עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פארמהקום ממשיכים לתפקד מעולה היה להם כמה בעיות הבנתי שחזרו לפחןת ברוסיה ואוקראינה הולך להם חזק יש גם את פארקר לאבס הרוסית שעובדים איתם גם,בלקן שלא נדע צער לא מובן לי יש להם לין חדש של מוצרים או שSp מחכים אותם או שבלקן מחכה את Sp באמת כבר שאיבדתי את זה אבל יכול להגיד דבר אחד שהדיבול מהליין הישן בהחלט עובד וגם הארימדקסכבר איבדתי אותך, זו החברה ?
ואתה טוען שהיא טובה או לא טובה.
זה חבר שלי קנה, עדין לא התחיל איתם כך שאין לי ביקורת עליה. יש לי חבר שמשתמש בשמנים שלהם והוא נראה טיל
מדי טק לדעתי מקום 1 בזיופים.
אלפה פראם מקום 2
פארמהקום חשבתי שבכלל הפסיקו לייצר אותם.
בלקן גם מלא זיופים בארץ.
קשה להבין מה הולך שם כי הזיופים באים מכמה מקומות מתערבב עם המקורי .. צריך יותר זהירות בבאלקן וSp ..בלקן שלא נדע צער לא מובן לי יש להם לין חדש של מוצרים או שSp מחכים אותם או שבלקן מחכה את Sp באמת כבר שאיבדתי את זה אבל יכול להגיד דבר אחד שהדיבול מהליין הישן בהחלט עובד וגם הארימדקס
Sp תגובות מדהימות עליהם ובארץ כמעט ולא שמעתי מהם תאמת בכלל לא שמעתי מהם... יש למישהו ניסיון?קשה להבין מה הולך שם כי הזיופים באים מכמה מקומות מתערבב עם המקורי .. צריך יותר זהירות בבאלקן וSp ..
יכול להיות שהוינסטרול הזה עובד מצויין, אבל אותה חברה שמה אלבוטרול/סלבוטמול למה שהם קוראים קלן ואת זה בדקנו, ראיתי אנשים שלוקחים את השמן שלהם ונראים טוב, לגבי בלקן זה לא מזוייף זה פשוט המוצר עצמו, דוקא מהליין החדש שלהם אנשים מרוצים, היו תקופות שמוצרים שיצאו מהמפעל שלהם הלכו לפח וזה היה מקורי אבל אני מדבר לפני המון זמן.כבר איבדתי אותך, זו החברה ?
ואתה טוען שהיא טובה או לא טובה.
זה חבר שלי קנה, עדין לא התחיל איתם כך שאין לי ביקורת עליה. יש לי חבר שמשתמש בשמנים שלהם והוא נראה טיל
מדי טק לדעתי מקום 1 בזיופים.
אלפה פראם מקום 2
פארמהקום חשבתי שבכלל הפסיקו לייצר אותם.
בלקן גם מלא זיופים בארץ.
אם זה 100 אחוז מקורי אחלה ברנד, השתמשתי פה ושם באנטט שלהם מתי שלא היה בבית מרקחת טסטווירוןSp תגובות מדהימות עליהם ובארץ כמעט ולא שמעתי מהם תאמת בכלל לא שמעתי מהם... יש למישהו ניסיון?