הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גרעון קלורי שלילי

yuvalP3

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
שלום!
אשמח לעזרה,
כמה פרמטרים:
-מטר 76
-משקל 88

פעלתי לפי המדריכים באינטרנט ובניתי לי תפריט לחיטוב, בסופו של דבר יצא לי כך:
-1855 קלוריות
-141 גרם חלבון
-188 גרם פחמימה
-70 גרם שומן.
מטרה: חיטוב

הBMR שלי הוא 2022 - הRMR - 400
אני פועל לפי התפריט במשך כמה ימים, ובאותם ימים אני נשאר תקוע על אותו משקל.
מה אני עושה לא בסדר? רק אציין שאני מודע לכך שבמצבי אני אמור לאכול יותר קלוריות.

נערך לאחרונה:
אתה נתפס על גורמים משתנים, אם אתה באמת אוכל כמו שאתה אוכל ושורף כמו שאתה שורף תן לזמן לעשות את שלו, אם לא תוריד קלוריות/תיהיה יותר מדוייק וכדומה

• פותח/ת השרשור
אתה נתפס על גורמים משתנים, אם אתה באמת אוכל כמו שאתה אוכל ושורף כמו שאתה שורף תן לזמן לעשות את שלו, אם לא תוריד קלוריות/תיהיה יותר מדוייק וכדומה
אין לי יותר מדויק ממה שאני עכשיו, אני מכין לי ארוחות מראש ושוקל אותם בדיוק לפי התפריט.

1. אתה רק כמה ימים על הדיאטה, תן לזה זמן.
  2. החישוב הוא לא מדוייק, ולא בטוח שאתה מדוייק בספירת קלוריות של מה שאתה אוכל, ככה שצריך לעבוד לפי מה שרואים ולא לפי מחשבון. צריך לכוון לקצב ירידה של 0.5%-1% ממשקל הגוף בשבוע, לפי ממוצע שבועי של שקילות יומיות.
  3. לפי המשקל והגובה שלך אני משער שאתה מנסה לחטב מה שלא קיים. שאין לך כמות רצינית של מסת שריר, ואתה רוצה שכולם יראו את זה. כנראה יהיה יותר פרקטי לעלות במסת שריר מאשר לרדת בשומן.

• פותח/ת השרשור
  1. אתה רק כמה ימים על הדיאטה, תן לזה זמן.
  2. החישוב הוא לא מדוייק, ולא בטוח שאתה מדוייק בספירת קלוריות של מה שאתה אוכל, ככה שצריך לעבוד לפי מה שרואים ולא לפי מחשבון. צריך לכוון לקצב ירידה של 0.5%-1% ממשקל הגוף בשבוע, לפי ממוצע שבועי של שקילות יומיות.
  3. לפי המשקל והגובה שלך אני משער שאתה מנסה לחטב מה שלא קיים. שאין לך כמות רצינית של מסת שריר, ואתה רוצה שכולם יראו את זה. כנראה יהיה יותר פרקטי לעלות במסת שריר מאשר לרדת בשומן.

בקשר 3, אני פחות מנסה לעלות במסת שריר אלא יותר לרדת באחוזי השומן.
במדריכים שראיתי לגבי דיאטה + חיטוב תוך כדי שצריך את הכמויות האלה של החלבון בשביל לרדת במשקל ולהישאר חטוב ולא שחיף מוזר כזה..

בקשר 3, אני פחות מנסה לעלות במסת שריר אלא יותר לרדת באחוזי השומן.
במדריכים שראיתי לגבי דיאטה + חיטוב תוך כדי שצריך את הכמויות האלה של החלבון בשביל לרדת במשקל ולהישאר חטוב ולא שחיף מוזר כזה..
זו פשוט הדאגה שלי, שבסוף החיטוב אתה תישאר שחיף

לא הבנתי, אז מה אני צריך לעשות?
להוריד מהחלבון? להוסיף?
לעלות במסת שריר.
אלא אם יש לך לפחות 70 קילו של משקל נקי משומן, בסוף החיטוב זה לא יראה משהו.
עצה שלי, תתחיל חיטוב קל, אבל אל תגזים איתו, אל תגיע למצב שאתה חטוב לחלוטין. תרד עד 75 קילו בערך, אז תתרכז בלעלות מסת שריר, ובסוף תעשה חיטוב כדי באמת לעצב את מה שיש לך

• פותח/ת השרשור
לעלות במסת שריר.
אלא אם יש לך לפחות 70 קילו של משקל נקי משומן, בסוף החיטוב זה לא יראה משהו.
עצה שלי, תתחיל חיטוב קל, אבל אל תגזים איתו, אל תגיע למצב שאתה חטוב לחלוטין. תרד עד 75 קילו בערך, אז תתרכז בלעלות מסת שריר, ובסוף תעשה חיטוב כדי באמת לעצב את מה שיש לך
אני מקווה שהבנתי נכון.
תודה רבה על העזרה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית