הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאכלים שמתאמים לחיטוב

ולשאלתו של פותח האשכול המסכן שצריך לקבל התראה על כל דברי האהבהבים שלכם - תנסה להוריד את הקלוריות בהדרגה כדי שתתרגל, ולא תהיה רעב. ותאכל דברים משביעים עם דגש על חלבון. לדוג' דייסת קווארק עם סקופ חלבון, זה משביע להרבה זמן. ירקות מכל הסוגים בשילוב עם חלבונים רזים. אגוזים וכאלה, כמובן במידה... ותוציא את כל הג'אנק, כל עתירי השומן וכל הסוכרים הפשוטים...
כובשים גבר דרך האוכל לא?

הדרך לליבו של גבר עוברת בקיבתו.

ובעוד מקום, אבל יש פה קטינים, ואני דתייה חסודה אז פויה 🙄

ולשאלתו של פותח האשכול המסכן שצריך לקבל התראה על כל דברי האהבהבים שלכם - תנסה להוריד את הקלוריות בהדרגה כדי שתתרגל, ולא תהיה רעב. ותאכל דברים משביעים עם דגש על חלבון. לדוג' דייסת קווארק עם סקופ חלבון, זה משביע להרבה זמן. ירקות מכל הסוגים בשילוב עם חלבונים רזים. אגוזים וכאלה, כמובן במידה... ותוציא את כל הג'אנק, כל עתירי השומן וכל הסוכרים הפשוטים...

הדרך לליבו של גבר עוברת בקיבתו.

ובעוד מקום, אבל יש פה קטינים, ואני דתייה חסודה אז פויה 🙄
האמת שגם אצלי...מה זה אומר עליי?🙄

הוא מסוג האנשים שיושבים ממורמרים בלילה עם קופסת גלידה

לאלאלא אסור גלידה!! אמרנו שסוכרים ושומנים לא טוב לחיטוב!
תמצא מישהי דחוף. אין ברירה.

• פותח/ת השרשור
הוא מסוג האנשים שיושבים ממורמרים בלילה עם קופסת גלידה
אני לא יכןל לאכול גלידה אני רגיש לחלב
אני חיי הם גהינום תודה ששמת לב
אני סיזכופרן ונכה 100% ואת כרגע צחקת על הכים אני אולי 0 אבל אני בחיים לא יצחק על בן אדם נכה גם בי יש טיפה אנושיות

אני סיזכופרן ונכה 100% ואת כרגע צחקת על הכים אני אולי 0 אבל אני בחיים לא יצחק על בן אדם נכה גם בי יש טיפה אנושיות

הו לאלאלא, אני לא חושבת שהיא כתבה את זה במטרה לצחוק עליך באופן אישי, אלא סתם בציניות... :0

ואני לא מכירה אותך, אבל גם מעולם לא הכרתי אדם שהוא אפס מאופס.... וחבל שאתה אומר ככה על עצמך...
אולי נשלח את שניכם לחדר כושר להתאמן מול המראה על העלאת הערך העצמי? 😆
@ליאמוש

עדיין לא הבנתי איך הנכות שלך קשורה?
גם אנשים בלי נכות יכולים להיות ממורמרים.
קצת ציניות וצחוק לא הרגה אף אחד.
אל תהיה כבד כמו מוט של דדליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית