5-6 קילו נוזלים

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שלום רב
רציתי לדעת, אם יש הבדלים של 5-6 קילו בשקילה, מובן לי שזה מנוזלים
אבל למה כלכך הרבה? ראיתי שאנשים מעלים גג 2-3 קילו בנוזלים
איך זה הגיוני משקילה יום לפני לעלות 6 קילו נוזלים?

אתה עושה ממוצע שבועי. לא צריך לשנות לך יותר מדי כמה אתה שוקל כל יום בכל שעה, הכי חשוב שתראה מגמה של שינוי

עד כמה זה קריטי לעשות את הממוצע השבועי הזה?
יש אנשים כמוני למשל שאובססיבים לגבי המשקל וכל עליה קטנה במשקל תשפיע עליהם, לדוגמה במקרה שלי אחרי הסופ"ש אני עולה בנוזלים איזה 2 3 קילוגרם וזה מבאס לי את החיים למרות שאני יודע שזה מתאזן באמצע השבוע.

אם אני עושה שקילה פעם בשבוע ביום מוגדר כבר חצי שנה ורואה כל שבוע ירידה במשקל וגם ירידה בהיקפים זה עדיין אומר שאני לא מתקדם והשקילה לא מדויקת?

עוד שאלה אם כבר ציטטתי - כשמתחילים ניטרלי אחרי תקופה ארוכה של חיטוב הבנתי שתהיה עליה של נוזלים, האם העלייה הזאת מתאזנת אחרי כמה ימים או שזה נשאר למשך כל תקופה הניטרלי?

תודה.

יש אנשים כמוני למשל שאובססיבים לגבי המשקל וכל עליה קטנה במשקל תשפיע עליהם, לדוגמה במקרה שלי אחרי הסופ"ש אני עולה בנוזלים איזה 2 3 קילוגרם וזה מבאס לי את החיים למרות שאני יודע שזה מתאזן באמצע השבוע.

כנ"ל.
אמנם לא ב2-3 קילו אלא ב200-300 גרם, אבל עדיין ._.

עוד שאלה אם כבר ציטטתי - כשמתחילים ניטרלי אחרי תקופה ארוכה של חיטוב הבנתי שתהיה עליה של נוזלים, האם העלייה הזאת מתאזנת אחרי כמה ימים או שזה נשאר למשך כל תקופה הניטרלי?
תודה.

מצטרפת לשאלה.

נערך לאחרונה:
די קריטי.
תנועות משקל בין יום ליום יכולים להיות יחסית גדולים, אפילו אם התפריט זהה בכל יום, יכול גם להגיע במקרה כזה לקילו הבדל, ויותר אם התפריט משתנה. אתה לא יודע על איזה יום תיפול אם אתה מודד פעם בשבוע.
כדי שהמשקל יהיה תמיד עקבי אתה תצטרך לשלוט בידיוק במזון שלך על הגרם, טמפרטורה קבועה תמיד, כמות פעילות פיזית מודעת ולא מודעת קבועה, וגם אז זה לא מובטח. במקום להילחם בזה יהיה יותר פשוט להבין שהמשקל יזוז ככה או ככה, ומה שחשוב הוא איך הדרים נראים בתמונה הגדולה ולא כל יום וכל שעה בנפרד

אם אני עושה שקילה פעם בשבוע ביום מוגדר כבר חצי שנה ורואה כל שבוע ירידה במשקל וגם ירידה בהיקפים זה עדיין אומר שאני לא מתקדם והשקילה לא מדויקת?
בתמונה שפרסמת זה לא בידיוק נראה ככה. אם אתה יורד בהיקפים אז מעולה, זה גם משהו שצריך לחתור אליו, ולא להידבק באובססיה למשקל הגוף.
דרך אגב, מה הגיל והגובה שלך? המשקל שלך נראה ממש נמוך

המשקל ישאר. אבל זה רק משקל נוזלים, לא שומן, ככה שזה לא משהו שיראו יותר מדי

כנ"ל.
אמנם לא ב2-3 קילו אלא ב200-300 גרם, אבל עדיין ._.

חלשה את
בתמונה שפרסמת זה לא בידיוק נראה ככה. אם אתה יורד בהיקפים אז מעולה, זה גם משהו שצריך לחתור אליו, ולא להידבק באובססיה למשקל הגוף.
דרך אגב, מה הגיל והגובה שלך? המשקל שלך נראה ממש נמוך

מז"א לא נראה ככה? אתה בעצמך אמרת שאחוז השומן שלי לא גדול מדי ומצד שני אין לי יותר מדי מסת שריר.

29, 182. אני נשקל בימי שישי בבוקר לאחר צרכים, בשקילה האחרונה שקלתי 72 בדיוק.

מז"א לא נראה ככה? אתה בעצמך אמרת שאחוז השומן שלי לא גדול מדי ומצד שני אין לי יותר מדי מסת שריר.
בתמונה של הגרף המשקל נראה שהוא לא זז כמעט, עולה ויורד

29, 182. אני נשקל בימי שישי בבוקר לאחר צרכים, בשקילה האחרונה שקלתי 72 בדיוק.
אתה שוקל 72 או 62? 72 זה נמוך אבל תקין, 62 זה כבר תת משקל

בתמונה של הגרף המשקל נראה שהוא לא זז כמעט, עולה ויורד

אתה שוקל 72 או 62? 72 זה נמוך אבל תקין, 62 זה כבר תת משקל

אתה נראה לי קצת מתבלבל, לעולם לא העליתי פה תמונה של גרף משקל מהסיבה הפשוטה שאין לי אחד כזה. התיעוד היחיד שיש לי בקשר למשקל זה בפתקים בטלפון.
מה שכן העליתי פה באיזה אשכול שפתחתי לפני כחודש בערך זה תמונה שלי

עכשיו נזכרתי שהחלפתי ניק אז אולי התבלבלת, אני "yonatan22" לשעבר.
לפני קצת יותר מחודש פרסמתי אשכול והגבת בו לתמונה שלי.

חושב שאני תקוע בחיטוב.

נערך לאחרונה:
אתה נראה לי קצת מתבלבל, לעולם לא העליתי פה תמונה של גרף משקל מהסיבה הפשוטה שאין לי אחד כזה. התיעוד היחיד שיש לי בקשר למשקל זה בפתקים בטלפון.
צודק, זה היה מישהו אחר.

בכל מקרה אם אתה רואה ירידה במשקל משבוע לשבוע זה סבבה, אבל כמו שאמרתי, זה יכול להראות התקדמות שלא קיימת לתקופות מסויימות. אתה יכול להיות באותו משקל ל-3 שבועות, אבל כל פעם אתה נשקל בימים נמוכים יותר. לאורך חודשים מן הסתם זה לא הסיפור, והכי חשוב שתראה שיפור עם הזמן, אבל עדיף לא להיתקע שבועות עד שתקלוט שמשהו לא בסדר

צודק, זה היה מישהו אחר.

בכל מקרה אם אתה רואה ירידה במשקל משבוע לשבוע זה סבבה, אבל כמו שאמרתי, זה יכול להראות התקדמות שלא קיימת לתקופות מסויימות. אתה יכול להיות באותו משקל ל-3 שבועות, אבל כל פעם אתה נשקל בימים נמוכים יותר. לאורך חודשים מן הסתם זה לא הסיפור, והכי חשוב שתראה שיפור עם הזמן, אבל עדיף לא להיתקע שבועות עד שתקלוט שמשהו לא בסדר

אוקיי אקח את זה לתשומת ליבי, תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית