עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה אני הולך לקנות חסהחסה, חסה ערבית, חסה עם לימון, חסה עם מלח, חסה עם שמן, חסה עם זעתר, חסה חתוכה לרבעים, חסה בצורת לאפה, ומים מוגזים.
חוץ מחסה עם שמן כי זה משמין, ולא חסה עם מלח כי תאגור נוזלים ותיראה שמן יותר 😉תודה רבה אני הולך לקנות חסה
הכל מהכל
מזון בעל ערך קלורי נמוך וערך תזונתי גבוה.
שזה כולל ירקות חיים וקטניות כמו עדשים, שועית או גרגירי חומוס.
דגנים מלאים כמו לחם מלא, קינואה, אורז מלא.
לשתות הרבה מים, כי לפעמים חושבים שרעבים כשבאמת רק צמאים.
מוקפץ אני לא סובל התחלתי לאכול הרבה סלט ודגים ואורז אבל זה לא משביע בשיט .חוץ מחסה עם שמן כי זה משמין, ולא חסה עם מלח כי תאגור נוזלים ותיראה שמן יותר 😉
ברצינות, התשובה הפשוטה והנכונה היא כמו שאמרו הכל מהכל, כל עוד זה נכנס לך בערכים.
אם אתה רוצה דברים עם מעט קלוריות ומשביאים בשביל למלא את הבטן זה בעיקר לאכול ירקות. מוקפץ עם בשר וירקות יכול ללכת טוב, הירקות יתנו נפח למנה ואם תשים חזה עוף (או בקר לא שמן כלשהו) ולא תשתמש ברטבים עתירי קלוריות תהיה אחלה מנה לחיטוב. אפשר להוסיף למוקפץ סקיני פסטה אם אתה מכיר, זה די חסר טעם אבל תוכל לדמיין שאתה אוכל פסטה בזמן שתאכל את זה 😃
תשלח לי כתובת, רוצה לשלוח תעודה על תגובת השנהחסה, חסה ערבית, חסה עם לימון, חסה עם מלח, חסה עם שמן, חסה עם זעתר, חסה חתוכה לרבעים, חסה בצורת לאפה, ומים מוגזים.
אוווו...תשלח לי כתובת, רוצה לשלוח תעודה על תגובת השנה
מה אתה גם מפנטז לפעמים על מגש פיצה בלילה?אוווו...
משהו מתחיל כאן 😘.
טוב מאיך שאני מכיר אתכם, אתם מה זה מתאימים 👏.
אוווו...
משהו מתחיל כאן 😘.
טוב מאיך שאני מכיר אתכם, אתם מה זה מתאימים 👏.
מה אתה גם מפנטז לפעמים על מגש פיצה בלילה?
@McGregor
I DOאם לא היינו גרים רחוק אחד מהשני כבר הייתי שר לה ברי סחרוף מידי ערב מתחת לחלון.
בדיוק נמנמתי חצי חצי שעה וחלמתי על מגש עם בולגרית ועגבניות
I DO
מחר בשמונה על חטיף חלבון ונס?🤣
אני רוצה את הBsn אבל:P:חטיף עליי, נס עלייך- הרבה חלב וסטיביה
אני רוצה את הBsn אבל:P:
השאלה אם הילד יאהב גם מיץ גזר ואז לא בא בחשבון. מזריקה לו לאפה שווארמה לוריד,זה מקפיץ את האינסולין:s85:יאללה תחליפו מספרים בפרטי כבר.
ילד ראשון על שמי.
תפתחו לוג ביחד, ותעדכנו איך היה כל דייט.
אני אישית מעיף לכם את המוניטין מהתיקרה.
אל תידאגי, שנאתי ירקות בתור ילד.השאלה אם הילד יאהב גם מיץ גזר ואז לא בא בחשבון. מזריקה לו לאפה שווארמה לוריד,זה מקפיץ את האינסולין:s85:
זה כבר הגבר אחראי...אל תידאגי, שנאתי ירקות בתור ילד.
אני אתן לכם הוראות ברורות כיצד לגדל אותו, יהיה יותר פשוט ככה.
הרבה יותר קל לגדל ילד כשיודעים למה לצפות.