הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

5-6 קילו נוזלים

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שלום רב
רציתי לדעת, אם יש הבדלים של 5-6 קילו בשקילה, מובן לי שזה מנוזלים
אבל למה כלכך הרבה? ראיתי שאנשים מעלים גג 2-3 קילו בנוזלים
איך זה הגיוני משקילה יום לפני לעלות 6 קילו נוזלים?

זה לא רק נוזלים זה תלוי בעוד המון גורמים נוספים. תנסה להשקל באותה שעה באותו יום עם אותם תנאים

תשמע שזה יכול להיות המון דברים, בכללי כשאתה שוקל את עצמך זה לא רק שומן זה גם שריר עצמות ואת האיברים שלך.
נ.ב אם אתה שוקל את עצמך כל יום אני יכול להבין אותך אבל מציע לך לרדת מזה, אתה תהיה אובססיבי ואחרי בטח כמה ארוחות אתה תשתוקק לעלות שוב על המשקל ותתבאס. אני אומר לך את זה בתור אחד שהיה כזה.

• פותח/ת השרשור
שוקל את עצמי מידי יום באותה שעה בבוקר אחרי שאכלתי יום לפני באותה שעה
פשוט אחרי סופ''ש שבו אני מכניס יותר קלוריות (1000 בערך) עם יותר פעילות אירובית ופעילות מביום רגיל
פשוט נראה מוזר שזה הפעם היה 5 קילו

שוקל את עצמי מידי יום באותה שעה בבוקר אחרי שאכלתי יום לפני באותה שעה
פשוט אחרי סופ''ש שבו אני מכניס יותר קלוריות (1000 בערך) עם יותר פעילות אירובית ופעילות מביום רגיל
פשוט נראה מוזר שזה הפעם היה 5 קילו

תשקול את עצמך גם מחר, ותראה אם יש שינוי. ותעדכן...

תשקול את עצמך גם מחר, ותראה אם יש שינוי. ותעדכן...
בתכלס אם חושבים על זה אני תמיד מעדיף להשקל כל שבוע או אפילו חודש ולא כל יום כי זה דבר שמעצבן ויכול אפילו לתת רגשות אשמה, ואני יודע שיש מלא כאלה שזה ייתן להם. אפילו להוריד את המוטיבציה.

בתכלס אם חושבים על זה אני תמיד מעדיף להשקל כל שבוע או אפילו חודש ולא כל יום כי זה דבר שמעצבן ויכול אפילו לתת רגשות אשמה, ואני יודע שיש מלא כאלה שזה ייתן להם. אפילו להוריד את המוטיבציה.

אני גם נשקלת פעם בשבוע. אבל רק כי אין לי גישה למשקל כל יום חח
עכשיו אני אהיה עם גישה חופשית. ואני לא עומדת במתח אז בטח אשקל כל יום...🙄

שלום רב
רציתי לדעת, אם יש הבדלים של 5-6 קילו בשקילה, מובן לי שזה מנוזלים
אבל למה כלכך הרבה? ראיתי שאנשים מעלים גג 2-3 קילו בנוזלים
איך זה הגיוני משקילה יום לפני לעלות 6 קילו נוזלים?
אתה נשקל בבוקר לאחר צרכים?

מסכים איתך.
גם גיליתי לפחות על עצמי שהסטייה בין שקילה שבועית לשקילה יומית עם ממוצע שבועי היא סטייה של בין 500 ל 700 גרם פלוס מינוס כך שאני מעדיף "להקריב" את הסטייה הזאת ולהמשיך עם שקילה של פעם בשבוע.
אם יש מישהו שרוצה לתקן אותי אשמח ללמוד.

אבל יכולים להיות הבדלים גדולים מאוד בין יום ליום, איך אתה יודע שאתה לא נשקל ספציפית ביום כבד או יום קל? יכול להיות שתראה התקדמות שלא קיימת, ואולי אפילו התקדמות בכיוון ההפוך, או שלא תראה התקדמות כשכן יש.

• פותח/ת השרשור
אתה נשקל בבוקר לאחר צרכים?

לא עושה כל בוקר צרכים, אבל אחרי צרכים ושתן

ועם אותו הביגוד?

תתחיל לבצע ממוצעים לשקילות

נשקל עירום

יותר נוזלים ויותר תוכן מעי

הסבר?

והנה, השקילה מתבצעת אחרי שלא אכלתי אחרי השעה 7 בערב, לרוב אחרי אימון+אירובי וסאונה
שימו לב לתאריכים זה שבועי, אז איך זה הגיוני שאחרי סופש עם קצת צ'יטים אבל עם יותר פעילות ביום יום הגעתי ל66 קילו?

נערך לאחרונה:
אני לא אשכח שאחרי הערב חג של שבועות שקלתי 6 קילו יותר. כנראה בגלל הצריכת פחמימות והמלח שאני לא רגילה אליהם בכלל.
עזוב שאצלי השקילות מה זה לא רלוונטיות, אני שותה 6-7 ליטר מים ביום. אוטומטית שוקלת יותר או במחזור עולה לפחות 2-3 קילו.

• פותח/ת השרשור
עשית צ'יט, כנראה צרכת יותר מלחים ופחמימות מהרגיל, אז ספגת מהם יותר ואיתם יותר מים נכנסים לגוף.
בנוסף אכלת יותר, אז יש יותר מה לרוקן

הקטע הוא שאיך אני יודע מה המשקל שלי? זה נכון להישקל אחרי אימון+סאונה+זה שלא אכלתי אחרי 7 בערב? כמובן תפריט מלא
אני לא אשכח שאחרי הערב חג של שבועות שקלתי 6 קילו יותר. כנראה בגלל הצריכת פחמימות והמלח שאני לא רגילה אליהם בכלל.
עזוב שאצלי השקילות מה זה לא רלוונטיות, אני שותה 6-7 ליטר מים ביום. אוטומטית שוקלת יותר או במחזור עולה לפחות 2-3 קילו.

כן אבל עדיין בא לי להיות בשייפ תמיד, השאלה האם זה אומר לרדת עוד במשקל כדי שמתי שאני יאכל בצורה כזאת אני עדיין ישאר במשקל שאני רוצה?

מה הפתרון לזה? זה אומר שאני צריך לרדת עוד במשקל?

הקטע הוא שאיך אני יודע מה המשקל שלי? זה נכון להישקל אחרי אימון+סאונה+זה שלא אכלתי אחרי 7 בערב? כמובן תפריט מלא
הכי נכון יהיה להישקל כל יום בבוקר אחרי שהיית בשירותים, ולעשות ממוצע שבועי.
אחרי אימון וסאונה מאזן הנוזלים בגוף יכול להשתנות משמעותית משאר היום

כן אבל עדיין בא לי להיות בשייפ תמיד
כמו כולם, אבל בשביל זה צריך שנים של עבודה וקפדנות רצינית על הכל.
בכל מקרה נוזלים זה לא מה שיגרום לך לאבד את השייפ, שומן יעשה את זה

מה הפתרון לזה? זה אומר שאני צריך לרדת עוד במשקל?
זו שאלה בלי קונטקסט. צריך לדעת מה המצב העדכני שלך כדי לומר לך מה הלאה

• פותח/ת השרשור
הכי נכון יהיה להישקל כל יום בבוקר אחרי שהיית בשירותים, ולעשות ממוצע שבועי.
אחרי אימון וסאונה מאזן הנוזלים בגוף יכול להשתנות משמעותית משאר היום

כמו כולם, אבל בשביל זה צריך שנים של עבודה וקפדנות רצינית על הכל.
בכל מקרה נוזלים זה לא מה שיגרום לך לאבד את השייפ, שומן יעשה את זה

זו שאלה בלי קונטקסט. צריך לדעת מה המצב העדכני שלך כדי לומר לך מה הלאה

בדיוק, אז איך אפשר לדעת מה המצב העדכני עם למשל מדדי את עצמי לא נכון?

בדיוק, אז איך אפשר לדעת מה המצב העדכני עם למשל מדדי את עצמי לא נכון?
אתה עושה ממוצע שבועי. לא צריך לשנות לך יותר מדי כמה אתה שוקל כל יום בכל שעה, הכי חשוב שתראה מגמה של שינוי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית