הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכה קלורית לפופקורן בקולנוע

gift1234

משתמש מתחיל
133
9
נק' מוניטין:
39
133
9
רציתי לשאול איך מצליחים להעריך מאכלים במסעדות וכדומה , אני פחות או יותר מצליח פה ושם להעריך ותמיד מניח שיש קצת יותר מההערכה שלי ...
לגבי פופקורן לדוגמא גדול בקולנוע הדעות חלוקות , ראיתי מקומות שאומרים 1600 קלוריות ולדוגמא בMyFitnessPal כתוב ש1000 ..

לדוגמא אני אומר שבדלי הגדול יש 250 גרם בערך אז ל100 גרם יש 387 קלוריות ולכן
2.5 כפול 287 זה 967 ומוסיף עוד 250 קלוריות לשמן וכד אז בערך 1200..

מה הדרך הטובה להעריך?

קבצים מצורפים

• 19FC1E4B-6186-470F-8D94-8D51FD35A5B6.png
    19FC1E4B-6186-470F-8D94-8D51FD35A5B6.png
    KB 62.1 · צפיות: 830
נערך לאחרונה:
הדרך הכי טובה היא שתפסיק להיות כל כך אובססיבי. יקרה אסון אם פעם אחת תאכל יותר? אי אפשר להעריך דברים כאלה כי אין לך באמת מושג כמה פופקורן יש בתוך הדלי וכמה שמן שפכו לשם.. אם אתה יוצא אז תהנה למה סתם לחשוב כל הזמן על קלוריות קלוריות קלוריות?!

הדרך הכי טובה היא שתפסיק להיות כל כך אובססיבי. יקרה אסון אם פעם אחת תאכל יותר? אי אפשר להעריך דברים כאלה כי אין לך באמת מושג כמה פופקורן יש בתוך הדלי וכמה שמן שפכו לשם.. אם אתה יוצא אז תהנה למה סתם לחשוב כל הזמן על קלוריות קלוריות קלוריות?!
פעם אחת בטעות הכנסתי פופקורן בודד לפה בטעות בקולנוע ועליתי 10 קילו אני די בטוח שזה היה מהפופקורן אז תודה על העצה אבל לא תודה

לפעמים אני מרגיש כאילו אני היחיד בעולם שאשכרה עושה דברים... אתה מתייחס לשאלה כאילו הוא הולך לקולנוע פעם ב4 שנים..

כמעט כל יום יומיים אני נמצא בסיטואציה של הערכה קלורית ואני גם אשמח לטיפים

לפעמים אני מרגיש כאילו אני היחיד בעולם שאשכרה עושה דברים... אתה מתייחס לשאלה כאילו הוא הולך לקולנוע פעם ב4 שנים..

כמעט כל יום יומיים אני נמצא בסיטואציה של הערכה קלורית ואני גם אשמח לטיפים
ואם הוא הולך 4 פעמים בשבוע? זה גם סוף העולם? תלמדו לחשב נכון קלוריות ואולי ככה לא תשברו את הראש.

ואם הוא הולך 4 פעמים בשבוע? זה גם סוף העולם? תלמדו לחשב נכון קלוריות ואולי ככה לא תשברו את הראש.

הולך? אם אני זוכר נכון @hanan ציין ששריפה קלוריות בהליכה לרוב אפילו נמוכה מהנוסחה של קילומטר כפול משקל גוף, ולרוב ההוצאה הקלורית הבלתי מודעת די זהה בין הימים בסה"כ עבור אותו אדם, לעומת זאת אחרי קלוריות קשה הרבה יותר לעקוב.

אני תמיד קונה את הפופקורן הארוז של עלית.
אני יודעת שזה קצת פוגם מהחוויה של "לאכול מהדלי" אבל הגעתי למסקנה שאני ממילא לא מתעלפת על הפופקורן של בתי הקולנוע. הוא מלוח לי מדייייייי, והוא גם יקר בטירוףףףף, ואני חיה ממלגות סטודנט חחח...
וגם ככה אני יודעת בדיוק כמה אכלתי. ובתור אחת שההגבלה הקלורית שלה מאוד מצומצמת, אז זה קריטי...

הולך? אם אני זוכר נכון @hanan ציין ששריפה קלוריות בהליכה לרוב אפילו נמוכה מהנוסחה של קילומטר כפול משקל גוף, ולרוב ההוצאה הקלורית הבלתי מודעת די זהה בין הימים בסה"כ עבור אותו אדם, לעומת זאת אחרי קלוריות קשה הרבה יותר לעקוב.
מה? מה הקשר למה אתה אומר ומה אני אמרתי?

• פותח/ת השרשור

מה? מה הקשר למה אתה אומר ומה אני אמרתי?
הוא דיבר על הליכה לקולנוע 4 פעמים בשבוע (ולא הליכה ברגל) .. אז אין קשר בין זה לבין מה שכתבת לו יונתן ..

אתה סותר את עצמך .. מצד אחד אתה אומר תפסיק להיות אובססיבי ולחשוב כל הזמן על קלוריות קלוריות... מצד שני אומר תפסיקו "תלמדו לחשב נכון קלוריות ואולי ככה לא תשברו את הראש."

תאמין לי שאני ממש טוב בלהעריך ויש דברים שיש לי בעיה בלהעריך לכן ביקשתי עזרה..

אני נמצא בחיטוב , ורוצה לדעת כמה אני מכניס כי בשביל שאוכל לדעת אם אני מגיע למאזן ניטרלי\חיובי ואז במקרה הרע לעשות יום אחרי אירובי ולהגדיל את הגרעון בשביל להתחשב על החיוביות או הניטרליות של אתמול..
זה הכל.. לא יודע אם לקרוא לזה אובססיה , כי אני לא אוכל סרטים , רק רוצה להקפיד כי זה בסה"כ תקופה זמנית , ואני ממש לא מתכוון לעלות על במה , ולא אכפת לי שיש ימים לפעמים שאני מקבל את כל הקלוריות מההערכה של ארוחות במסעדה ובחוץ, ואני לא מתכוון לבוא לקולנוע עם שקית פופקורן או למסעדה עם סנדוויץ ..

אני לא מתכוון לבוא לקולנוע עם שקית פופקורן או למסעדה עם סנדוויץ ..

אווץ'.
באתי לעזור, אל תוציא אותי רע...

לפרוטוקול, אפילו את שקית הפופקורן אני לא מסיימת. היא ענקית בשבילי... 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
אווץ'.
באתי לעזור, אל תוציא אותי רע...
ממש לא מוציא אותך רע חס וחלילה.. רעיון באמת נחמד , גם לדעת כמה ערכים את מכניסה וגם לחסוך כסף זה דאבל רווח
אבל בתור אחד שחשובה לו החוויה ויודע להעריך , לא חושב שזה כל כך יתאים לי ..
למרות שפעמים רבות נכנסתי בלי פופקורן , והיה נהדר .. אני עדיין נעול על זה.

הוא דיבר על הליכה לקולנוע 4 פעמים בשבוע (ולא הליכה ברגל) .. אז אין קשר בין זה לבין מה שכתבת לו יונתן ..

אתה סותר את עצמך .. מצד אחד אתה אומר תפסיק להיות אובססיבי ולחשוב כל הזמן על קלוריות קלוריות... מצד שני אומר תפסיקו "תלמדו לחשב נכון קלוריות ואולי ככה לא תשברו את הראש."

תאמין לי שאני ממש טוב בלהעריך ויש דברים שיש לי בעיה בלהעריך לכן ביקשתי עזרה..

אני נמצא בחיטוב , ורוצה לדעת כמה אני מכניס כי בשביל שאוכל לדעת אם אני מגיע למאזן ניטרלי\חיובי ואז במקרה הרע לעשות יום אחרי אירובי ולהגדיל את הגרעון בשביל להתחשב על החיוביות או הניטרליות של אתמול..
זה הכל.. לא יודע אם לקרוא לזה אובססיה , כי אני לא אוכל סרטים , רק רוצה להקפיד כי זה בסה"כ תקופה זמנית , ואני ממש לא מתכוון לעלות על במה , ולא אכפת לי שיש ימים לפעמים שאני מקבל את כל הקלוריות מההערכה של ארוחות במסעדה ובחוץ, ואני לא מתכוון לבוא לקולנוע עם שקית פופקורן או למסעדה עם סנדוויץ ..

אני לא סותר את עצמי. התכוונתי להגיד במשפט הזה שאם אתה יודע שאתה הולך לאכול דלי שלם של פופקורן, פשוט תוותר על איזו ארוחה או שתאכל איזה חלבון בקטנה ככה שיכנס בערכים. דבר שני, גם אם תחרוג קצת באותו היום, זה לא מה שיהרוס לך את החיטוב בגלל זה אמרתי שאתה אובססיבי.

• פותח/ת השרשור
ציל, אתה יותר מדי אובססיבי, מזכיר לי קצת את עצמי

אני לא סותר את עצמי. התכוונתי להגיד במשפט הזה שאם אתה יודע שאתה הולך לאכול דלי שלם של פופקורן, פשוט תוותר על איזו ארוחה או שתאכל איזה חלבון בקטנה ככה שיכנס בערכים. דבר שני, גם אם תחרוג קצת באותו היום, זה לא מה שיהרוס לך את החיטוב בגלל זה אמרתי שאתה אובססיבי.
בעבר בחיטוב סבלתי הרבה מתקיעות במשקל , (עברתי השמנה קשה לפני שנתיים)
ועכשיו אני רוצה להעיף הכל עם מינימום תקיעות , ולכן מצד אחד אני רוצה להיות קצת יסודי,
ומאידך גיסא רוצה להיות אובססיבי ומפחד מפרוסת לחם שעומדת לידי אלא להיות חופשי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית