עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רציתי לקחת גיינרים אבקה כמו סיריוס מאס אבל אמרו שזה זבל והרבה סוכר עדיף לקנות חלבון ולהוסיף כמה דברים שאני אוהב חמאת בוטנים בננות חלב שיבולת ...
מה החלבון הכי טוב ומה עדיף.
שם פלוס מתכון
שלוםעדיף אוכל, מי אמר שמה שאתה צריך זה שייקים?
דבר ראשון אפשר להכין את האוכל מראש ולארוז בקופסאות, זה מה שהרוב עושים.שלום
תקשיב אני רוב הזמן בחוץ עבודה והאוכל שלי על הפנים ואי אפשר להגיע לכמות המבוקשת בזמן הזה אז רוצה משהו לספק את כל הקלוריות והפחמימות והחלבון .בגלל זה
האמת שלא נראה רע בכלל
מה ממליץ אתה ?האמת שלא נראה רע בכלל
מה שהוא פרסם באמת יקר יחסית, למרות שמדובר על מעל ל-3 קילו, וזה נראה מוצר די איכותי.מה ממליץ אתה ?
תן לי מתכון מסודר לעלייה במשקל
(אתר חלבון זול רגיל)
תחליף ארוחה זה נראה קצת יקר לא !
האמת שלא נראה רע בכלל
מוצדק זה כבר שאלה אישית.זה בערך הגיינר היחידי שמצאתי שבאמת שווה משהו.
מחיר מוצדק לטעמך?
זה עדיין מעובד, עדיף שיקנה אבקת חלבון ויכניס את המרכיבים בעצמו.
ואבקת חלבון זה לא מעובד?זה עדיין מעובד, עדיף שיקנה אבקת חלבון ויכניס את המרכיבים בעצמו.
אז מה אתה אומר ?ואבקת חלבון זה לא מעובד?
למיטב הבנתי הוא רוצה אבקה כי פשוט להכין משהו אחר אין לו זמן או יכולת, אז להביא לו מתכון של משהו להכין אני לא חושב שזה הפתרון
זה עדיין מעובד, עדיף שיקנה אבקת חלבון ויכניס את המרכיבים בעצמו.
75~80 גרם שיבולת שועל של קווקר, שתי בננות, סקופ או שניים של חלבון, 30~40 גרם אגוזי מלך, 300 מל חלב פרה או חלב סויה (עדיף בטעם וניל) ויש לך אחלה גיינר בייתי עם מלא קלוריות.
היי Arikזה עדיין מעובד, עדיף שיקנה אבקת חלבון ויכניס את המרכיבים בעצמו.
75~80 גרם שיבולת שועל של קווקר, שתי בננות, סקופ או שניים של חלבון, 30~40 גרם אגוזי מלך, 300 מל חלב פרה או חלב סויה (עדיף בטעם וניל) ויש לך אחלה גיינר בייתי עם מלא קלוריות.
זה פחות מעובד.... אפשר גם בלי אבקת חלבוןואבקת חלבון זה לא מעובד?
למיטב הבנתי הוא רוצה אבקה כי פשוט להכין משהו אחר אין לו זמן או יכולת, אז להביא לו מתכון של משהו להכין אני לא חושב שזה הפתרון
עקרונית זה תלוי בטעם שלך. החלבון הכי טעים מבחינת טעם שיצא לי לשתות זה bsn בטעם קרם עוגיות. ללא טעם לוואי ופשוט תענוג.היי Arik
אתה יכול להמליץ לי על חלבון מצויין ומתכון
אחרי ידע ונסיון ממך
אפשר ?!!
שתנסה לערב כמה שיותר אוכל לפי היכולת שלך, מה שאתה לא יכול תשלים מתוספיםאז מה אתה אומר ?
השאלה זה מה אתה צריך, מאמן או מישהו שיעקוב בעיקר מבחינת תזונהתהיה מדריך שלי ומאמן אם אין לך בעיה .