הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה או חיטוב כי יש שומנים עדיים ב love handles אבל אין לי תחת וזה מבאס

Rinat12345678

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי
רציתי לשאול מה עדיף..
כי יש לי עדיין שומנים אבל מצד שני אין לי שריר כמעט ב חלק האחורי של הגוף
להמשיך להוריד עוד שומן ואז מסה?
כי אני מתאמנת ולא מעלה שריר כבר חודשים

קבצים מצורפים

• 87D43451-4409-4A67-BFB7-C4EB0A36213B.jpeg
    87D43451-4409-4A67-BFB7-C4EB0A36213B.jpeg
    KB 150.1 · צפיות: 279
  • 15EC5D53-7777-479C-A12F-27ADA01D15C8.jpeg
    15EC5D53-7777-479C-A12F-27ADA01D15C8.jpeg
    KB 148.9 · צפיות: 291
  • 21F49917-95A0-464E-84C6-C6D10978081D.jpeg
    21F49917-95A0-464E-84C6-C6D10978081D.jpeg
    KB 150.9 · צפיות: 252
אין לי באמת דעה מקצועית.
אבל מניסיון אישי גם אני הייתי באותה הבעיה ומסה זה הדבר היחידי שעזר לי. כי לחטב לא היה אבל בכל זאת הייתי רזה מידי ושומנית(סקיני פאט) מצרפת תמונה:
ועכשיו לאחר התחלת המסה:

*תמונות הלפני מחרידות,תודה לבורא המסה*

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כיוון שאני חושב שאת בנק' התחלה נייטרלית (לא מלאה\ לא מקל) ובלי הרבה מסת שריר התהליך פה הוא לפעמים יהיה יותר ארוך מאשר בחורה מנק' התחלה קיצונית יותר, למה? כי אין אצלך תשובה חד משמעית לפי דעתי, זה יכול ללכת לכאן או לכאן.
אם הייתי בנעלייך
- הייתי מתחיל כרגע (אמצע קיץ) בלקיחת יעוץ שיבנה לי את התכנית אימונים הכי טובה שיכולה להיות, שנדע שאנחנו עובדים טוב ויעיל.
- עושה מאסה עם גרעון ממש ממש קטן ועם מעכב צמוד.
- מתחיל לחטב עוד כמה חודשים לאט לאט.
זה אמנם יהיה קצת ארוך ומייגע אבל אני בטוח ב100% שזה יביא לך תוצאות מקסימליות כבר לקיץ הבא במידה ותשקיעי.

אני חושב שהתגובה של "ליאמוש" אומרת הכל

אני אישית במקומך עושה חיטובון קטן מגיע לאחוז שומן נמוך יחסית משם מסה נקייה שבה תצברי כמות מכובדת של שריר לאורך תקופה ותראי את התוצאות בשטח בצורה ברורה יותר

אבל ירדתי כבר 30 קילו ונמאס לי
קודם כל כל הכבוד - מטורף
דבר שני לדעתי זה חייב להיות מצוין בפוסט ההתחלתי.
עכשיו חד משמעית מה שהייתי אומר לך זה לעשות נייטרלי 10 ימים ואז חושבים מה בא לך לעשות.

ככה או ככה אם תלכי למאסה קטנה הנייטרלי הכרחי - ואם תרצי להמשיך לחטב לקחת את הגוף חזרה לSET POINT זה הכרחי אחרי 30 קילו לדעתי

היי
רציתי לשאול מה עדיף..
כי יש לי עדיין שומנים אבל מצד שני אין לי שריר כמעט ב חלק האחורי של הגוף
להמשיך להוריד עוד שומן ואז מסה?
כי אני מתאמנת ולא מעלה שריר כבר חודשים
אם ירדת לאחרונה 30 קילו אני הייתי נזהר ממעבר מהיר למסה.
ממליץ לך לכוון לנייטרלי לפחות לתקופה הקרובה, להתייצב ולאט לאט להוסיף לכיוון החיובי, מה שנקרא "מסה נקייה".

אני גם ירדתי 27 קילו כמעט....ודי בטוחה שאין לה יותר מידי מסת שריר וככל שהיא תרד במשקל היא תקבל את ההגדרה של סקיני פט. לדעתי מסה נקייה ואז חיטוב קליל.....

מה הקשר בין סקוואט למסה? העצות שלך לא רלוונטיות אתה סתם מספים ומטריל, אם אין לך משהו טוב לך לייעץ עדיף שתשתוק.
העצה שלך מועילה בערך כמו להעלות תמונה של בודיבילדר לשרשור הזה.
סקוואט עובד על שירירי האגן חזק.
סקוואט (תרגיל) – ויקיפדיה

אם יושב לך משהו על הלב אתה תמיד יכול לדבר איתי בפרטי אין צורך לפגוע בשביל להרגיש טוב:s17:

לא יושב לי כלום על הלב פשוט כתבת שטות ואתה ממשיך לכתוב אותה וזה קצת מגפה בפורום בזמן האחרון
באהבה אבל אין סיבה לגרור את זה לספאם.

אם אתה חושב שסקוואט לא עובד על שרירי האגן זאת זכותך המלאה המדע ואני חושבים קצת אחרת.

באהבה אבל אין סיבה לגרור את זה לספאם.

אם אתה חושב שסקוואט לא עובד על שרירי האגן זאת זכותך המלאה המדע ואני חושבים קצת אחרת.
ניסיון אחרון, כתבת סקוואט-מסה,למה התכוונת ואיך זה קשור לשרשר?

ניסיון אחרון, כתבת סקוואט-מסה,למה התכוונת ואיך זה קשור לשרשר?
אל תתעצבן זה לא המטרה שלי:sarcastic:

תראה לא יזיק לך לפתוח ספר שתיים זה מפתח תחשיבה.

מסה = עלייה במשקל וזה כולל גם במסת השריר.

בשביל לפתח שריר בחדר כושר צריך לעשות תרגילים מסיומים לשרירים מסיומת שחשקה נפשך לפתח

הבקשה של פותחת האשכול זה להגדיל את אעזור האגן, אמרתי לה שתעשה מסה וסקוואט ועדיף כבד וזה יעזור לה.
כמובן שיש עד דרכים אבל זאת עצתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית