הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש בעיה לאכול כל יום שוקולדים גלידות וכו?

lior1612

משתמש מתחיל
50
3
נק' מוניטין:
3
50
3
קצת קשה לי להגיע לקלוריות אם אני אוכל כל יום שוקולדים גלידות חטיפים וכאלה בשביל הקלוריות יש בעיה בריאותית? אני בנוסף כן אוכל חלבון ויטמנים ירקות שצריך

קצת קשה לי להגיע לקלוריות אם אני אוכל כל יום שוקולדים גלידות חטיפים וכאלה בשביל הקלוריות יש בעיה בריאותית? אני בנוסף כן אוכל חלבון ויטמנים ירקות שצריך
הכל תלוי בכמות.
יש את הפן הבריאותי שאם תאכל כמות גדולה של ג'אנק אתה כנראה לא תגיע למינרלית שאתה צריך, וכנראה לא תגיע לחלבון שומן ופחמימה שאתה צריך.
אם זאת כמות קטנה אפילו כל יום, וזה נכנס טוב בערכים, תפאדל הכל טוב

אני אישית חושב שבמוצרים שציינתי מלבד חוסר בריאות יש גם חומרים מזיקים.
צבע מאכל לפי שום תזונאי בריא.

עזוב לרגע רק את הסוכר המזוקק וחוסר וויטמינים מינרלים, אנזימים, פיטו כימיקאלים, נוגדי חמצון שאין בזה. עזוב את הערך התזונתי הדל, יש בזה חומרים שהוכחו כמזיקים.

צבע מאכל לפי שום תזונאי בריא.
זה לא נכון, כל תזונאי עם אפילו מעט ערך ידע לומר שבכמויות שאתה צורך אותם הם לא מזיקים., לפחות הרוב הכמעט מוחלט שלהם.

לגבי הדיון, כמו שאמרו מעלי, בכמויות קטנות אין שום בעיה, לבסס חלק גדול מהתפריט שלך עליהם כדי להגיע למטרות של המשקל שלך הם יביאו אותך לשם, מבחינת בריאות הם לא מומלצים בכמויות

• פותח/ת השרשור
זה לא נכון, כל תזונאי עם אפילו מעט ערך ידע לומר שבכמויות שאתה צורך אותם הם לא מזיקים., לפחות הרוב הכמעט מוחלט שלהם.

לגבי הדיון, כמו שאמרו מעלי, בכמויות קטנות אין שום בעיה, לבסס חלק גדול מהתפריט שלך עליהם כדי להגיע למטרות של המשקל שלך הם יביאו אותך לשם, מבחינת בריאות הם לא מומלצים בכמויות
מה זה כמויות אצלך? אני מדבר על נגיד 3 אצבעות קינדר ביום או איזה חטיף שוקולד או חצי קופסא בן אנד גריז זה מה שקורה לרוב

מה זה כמויות אצלך? אני מדבר על נגיד 3 אצבעות קינדר ביום או איזה חטיף שוקולד או חצי קופסא בן אנד גריז זה מה שקורה לרוב
תנסה לא לעבור 10-20% מהקלוריות שלך ביום מג'אנק, תכוון יותר לכיוון ה-10%

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית