הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סקוואט אלא מה

• פותח/ת השרשור AMTRP
  • פורסם בתאריך

AMTRP

משתמש מתחיל
133
4
נק' מוניטין:
93
133
4
האלן
אני מתחיל מחר לעשות סקוואט ולא עשיתי אף פעם סקוואט.
ראיתי הרבה סירטונים
יש קצת טיפים לתת ? אפשר לסמוך על מדריכים שיסבירו נכון ?

ועוד שאלה:באימון ABC עושים A B C A בשבוע ? או A B C

• פותח/ת השרשור
המאמן שלך טיפש תעשה SS יש הסבר בקילוגרם
המאמו שלי זה מישהוא שאני בטוחחח שהוא מבין יותר מילד.

---------- התגובה התווספה ב 16:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:23 ----------

והוא לא אמר לך כמה פעמים בשבוע לעשות את זה ?
אמר לי 4 אבל לפי הלוז לא נראה לי. יצא לי מינימום 3 כן.

המאמו שלי זה מישהוא שאני בטוחחח שהוא מבין יותר מילד.

---------- התגובה התווספה ב 16:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:23 ----------

אמר לי 4 אבל לפי הלוז לא נראה לי. יצא לי מינימום 3 כן.

והמאמן שלך יותר חכם ממאמן אמריקאי עם ניסיון של 30 שנים עם אנשים כמוך שגרם להם להגיע לסקואט של פי 3 מהמשקל גוף?

נערך לאחרונה:
והמאמן שלך יותר חכם ממאמן אמריקאי עם ניסיון של 30 שנים עם אנשים כמוך שגרם להם להגיע לסקואט של פי 3 מהמשקל גוף?
אחי הוא עשה קורס ויש לו יד 50 איך אתה יכול להתווכח?!?!?!?!?!??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

אחי הוא עשה קורס ויש לו יד 50 איך אתה יכול להתווכח?!?!?!?!?!??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

הדבר הכי כואב הייתי המכון חדש לפני כמה ימים ראיתי שם בן אדם בן 40 ענק יד 60 עשה 90 קילו דדליפט ואני בדיוק צילמתי את ה 100 אז הוא התחיל להאדים:P

• פותח/ת השרשור
המאמן שלי גיל גרנו ת.כבר הרבה זמן בתחום.והביא אותי לתוצאות ממש טובות עד עכשיו.
לא סתם לדבר על אנשים שלא מכירים.

שמעתי עליו. חשבתי שהוא איש עסקים לא ידעתי שהוא מאמן. איפה אתה מתאמן?הכוונה איך זה עובד הוא מכין לך תוכנית ואתה הולך לחד"כ או שאתה מתאמן אצלו איפהשהו?

• פותח/ת השרשור
כן.הוא מכין לך תוכנית תזונה.ותוכנית אימונים.ואתה עובד לפייה.וכל חודש חודש וחצי בה להישקל לבדוק
היקפים וכו.
אגב עשיתי תסקוואט אתמול.כל הארבע ראשי שלי תפוסים כמו לא יודע.

וכמה בערך עולה הסיפור הזה?
איך הסתדרת עם הטכניקה?
בכל מקרה לדעתי abc 3 פעמים בשבוע זה לא מתאים , תגיד לו שאתה לא יכול להגיע יותר מ3 פעמים בשבוע לחד"כ ושיחליף לך תוכנית.

אז למה אתה שואל אותנו? לך למדריך הישראלקקי שאין לפקפק בדבריו ותבקש ממנו שילמד אותך את רזי רבע הסקוואט בסמית'

• פותח/ת השרשור
וכמה בערך עולה הסיפור הזה?
איך הסתדרת עם הטכניקה?
בכל מקרה לדעתי abc 3 פעמים בשבוע זה לא מתאים , תגיד לו שאתה לא יכול להגיע יותר מ3 פעמים בשבוע לחד"כ ושיחליף לך תוכנית.
הוא לא לוקח לי (קרוב משפחה) אבל אני חושב זה 150 לפגישה.
איך הסתדרתי ? פשוט עשיתי את הדגשים כמו בסרטונים של ריפטו.
רוב הפעמיים יהיה לי הזדמנות ל4 אבל אם אני מפספס אחד...אתה יודע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית