הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך להגיע ל80 כפיפות בטן כפולות רצוף

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
אהלן, אני צריך בחודשיים מעכשיו להגיע למצב שאני יכול לבצע 80 כפיפות בטן כפולות רצוף בלי מנוחה לבוחן כושר מסוים, אני מצליח רק 20 ואז נשבר ואני די חזק בשאר הגוף.

אשמח לטיפים או לתוכנית לבטן.

אפשרי לעבוד על הבטן, והסיבולת פשוט תשתפר. סתם שאלה למה 80 ולא 100 אם כבר? למרות ש80 נשמע מיותר מדי. אם אתה מהאלה שחושבים ש80 יבנה לך בטן זה חמוד אבל לא (אני סתם זורק רעיון כי אני חושב שלשם אתה חותר)

לא חושב שיש הרבה מה להסתבך פה, פשוט תוסיף פעמיים בשבוע אחרי האימונים הרגילים שלך 2 סטים של מספר שאתה מרגיש כרגע בנוח איתו, ותעלה בכל אימון כזה עוד קצת, אין סיבה שלא תגיע בקלות ל80 ככה.
הבוחן לקורס אבטחה כלשהו? אם כן איזה?
אפשרי לעבוד על הבטן, והסיבולת פשוט תשתפר. סתם שאלה למה 80 ולא 100 אם כבר? למרות ש80 נשמע מיותר מדי. אם אתה מהאלה שחושבים ש80 יבנה לך בטן זה חמוד אבל לא (אני סתם זורק רעיון כי אני חושב שלשם אתה חותר)
"לבוחן כושר מסוים" לא היה פה שום רמז על קוביות 🙄

מניח שלאחיד...
הדרישה שם היא ל70 הבחור רוצה אקסטרה וזה אחלה.
שתי דברים אף פעם לא הבנתי מה זה כפיפות כפולות.
ודבר שני פמפם בטן 3 אימונים בשבוע תעשה סטים של מקסימום זה לא בשמיים אתה תראה שיפור די מהר

• פותח/ת השרשור
לא חושב שיש הרבה מה להסתבך פה, פשוט תוסיף פעמיים בשבוע אחרי האימונים הרגילים שלך 2 סטים של מספר שאתה מרגיש כרגע בנוח איתו, ותעלה בכל אימון כזה עוד קצת, אין סיבה שלא תגיע בקלות ל80 ככה.
הבוחן לקורס אבטחה כלשהו? אם כן איזה?

"לבוחן כושר מסוים" לא היה פה שום רמז על קוביות 🙄

אוקיי, ושתי סטים של 100 אחוז יעשו תעבודה לתקופה של חודשים או שלשלב גם תרגילים נוספים, המטרה היא לעשות 80 כפיפות בטן כפולות בסופו של דבר.
לגבי הקורס, לא משהו שאני רוצה לפרט באינטרנט

אוקיי, ושתי סטים של 100 אחוז יעשו תעבודה לתקופה של חודשים או שלשלב גם תרגילים נוספים, המטרה היא לעשות 80 כפיפות בטן כפולות בסופו של דבר.
אין שום פגיעה בב"מ המידע כתוב באינטרנט אבל בחירה שלך.
אני אישית משלב כמה תרגילים ובתרגיל הספציפי שאתה רוצה עושה מקסימום עד לכשל ומתקדם מאימון לאימון כי בסופו של דבר המטרה שלך היא סיבולת של השריר ולא פיתוח כוח מסויים.

• פותח/ת השרשור
מניח שלאחיד...
הדרישה שם היא ל70 הבחור רוצה אקסטרה וזה אחלה.
שתי דברים אף פעם לא הבנתי מה זה כפיפות כפולות.
ודבר שני פמפם בטן 3 אימונים בשבוע תעשה סטים של מקסימום זה לא בשמיים אתה תראה שיפור די מהר

כפיפות בטן כפולות זה רגליים ב 90 מעלות ושכיבה על הגב ועליה מלאה עם המרפקים לברכיים ואז חצי ירידה ללא מגע גב בריצפה ושוב עליה, זה נחשב 1. בקיצור... עליה מלאה וחצי עליה זה 1.

לגבי הדרך להתאמן, ברור לי שלתת סטים אחרי אימון זה הדרך, אבל איזה סטים...? כי הנה עובדה שאני מתאמן שנתיים ותמיד נותן בטן אחקי אימון ואני לא מצליח לעבור ת 20 חזרות בכפולות, למזלי יש לי חודשיים להתאמן על כך.

תעלה כמה שתוכל ולפי התכנון שלך במתכונת הפשוטה הזו ובמבחן כבר יהיה לך קליל, שוב זה לא משהו מסובך מידי סהכ להגיע ל2x80 בכפיפות בטן. לא חושב שיש טעם לתת 100%, אלא להתחיל במספר מסוים ולעלות בהדרגה.

כפיפות בטן כפולות זה רגליים ב 90 מעלות ושכיבה על הגב ועליה מלאה עם המרפקים לברכיים ואז חצי ירידה ללא מגע גב בריצפה ושוב עליה, זה נחשב 1. בקיצור... עליה מלאה וחצי עליה זה 1.

לגבי הדרך להתאמן, ברור לי שלתת סטים אחרי אימון זה הדרך, אבל איזה סטים...? כי הנה עובדה שאני מתאמן שנתיים ותמיד נותן בטן אחקי אימון ואני לא מצליח לעבור ת 20 חזרות בכפולות, למזלי יש לי חודשיים להתאמן על כך.
אני אישית מגוון אבל באופו כללי עושה
3 סטים של כפיפות ישר אלכסון ימין ואלכסון שמאל 35 לכל כיוון.
אחרי זה הולך למתח נתלה עושה הרמת רגליים לראש ואז יורד למקבילים ומרים ברכיים לחזה כזה סט פעמיים פה אני עושה מקסימום חזרות בכל תרגיל.
אחרי זה כפיפות בטן עם משקולת.
ואז או סטים של הרבה עד כישלון או בטן בשיפוע שלילי קיצוני.
זה סתם לכיף שלי ולחיזק הבטן לא משהו שיתן יותר מדי אבל אני נהנה

עיקרון הספציפיות: אם אתה רוצה להשיג משהו ספציפי אתה צריך להתאמן עליו באופן ספציפי.

בדיוק!

הייתי מוסיפה גם שתנסה לפצל או להקדים את התרגול הזה, כי אם אתה מגיע גמור אחרי אימון שלם פחות סביר שתצליח להתקדם בקצב משביע רצון (אתה מתאר תקיעות כלשהי). כשהסיבולת תעלה וכבר תצליח להגיע לזה באימון נפרד או כשאתה בכוחות שלך (תחילת אימון), תוכל לעשות את זה יותר בקלות גם כשזה בסוף אימון

לרמות בכפיפות בטן זה ממש קל, כל הבחינות למיניהם בצבא ודברים דומים אף פעם לא שמים על הטכניקה וזה באמת בדיחה

קיצר אם זה רק בשביל הבוחן תרמה פעם אחת בקטנה

לרמות בכפיפות בטן זה ממש קל, כל הבחינות למיניהם בצבא ודברים דומים אף פעם לא שמים על הטכניקה וזה באמת בדיחה

קיצר אם זה רק בשביל הבוחן תרמה פעם אחת בקטנה
לא בעד לרמות אלה מקומות שהאמינות שם נבדקת הרבה ולא כדאי לשחק וגם מבחינת יושרה אישית.
ואין לו פה מה להפסיד אלא רק להרוויח בטן חזקה יותר

80 כפיפות בטן זה נשמע הרבה אבל זה באמת לא בשמיים. מאמין שתוך חודש-חודשים אתה שם.
לא צריך לסבך יותר מדי, פשוט תעשה כפיפות בטן שלוש-ארבע פעמים בשבוע. אתה מצליח 20? באימון הבא תנסה לעשות 25 וככה תתקדם, עומס יסף בצורה הבסיסית ביותר. 3-5 סטים קרוב למקסימום חזרות(עדיף לא להגיע לכשל) עם 30-60 שניות מנוחה בין הסטים.
בהצלחה!

80 כפיפות בטן זה נשמע הרבה אבל זה באמת לא בשמיים. מאמין שתוך חודש-חודשים אתה שם.
לא צריך לסבך יותר מדי, פשוט תעשה כפיפות בטן שלוש-ארבע פעמים בשבוע. אתה מצליח 20? באימון הבא תנסה לעשות 25 וככה תתקדם, עומס יסף בצורה הבסיסית ביותר. 3-5 סטים קרוב למקסימום חזרות(עדיף לא להגיע לכשל) עם 30-60 שניות מנוחה בין הסטים.
בהצלחה!
זה כפיפות כפולות זה הרבה יותר קשה 80 בן אדם בכושר סביר גם יכול לעשות ברצף הכפולות הרבה יותר קשות

זה כפיפות כפולות זה הרבה יותר קשה 80 בן אדם בכושר סביר גם יכול לעשות ברצף הכפולות הרבה יותר קשות
זה לא קשה, פשוט צריך לדעת לקחת את התנופה כמו שצריך(לא להגזים), וכן גם להתאמן לזה אין קיצורי דרך.

זה לא קשה, פשוט צריך לדעת לקחת את התנופה כמו שצריך(לא להגזים), וכן גם להתאמן לזה אין קיצורי דרך.
זה כן קשה *יותר* יחסית לכפיפות רגילות זה יותר קשה יחסית אין מה לעשות צ'יט ראפס תמיד אפשר לעשות אבל כשעושים טוב זה קשוח

לא בעד לרמות אלה מקומות שהאמינות שם נבדקת הרבה ולא כדאי לשחק וגם מבחינת יושרה אישית.
ואין לו פה מה להפסיד אלא רק להרוויח בטן חזקה יותר
אני לא יודע למה המבחן, פשוט כפיפות בטן חרא תרגיל לבטן ואין סיכוי שהוא יגיע ל80 נקי גם ככה, ולרמות הרבה זה נורא קל אפשר גם לרמות קצת אבל חבל

אם זה בעייתי כי זה במקום ענייני וחשוב אן משהו שימצא דרך להגיע ל80 נקי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית