הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאטה קיצונית עם מינוס של אלפיים קלוריות ליום למשך שבוע

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
תזונה שכוללת מספיק חלבון, בעיקר חזה עוף, להגיע למינוס של 2000 קלוריות ביום למשך שבוע.

זה אמור לצאת 2 קילו שומן שנשרף בשבוע, האם בעייתי לעשות דבר כזה? שריר אמור בקושי להיפגע בתקופה זמן כזאת עם מספיק חלבון

רוצה לעשות משהו כזה בהמשך ורציתי לברר אם למישהו ניסיון/ידע על כך... לא רואה סיבה למרוח חיטוב לתקופת זמן ארוכה במיוחד שאין לי קושי בלא לאכול.

זה משנה ממש מה המשקלים? בסוף קושי זה סובייקטיבי.
בגדול אני מסכים איתך שהוא לא צריך להתאמן חזק, אבל אני חושב שעדיף להתאמן, גם אם זה בעצימות מאוד נמוכה, בשביל למזער איבוד מסת שריר בתזונה כזו קיצונית.
מאידך, אני גם מסכים איתך שלא יקרה כלום מלא להתאמן שבוע.
יש לי נטייה לחשוב שהוא התכוון לעשות תכנית של תרגילים מורכבים עם משקלים סבירים, אבל עדיף לחכות שהוא יגיב.

זה משנה ממש מה המשקלים? בסוף קושי זה סובייקטיבי.
זה לא.
לגידים ולמפרקים יש הבדל עצום בין המשקלים הכבדים לפחות.
התשישות שהגוף שלי הרגיש מ 280 דדליפט היה הרבה יותר מ 230 כשזה היה המקסימום שלי.
בגדול אני מסכים איתך שהוא לא צריך להתאמן חזק, אבל אני חושב שעדיף להתאמן, גם אם זה בעצימות מאוד נמוכה, בשביל למזער איבוד מסת שריר בתזונה כזו קיצונית.
האימון לא ישמור על השריר שלו, זה יגרום לו כאב שהתזונה הדלה שלו לא תצליח לאושש. והוא מסכן גם לקרוע משהו.

• פותח/ת השרשור
רק תיזהר מדבר אחד.
אל תתאמן בכלל או לפחות לא כבד, ראיתי פציעות מטורפות מגרעון קלורי אפילו קל.
לפי ההמלצה בספר הוא כותב 2-3 אימונים בשבוע של FBW עם משקל. בקטע הזה לא לוקח סיכונים, אלך אפילו על יותר בטוח, כמו מה שכתבתי בהתחלה פשוט אעשה כנראה מתח/מקבילים/סקוואטים על משקל גוף, 3 פעמים בשבוע.

לפי ההמלצה בספר הוא כותב 2-3 אימונים בשבוע של FBW עם משקל. בקטע הזה לא לוקח סיכונים, אלך אפילו על יותר בטוח, כנראה פשוט מתח/מקבילים/סקוואטים על משקל גוף, 3 פעמים בשבוע.
ממליץ שתתחיל עם מאמץ נמוך, ואם אתה מתאושש למרות התזונה, תעלה טיפה בעומס.
החשש הגדול הוא חוסר התאוששות.

ואל תשכח לעדכן.

זה לא.
לגידים ולמפרקים יש הבדל עצום בין המשקלים הכבדים לפחות.
התשישות שהגוף שלי הרגיש מ 280 דדליפט היה הרבה יותר מ 230 כשזה היה המקסימום שלי.

כנראה שהנחתי שהמשקלים שלו לא גבוהים במיוחד, אתה צודק בנוגע לעומס.

האימון לא ישמור על השריר שלו, זה יגרום לו כאב שהתזונה הדלה שלו לא תצליח לאושש. והוא מסכן גם לקרוע משהו.
שוב, אני לא ממש מסכים שאימונים מאוד קלילים יעשו נזק כלשהו, אבל אחכה שאחד המומחים פה יגיב בנוגע לזה

תזונה שכוללת מספיק חלבון, בעיקר חזה עוף, להגיע למינוס של 2000 קלוריות ביום למשך שבוע.

זה אמור לצאת 2 קילו שומן שנשרף בשבוע, האם בעייתי לעשות דבר כזה? שריר אמור בקושי להיפגע בתקופה זמן כזאת עם מספיק חלבון

רוצה לעשות משהו כזה בהמשך ורציתי לברר אם למישהו ניסיון/ידע על כך... לא רואה סיבה למרוח חיטוב לתקופת זמן ארוכה במיוחד שאין לי קושי בלא לאכול.

איך הולך עם החיטוב המוגזם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית