דלקתי מספיק טוב למנוע פיזיותרפיה פרטית ב2-3K והפסקות אימונים (שאתה מדבר על המחיר) זה בולשיט מלכתחילה, אפילו בלי קשר למחיר.
נוגד דלקת ופיזיותרפיה אלה 2 דברים שונים לחלוטין.
דלקת זה משהו אקוטי וכל נוגד דלקת אמור רק להוריד את הסימפטומים ואת התהליך הדלקתי. פיזיותרפיה אמורה לתקן את מה שגרם לדלקת מלכתחילה ולמנוע את החזרה שלה, וכדי להחזיר אותך לתפקוד מלא.

• פותח/ת השרשור
זה חתיכת שתן יקר.
למה אתה צריך 3 גרם ויטמין סי? כבר גרם זה לא מעט ומיועד בעיקר למי שלא צורך בכלל ירקות ופירות, לא מישהו כמוך שצורך המון ירקות. כנ"ל למולטי
מה דעתך? כדאי לי לנסות מגנזיום וכורכומין?
ובימים שאני לא אוכל מספיק ירקות אז מולטי ויטמין?

מה דעתך? כדאי לי לנסות מגנזיום וכורכומין?
ובימים שאני לא אוכל מספיק ירקות אז מולטי ויטמין?
מגנזיום אני ממליץ לנסות, כורכומין רק אם יש לך את הכסף להוציא על זה.
מולטי בחירה שלך

נוגד דלקת ופיזיותרפיה אלה 2 דברים שונים לחלוטין.
דלקת זה משהו אקוטי וכל נוגד דלקת אמור רק להוריד את הסימפטומים ואת התהליך הדלקתי. פיזיותרפיה אמורה לתקן את מה שגרם לדלקת מלכתחילה ולמנוע את החזרה שלה, וכדי להחזיר אותך לתפקוד מלא.

זה לא משנה. אני מתכוון שאין לו אפקט מועיל בשיט למנוע ''מקרים מצערים'' של דלקות, אז למה לשלם על זה? חבל על בלוטות הטעם והכסף.
אתה אומר שהוא אנטי דלקתי בכמות טובה אבל המחיר לא שווה אותו? זה לא עולה כמו רכב. אם זה אנטי דלקתי כזה מעולה שווה לקחת, אבל מצד שני אתה אומר שלא שווה לקחת. נשמע לי מוזר.

• פותח/ת השרשור
מגנזיום אני ממליץ לנסות, כורכומין רק אם יש לך את הכסף להוציא על זה.
מולטי בחירה שלך
איזה סוג מגנזיום הכי טוב למטרה של שרירים תפוסים?
והבנתי שעדיף אחד שהוא עם b6 גם שיעזור בספיגה זה נכון?

קנה מגנזיום עם ספיגה טובה, כמו ציטראט. אם כי החיסרון שלו זה שהוא עלול לגרום לשלשולים. גם האוקסיד עלול לגרום לך לשלשל והספיגה שלו פחות טובה. חושב שיש אחד יותר טוב משניהם (נוזלי) מגנזיום גליצינאט. תעשה את החיפוש שלך...תבדוק מה מתאים לך.

מולטי
סידן ומגנזיום
כורכום וברומולין
בעידן שלנו, אנשים צריכים המון כדורים לדעתי.
אני לוקח איזה 15 כדורים כל יום. 3000 מ"ג וויטמין C, ספירולינה, מולטי, אומגה 3 ועוד.
אני רואה שבמולטי ויטמין יש כבר מגנזיום וסידן אז למה לקחת גם את הדבר השני שהצעת של סידן ומגנזיום? וגם מה זה אומר שם REVERSE 2:1 RATIO?

זה לא משנה. אני מתכוון שאין לו אפקט מועיל בשיט למנוע ''מקרים מצערים'' של דלקות, אז למה לשלם על זה? חבל על בלוטות הטעם והכסף.
אתה אומר שהוא אנטי דלקתי בכמות טובה אבל המחיר לא שווה אותו? זה לא עולה כמו רכב. אם זה אנטי דלקתי כזה מעולה שווה לקחת, אבל מצד שני אתה אומר שלא שווה לקחת. נשמע לי מוזר.
יש לו אפקט קל שכן עוזר, אבל לבד זה לא ירפא אותך. בכל מקרה זה עולה ממש לא מעט, ולכן לדעתי האפקט שזה נותן הוא מינורי מדי למחיר.

כל מגנזיום שהוא לא אוקסיד. ציטראט וגליקנט הם הכי נפוצים

זה ZMA וזה עם אבץ, משהו מעט שונה

קראתי על זה מחקרים והשתכנעתי.
אני רואה שבמולטי ויטמין יש כבר מגנזיום וסידן אז למה לקחת גם את הדבר השני שהצעת של סידן ומגנזיום? וגם מה זה אומר שם REVERSE 2:1 RATIO?
במולטי יש רק 13% מהRDA. חוץ מזה, במצב חוסר (וזה החשש כאן) צריך הרבה יותר מהRDA.
REVERSE 2:1 RATIO?
זה אומר שיש פי 2 מגנזיום מסידן כדי לתת יותר מקום למגנזיום להיספג, כי ברעיון שני המינרלים האלה לא בדיוק עוזרים לספיגה אחד של השני, פשוט שבגוף העבודה של שניהם קשורה אחד לשני לכן הם תמיד ביחד בתוספים למרות שזה לא אידיאלי לספיגה שלהם.
תראו את המוצר הזה שמצאתי ב-iHerb.com.
Solgar, מגנזיום, עם ויטמין B6, 250 טבליות

Solgar, מגנזיום, עם ויטמין B6, 250 טבליות
זה מגנזיום בסדר?
@kotzer @elchonon
מוצר בסדר, אכן B6 מסיע לספיגה (שכנראה תמצא במולטי כבר), זה גם אוקסייד, והייתי ממליץ על ציטרייט, אבל הבעיה שאני מוצא בזה שיש שם שני רכיבים ממש בעייתים בעיני, ולכן אני לא נוהג להמליץ על זה.
Microcrystalline cellulose, titanium dioxide color.

איזה מחקרים מראים צורך ב-3 גרם ומעלה של ויטמין סי?
האדם הדגול והעצום Linus Pauling, הוא היה אדם מוכשר שזכה בפרסי נובל, כימאי שלקח בעצמו 18,000 מ"ג כל יום.
Linus Pauling - Wikipedia

Vitamin C, Linus Pauling was right all along. A doctor's opinion
Overloading On Vitamin C? | Vitamins | Andrew Weil, M.D.

אין לי סימפטומים של עודף בכמות של 3,000 מ"ג ביום שאני לוקח.

• פותח/ת השרשור
קראתי על זה מחקרים והשתכנעתי.

במולטי יש רק 13% מהRDA. חוץ מזה, במצב חוסר (וז
מוצר בסדר, אכן B6 מסיע לספיגה (שכנראה תמצא במולטי כבר), זה גם אוקסייד, והייתי ממליץ על ציטרייט, אבל הבעיה שאני מוצא בזה שיש שם שני רכיבים ממש בעייתים בעיני, ולכן אני לא נוהג להמליץ על זה.
Microcrystalline cellulose, titanium dioxide color.
איפה ראית שזה אוקסייד ולא ציטראט? אז איזה מגנזיום לקנות? מה ששלחת אין דירוג טוב באייהרב

איפה ראית שזה אוקסייד ולא ציטראט? אז איזה מגנזיום לקנות? מה ששלחת אין דירוג טוב באייהרב
תסתכל מאחורי הבקבוק, כתוב אוקסייד.
יש לזה דרוג מצוין, לשניהם יש 4 וחצי כוכבים.

האדם הדגול והעצום Linus Pauling, הוא היה אדם מוכשר שזכה בפרסי נובל, כימאי שלקח בעצמו 18,000 מ"ג כל יום.
Linus Pauling - Wikipedia

Vitamin C, Linus Pauling was right all along. A doctor's opinion
Overloading On Vitamin C? | Vitamins | Andrew Weil, M.D.

אין לי סימפטומים של עודף בכמות של 3,000 מ"ג ביום שאני לוקח.
בכל מה שפרסמת לא רשום סיבה אחרת לצרוך רק מתוספים 3 גרם, וזה עוד לפני כל הפירות והירקות שאתה צורך.
אפילו בלינק האחרון רשום לצרוך פחות מגרם, למרות שלקראת הסוף רשום I now recommend taking 250 mg of vitamin C daily and increasing that by an extra 1,000 mg if you have a cold or flu, והיום ידוע שלא קיים קשר בין ויטמין סי לצינון או שפעת, ככה שההבנה הכללית של הכותב על הויטמין היא שגויה

בכל מה שפרסמת לא רשום סיבה אחרת לצרוך רק מתוספים 3 גרם, וזה עוד לפני כל הפירות והירקות שאתה צורך.
אפילו בלינק האחרון רשום לצרוך פחות מגרם, למרות שלקראת הסוף רשום I now recommend taking 250 mg of vitamin C daily and increasing that by an extra 1,000 mg if you have a cold or flu, והיום ידוע שלא קיים קשר בין ויטמין סי לצינון או שפעת, ככה שההבנה הכללית של הכותב על הויטמין היא שגויה
רק רציתי להראות את לינוס פאולינג שלקח 18 גרם ביום. אני לא לוקח כמוהו, אבל יותר מאדם רגיל.
זה הבן אדם הזה שהשפיע על ההחלטה שלי.

רק רציתי להראות את לינוס פאולינג שלקח 18 גרם ביום. אני לא לוקח כמוהו, אבל יותר מאדם רגיל.
זה הבן אדם הזה שהשפיע על ההחלטה שלי.
השאלה כמה ההחלטות שלו היו נכונות. נראה שיש בסיס מסויים למה שהוא אומר, אבל הוא היה רחוק מלהוכיח משהו בצורה אמיתית, ויכול להיות שהוא רק היה קרוב במקצת לאמת ולא יותר מזה. בכל מקרה אי אפשר בשום צורה להסיק גם ממה שהוא אמר שצריך כמות גדולה מאוד של ויטמין סי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית