עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה עושה ממוצע שבועי. לא צריך לשנות לך יותר מדי כמה אתה שוקל כל יום בכל שעה, הכי חשוב שתראה מגמה של שינוי
עד כמה זה קריטי לעשות את הממוצע השבועי הזה?
יש אנשים כמוני למשל שאובססיבים לגבי המשקל וכל עליה קטנה במשקל תשפיע עליהם, לדוגמה במקרה שלי אחרי הסופ"ש אני עולה בנוזלים איזה 2 3 קילוגרם וזה מבאס לי את החיים למרות שאני יודע שזה מתאזן באמצע השבוע.
עוד שאלה אם כבר ציטטתי - כשמתחילים ניטרלי אחרי תקופה ארוכה של חיטוב הבנתי שתהיה עליה של נוזלים, האם העלייה הזאת מתאזנת אחרי כמה ימים או שזה נשאר למשך כל תקופה הניטרלי?
תודה.
די קריטי.עד כמה זה קריטי לעשות את הממוצע השבועי הזה?
יש אנשים כמוני למשל שאובססיבים לגבי המשקל וכל עליה קטנה במשקל תשפיע עליהם, לדוגמה במקרה שלי אחרי הסופ"ש אני עולה בנוזלים איזה 2 3 קילוגרם וזה מבאס לי את החיים למרות שאני יודע שזה מתאזן באמצע השבוע.
בתמונה שפרסמת זה לא בידיוק נראה ככה. אם אתה יורד בהיקפים אז מעולה, זה גם משהו שצריך לחתור אליו, ולא להידבק באובססיה למשקל הגוף.אם אני עושה שקילה פעם בשבוע ביום מוגדר כבר חצי שנה ורואה כל שבוע ירידה במשקל וגם ירידה בהיקפים זה עדיין אומר שאני לא מתקדם והשקילה לא מדויקת?
המשקל ישאר. אבל זה רק משקל נוזלים, לא שומן, ככה שזה לא משהו שיראו יותר מדיעוד שאלה אם כבר ציטטתי - כשמתחילים ניטרלי אחרי תקופה ארוכה של חיטוב הבנתי שתהיה עליה של נוזלים, האם העלייה הזאת מתאזנת אחרי כמה ימים או שזה נשאר למשך כל תקופה הניטרלי?
כנ"ל.
אמנם לא ב2-3 קילו אלא ב200-300 גרם, אבל עדיין ._.
בתמונה שפרסמת זה לא בידיוק נראה ככה. אם אתה יורד בהיקפים אז מעולה, זה גם משהו שצריך לחתור אליו, ולא להידבק באובססיה למשקל הגוף.
דרך אגב, מה הגיל והגובה שלך? המשקל שלך נראה ממש נמוך
בתמונה של הגרף המשקל נראה שהוא לא זז כמעט, עולה ויורדמז"א לא נראה ככה? אתה בעצמך אמרת שאחוז השומן שלי לא גדול מדי ומצד שני אין לי יותר מדי מסת שריר.
אתה שוקל 72 או 62? 72 זה נמוך אבל תקין, 62 זה כבר תת משקל29, 182. אני נשקל בימי שישי בבוקר לאחר צרכים, בשקילה האחרונה שקלתי 72 בדיוק.
בתמונה של הגרף המשקל נראה שהוא לא זז כמעט, עולה ויורד
אתה שוקל 72 או 62? 72 זה נמוך אבל תקין, 62 זה כבר תת משקל
צודק, זה היה מישהו אחר.אתה נראה לי קצת מתבלבל, לעולם לא העליתי פה תמונה של גרף משקל מהסיבה הפשוטה שאין לי אחד כזה. התיעוד היחיד שיש לי בקשר למשקל זה בפתקים בטלפון.
צודק, זה היה מישהו אחר.
בכל מקרה אם אתה רואה ירידה במשקל משבוע לשבוע זה סבבה, אבל כמו שאמרתי, זה יכול להראות התקדמות שלא קיימת לתקופות מסויימות. אתה יכול להיות באותו משקל ל-3 שבועות, אבל כל פעם אתה נשקל בימים נמוכים יותר. לאורך חודשים מן הסתם זה לא הסיפור, והכי חשוב שתראה שיפור עם הזמן, אבל עדיף לא להיתקע שבועות עד שתקלוט שמשהו לא בסדר