עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עשיתי חודשיים AB המאמן שלי אמר הגיע הזמן לעבור ל ABC
המאמו שלי זה מישהוא שאני בטוחחח שהוא מבין יותר מילד.המאמן שלך טיפש תעשה SS יש הסבר בקילוגרם
אמר לי 4 אבל לפי הלוז לא נראה לי. יצא לי מינימום 3 כן.והוא לא אמר לך כמה פעמים בשבוע לעשות את זה ?
המאמו שלי זה מישהוא שאני בטוחחח שהוא מבין יותר מילד.
---------- התגובה התווספה ב 16:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:23 ----------
אמר לי 4 אבל לפי הלוז לא נראה לי. יצא לי מינימום 3 כן.
אחי הוא עשה קורס ויש לו יד 50 איך אתה יכול להתווכח?!?!?!?!?!??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????והמאמן שלך יותר חכם ממאמן אמריקאי עם ניסיון של 30 שנים עם אנשים כמוך שגרם להם להגיע לסקואט של פי 3 מהמשקל גוף?
אחי הוא עשה קורס ויש לו יד 50 איך אתה יכול להתווכח?!?!?!?!?!??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
הוא לא לוקח לי (קרוב משפחה) אבל אני חושב זה 150 לפגישה.וכמה בערך עולה הסיפור הזה?
איך הסתדרת עם הטכניקה?
בכל מקרה לדעתי abc 3 פעמים בשבוע זה לא מתאים , תגיד לו שאתה לא יכול להגיע יותר מ3 פעמים בשבוע לחד"כ ושיחליף לך תוכנית.