עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גיל 18תכתוב גיל משקל וגובה
אני אחשב כמה חלבון
אתה מעדיף יותר שומן על פחמימה? אוהב שומן של כבש?
אתה יכולה פליזלא חושבת שיש פה אנשים עד כדי כך משועממים שישבו בזמנם החופשי ויבנו לך תפריט.
חוץ מזה שחסרים כל כך הרבה פרטים בשאלה שלך כמו משקל, גובה, איך ידעו כמות של חלבון? ואם תעדיף יותר שומן על פחמימה?
חוץ מזה שאף אחד לא יודע מה אתה אוהב,אני אוהבת שומן של כבש. אם אני אשים לך בתפריט,אתה תאכל?
ועוד לא הגעתי לחלק שלא נראה לי שהניטרלי שלך כל כך נמוך,בטח ובטח אם אתה פעיל....
קח דוגמאות מאתר קילוגרם ותבנה תפריט לפי מה שאתה אוהב
תכתוב גיל משקל וגובה
אני אחשב כמה חלבון
אתה מעדיף יותר שומן על פחמימה? אוהב שומן של כבש?
גיל 18
1.67
51
לא אוהב שומן כבש אחי
אתה יכולה פליז
נתונים רשמתי
סבבה אז אני יעשה מסה את יכולה לעזור לי כמה קלוריות ביום של אימון לאכול, ביום של מנוחה?חחחחח חנקתתתת 🤣🤣
אין לי בעיה לכתוב לך תפריט אם תכתוב לי ערכים 😃
ואתה נראלי במשקל ממש נמוך. לא חושבת שאתה צריך חיטוב נשמה, 99% שאתה צריך מסה.
סבבה אז אני יעשה מסה את יכולה לעזור לי כמה קלוריות ביום של אימון לאכול, ביום של מנוחה?
ותפריט יומי עם חזה עוף , פרגית ,חזה הודו קיצר משבאלך שיכנס בערכים ואולי גם יהיו לך רעיונות גיוון של אוכל שאני לא ניסיתי זה יעזור
תודה
ואו אלופהאני לא מומחית, אבל אני אנסה.
אם הניטרלי שלך הוא 1450 אז צריך להעלות 500 קל' למסה. תנסה להגיע אפילו ל2,000.
אני לא יודעת בדיוק מה אתה אוהב, אז אתן כמה אופציות 😃
אני מראש אומרת שאני לא דואגת בנוגע לכמות החלבון, כי אתה שוקל רק 51, אז בקלות תגיע לפי 2 לקילו משקל גוף...
וגם אני אפחית עד כמה שניתן בירקות, כדי להוריד כמה שאפשר מהנפח, זה יקל עליך לאכול את הארוחות. אם אתה מרגיש אתה יכול להוסיף גם ירקות מבלי שזה יפגע לך ביכולת לסיים את הארוחה - אתה מוזמן.
ועוד משהו - אני לא מדייקת עם הקלוריות על הקשקש, יש סטייה קלה, בגלל הגיוון. קח בחשבון שתיתכן סטייה של עד 100 קל' ליום. (זה גם תלוי איזה מוצרים בדיוק אתה קונה ומה הערכים שלהם.)
ארוחת בוקר (550 קל')
1 יוגורט 3%
15 גרם (כף) טחינה גולמית
15 גרם (כף) דבש
50 גרם גרנולה / מוזלי
נסקפה על חצי כוס חלב. (חצי כוס = 100 מל')
או:
5 גרם (כפית) שמן זית
2 ביצים L
100 גרם גבינה לבנה
2 פרוסות לחם (60 גרם)
ביניים: (250)
2 פרוסות לחם (60 גרם)
20 גרם (כף) חמאת בוטנים / ממרח שוקולד
או:
בננה בינונית (100 גרם)
30 שקדים (30 גרם) / 25 גרם אגוזי מלך.
ארוחת צהריים: (600)
200 גרם עוף (רק הבשר כמובן) / 200 פרגית (שזה בעצם עוף..) / 250 גרם חזה עוף / 3 פילה אמנון (400 גרם לפני בישול)
(בשר זה טריקי כי יש כל מני חלקים ואין לי כח להיכנס לזה...)
כוס פסטה / אורז / תפוח אדמה / פירה / קוסקוס / פתיתים... (יש סטייה של 50 קל' לפה או לשם...)
ביניים: (200)
תפוח בינוני (200 גרם) / 2 נקטרינות בינוניות.
20 שקדים / אם אתה אוהב ובא לך להתפנק עם משהו נורמלי, אז - חטיף שוקולד קטן (כיפכף/ טעמי/ פסקזמן/ 4 קוביות שוקולד)
או:
1 חטיף חלבון.
ארוחת ערב: (450)
1 לחמניה (סביבות ה75 גרם.)
2 פרוסות גבינה צהובה.
2 כפות רוטב פיצה (30 גרם)
כף טבעות זיתים (25 גרם)
מקווה שזה בסדר לקח לי נצח להכין את זה חחח... זה יוצר בערך 2,000 קל', אבל כמו שאמרתי יש סטיות, אז קח הכל בעירבון מוגבל.
תודה רבה מעריך את זהאני לא מומחית, אבל אני אנסה.
אני מראש אומרת שאני לא דואגת בנוגע לכמות החלבון, כי אתה שוקל רק 51, אז בקלות תגיע לפי 2 לקילו משקל גוף...
וגם אני אפחית עד כמה שניתן בירקות, כדי להוריד כמה שאפשר מהנפח, זה יקל עליך לאכול את הארוחות. אם אתה מרגיש אתה יכול להוסיף גם ירקות מבלי שזה יפגע לך ביכולת לסיים את הארוחה - אתה מוזמן.
ועוד משהו - אני לא מדייקת עם הקלוריות על הקשקש, יש סטייה קלה, בגלל הגיוון. קח בחשבון שתיתכן סטייה של עד 100 קל' ליום. (זה גם תלוי איזה מוצרים בדיוק אתה קונה ומה הערכים שלהם.)
ארוחת בוקר (550 קל')
1 יוגורט 3%
15 גרם (כף) טחינה גולמית
15 גרם (כף) דבש
50 גרם גרנולה / מוזלי
או:
5 גרם (כפית) שמן זית
2 ביצים L
100 גרם גבינה לבנה
2 פרוסות לחם (60 גרם)
2 פרוסות לחם (60 גרם)
או:
בננה בינונית (100 גרם)
מנת חלבון: 200 גרם עוף (אחרי בישול רק הבשר כמובן) / 200 פרגית (שזה בעצם עוף..) / 250 גרם חזה עוף (- אחרי בישול) / 3 פילה אמנון (400 גרם לפני בישול)
מנת פחמימה: כוס פסטה / אורז / תפוח אדמה / פירה / קוסקוס / פתיתים... (יש סטייה של 50 קל' לפה או לשם...)
(הערה: אתה יכול להחליף כ-רבע ממנת החלבון בחצי כוס נוספת של פחמימה, או בכוס קיטניות, או בכוס וחצי של ירקות חיים / מבושלים.)
20 שקדים / אם אתה אוהב ובא לך להתפנק עם משהו נורמלי, אז - חטיף שוקולד קטן (כיפכף/ טעמי/ פסקזמן/ 4 קוביות שוקולד)
או:
1 חטיף חלבון.
2 פרוסות גבינה צהובה.
כף טבעות זיתים (25 גרם)
מקווה שזה בסדר לקח לי נצח להכין את זה חחח... זה יוצר בערך 2,000 קל', אבל כמו שאמרתי יש סטיות, אז קח הכל בעירבון מוגבל.
עריכה: אוי, רק עכשיו שמתי לב שיצא בעצם 2050.... :0
אבל אם ניקח בחשבון שאתה גם מתאמן תוך כדי, אני משוכנעת שה50 קל' האלה יהיו נצרכים...
ערכי החלבון נעים בין 170, לבחירות הכי עשירות בחלבון, (שזה הרבהההה מעבר למה שאתה צריך. הייתי ממליצה לך לא ללכת תמיד על הבחירות האלה, אתה תרגיש מפוצץ וכבד לאורך כל היום וזה סתם יהיה קשה...)
ל-113 לתפריט הכי "דל" בחלבון. שזה גם די והותר, ועובר את ההמלצה של 2.2 לקילו משקל גוף.
את התפריט הזה לאכול ביום מנוחה או ביום של אימון?אני לא מומחית, אבל אני אנסה.
ארוחת בוקר (550 קל')
1 יוגורט 3%
15 גרם (כף) טחינה גולמית
15 גרם (כף) דבש
50 גרם גרנולה / מוזלי
או:
5 גרם (כפית) שמן זית
2 ביצים L
100 גרם גבינה לבנה
2 פרוסות לחם (60 גרם)
2 פרוסות לחם (60 גרם)
או:
בננה בינונית (100 גרם)
מנת חלבון: 200 גרם עוף (אחרי בישול רק הבשר כמובן) / 200 פרגית (שזה בעצם עוף..) / 250 גרם חזה עוף (- אחרי בישול) / 3 פילה אמנון (400 גרם לפני בישול)
מנת פחמימה: כוס פסטה / אורז / תפוח אדמה / פירה / קוסקוס / פתיתים... (יש סטייה של 50 קל' לפה או לשם...)
(הערה: אתה יכול להחליף כ-רבע ממנת החלבון בחצי כוס נוספת של פחמימה, או בכוס קיטניות, או בכוס וחצי של ירקות חיים / מבושלים.)
או:
1 חטיף חלבון.
2 פרוסות גבינה צהובה.
כף טבעות זיתים (25 גרם)
עריכה: אוי, רק עכשיו שמתי לב שיצא בעצם 2050.... :0
אבל אם ניקח בחשבון שאתה גם מתאמן תוך כדי, אני משוכנעת שה50 קל' האלה יהיו נצרכים...
ערכי החלבון נעים בין 170, לבחירות הכי עשירות בחלבון, (שזה הרבהההה מעבר למה שאתה צריך. הייתי ממליצה לך לא ללכת תמיד על הבחירות האלה, אתה תרגיש מפוצץ וכבד לאורך כל היום וזה סתם יהיה קשה...)
ל-113 לתפריט הכי "דל" בחלבון. שזה גם די והותר, ועובר את ההמלצה של 2.2 לקילו משקל גוף.
תודה רבה מעריך את זה
את התפריט הזה לאכול ביום מנוחה או ביום של אימון?
4 פעמים בשבוע ABכמה פעמים בשבוע אתה מתאמן ובאיזו תוכנית?
כן סבבה תודהתנסה לאכול כל יום ככה, ותראה אם יש עליה טובה במשקל.
אם אתה רואה שזה קשה לך מדיי לאכול, אז בימין ללא אימון תוריד את המוזלי ל25 גרם במקום 50 / תוריד 100 גרם גבינה לבנה.
ובארוחת הביניים השנייה תוריד את 20 השקדים / חטיף השוקולד.
או שתוריד את הפרי.
ואם אתה אוכל חטיף חלבון אז תאכל חצי ממנו.
וזהו, כל השאר תשאיר רגיל.
אם אתה רוצה אתה יכול גם להפוך את הזמנים של ארוחת הבוקר והערב, או אם יש לך אירוע בערב אז תהפוך את הערב והצהריים וכו'.
אתה יכול לשחק עם זה.
לדוג' - אם אתה יוצא עם חברים בצהריים אז תוותר על א. ביניים הראשונה, ותאכל צהריים גדולה יותר וכו'...