הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS טובה למתחילים?

Stav123

משתמש מתחיל
113
22
נק' מוניטין:
-11
113
22
אהלן הבנתי שSS זאת התוכנית הכי טובה למתחילים כי היא נותנת כוח "בסיסי" מה שנקרא
אמרו לי שתוכנית בילדינג לא תקדם אותי לשום מקום אם אין לי משקלים "מכובדים"
אז אני מעוניין לעשות את התוכנית הזאת במטרה להיתקדם במשקלים החברה במכון אמרו לי שעושים אותה משהו כמו 4-3 חודשים ואז אני כבר לא ניקרא "מתאמן מתחיל" ואז אני אוכל לעבור לתוכנית עם יותר נפח במטרה להיפרטרופיה כמובן.

האם אתם ממליצים לי לעשות אותה?

תודה לעונים 😃

תלוי מה המטרה שלך.
SS מיועדת לאנשים שרוצים לפתח כוח בסיסי כי זה מה שמעניין אותם, ופחות למי שפשוט רוצה גוף גדול ויפה, ומיועד לאנשים שיודעים איך לבצע את תרגילי הבסיס בצורה טובה יחסית, לא לאנשים שאין להם מושג איך וילמדו על הדרך

• פותח/ת השרשור
תלוי מה המטרה שלך.
SS מיועדת לאנשים שרוצים לפתח כוח בסיסי כי זה מה שמעניין אותם, ופחות למי שפשוט רוצה גוף גדול ויפה, ומיועד לאנשים שיודעים איך לבצע את תרגילי הבסיס בצורה טובה יחסית, לא לאנשים שאין להם מושג איך וילמדו על הדרך
אני יודע איך לבצע דדליפט,סקוואט,פרס,ובנץ פרס פוואר קלין אני לא יודע אבל קראתי קצת על התוכנית והבנתי שאפשר להחליף במתח או פנדלי רואו רשמתי מה המטרה שלי, להתקדם במשקלים ואחרי התוכנית לעבור לתוכנית בילדינג.

אני יודע איך לבצע דדליפט,סקוואט,פרס,ובנץ פרס פוואר קלין אני לא יודע אבל קראתי קצת על התוכנית והבנתי שאפשר להחליף במתח או פנדלי רואו רשמתי מה המטרה שלי, להתקדם במשקלים ואחרי התוכנית לעבור לתוכנית בילדינג.
לגבי הפרטים הקטנים של התוכנית אפשר לדבר בהמשך, אבל השאלה היא למה אתה רוצה לעשות SS. אם המטרה היא בילדינג אז זו פשוט תוכנית לא טובה ומיותרת

• פותח/ת השרשור
לגבי הפרטים הקטנים של התוכנית אפשר לדבר בהמשך, אבל השאלה היא למה אתה רוצה לעשות SS. אם המטרה היא בילדינג אז זו פשוט תוכנית לא טובה ומיותרת
למה? אז איזה תוכנית תקדם אותי במשקלים בדרך הכי מהירה?
רשמתי למה אני רוצה לעשות SS כי אני רוצה שיהיה קצת משקל על המוט שיהיה לי כוח בסיסי ומשם לעבור לתוכנית בילדינג.

למה? אז איזה תוכנית תקדם אותי במשקלים בדרך הכי מהירה?
רשמתי למה אני רוצה לעשות SS כי אני רוצה שיהיה קצת משקל על המוט שיהיה לי כוח בסיסי ומשם לעבור לתוכנית בילדינג.
כוח בסיסי אפשר לפתח עם 1000 תוכניות אחרות, ואתה גם לא חייב מלא משקל על המוט למטרת מסת שריר. גם תוכנית בילדינג הגיונית תעזור לך לעלות במשקלי העבודה.
SS פשוט מאוד ממוקדת כוח כללי ובעיקר של פלג הגוף התחתון, והיא מתמקדת אך ורק על משקלים ולא יותר מזה.
אתה בקלות יכול למצוא תוכנית אחרת שתיתן גם יותר עבודה על שרירי עזר, גם תכיל את התרגילים של SS עם תוכנית התקדמות ברורה, וגם תהיה מאוזנת יותר.
בנוסף SS מיועדת למתחילים ממש, אם אתה מתאמן כבר יותר מכמה חודשים לא בטוח שהיא תעזור לך בכלל

ss הבסיסית לפי דעתי לא שווה במיוחד , ss עם שינוים מסויימים למען המתאמן היא התוכנית היותר אידאלית

• פותח/ת השרשור
בנוסף SS מיועדת למתחילים ממש, אם אתה מתאמן כבר יותר מכמה חודשים לא בטוח שהיא תעזור לך בכלל[/QUOTE]

אני התאמנתי כמה חודשים זה נכון, אבל התזונה שלי הייתה על הפנים אז בגלל זה אני רוצה להתחיל להתאמן ולאכול רציני.

ולפי מה שהבנתי מתאמן מתקדם לא נמדד על כמה זמן הוא במכון אלא מה קצב התאוששות שלו בין אימון לאימון.

אני התאמנתי כמה חודשים זה נכון, אבל התזונה שלי הייתה על הפנים אז בגלל זה אני רוצה להתחיל להתאמן ולאכול רציני.
סבבה, אני בעד זה, אבל אני לא חושב ש-SS זו הדרך בשבילך

ולפי מה שהבנתי מתאמן מתקדם לא נמדד על כמה זמן הוא במכון אלא מה קצב התאוששות שלו בין אימון לאימון.
זה נכון, אבל SS מסתמכת על העובדה שאתה מגיב כל כך טוב להכל, שכל יומיים אתה יכול להתקדם במשקלים. אם כבר התקדמת ברמה מסויימת במשקלים, אז כל יומיים זה אולי שאפתני מדי

• פותח/ת השרשור
סבבה, אני בעד זה, אבל אני לא חושב ש-SS זו הדרך בשבילך

זה נכון, אבל SS מסתמכת על העובדה שאתה מגיב כל כך טוב להכל, שכל יומיים אתה יכול להתקדם במשקלים. אם כבר התקדמת ברמה מסויימת במשקלים, אז כל יומיים זה אולי שאפתני מדי
אוקיי סבבה אז אתה אומר כדי לי להישאר בfbw אבל להתחיל לאכול נכון?

Ss מטרתה להעלות משקלים על המוט...
לא הבנתי למה אתה חושב שאם התכנון שלך הוא לכיוון בילדינג אז להעלות משקל על המוט לפני תוכנית בילדינג זה חשוב.
זה מיותר וזה מנוגד לתפיסה של פיתוח גוף המספר קילוגרמים שעל המוט לא העיקר (לא בפיתוח גוף).
Ss תבנה לך חרא של בסיס של פיתוח גוף היא תבנה לך אחלה של בסיס לכוח. זכור בסיס טוב לפיתוח גוף זה איך הגוף של נראה ולא המשקל שעל המוט.
מה גם שבss יש בעיה אחת רצינית, היא מיועדת למתחילים אבל הבעיה היא שמתחיל לא שולט באופן מוחלט בטכניקה של תרגילי הבסיס ולכן התקדמות מאימון לאימון במשקל תפגע בטכניקה תגרום לשריר לא להפתח במקרה הטוב ובמקרה הרע פציעות. תאמין לי שהטכניקה שלך תהרס בשאלה מעלה על אימון ז5 קילו ועל העומס שהיית צריך לתת על השריר אתה תאבד בגלל טכניקה

לך על FBW תאמין לי תבנה בסיס טוב יותר לפיתוח גוף

• פותח/ת השרשור
Ss מטרתה להעלות משקלים על המוט...
לא הבנתי למה אתה חושב שאם התכנון שלך הוא לכיוון בילדינג אז להעלות משקל על המוט לפני תוכנית בילדינג זה חשוב.
זה מיותר וזה מנוגד לתפיסה של פיתוח גוף המספר קילוגרמים שעל המוט לא העיקר (לא בפיתוח גוף).
Ss תבנה לך חרא של בסיס של פיתוח גוף היא תבנה לך אחלה של בסיס לכוח. זכור בסיס טוב לפיתוח גוף זה איך הגוף של נראה ולא המשקל שעל המוט.
מה גם שבss יש בעיה אחת רצינית, היא מיועדת למתחילים אבל הבעיה היא שמתחיל לא שולט באופן מוחלט בטכניקה של תרגילי הבסיס ולכן התקדמות מאימון לאימון במשקל תפגע בטכניקה תגרום לשריר לא להפתח במקרה הטוב ובמקרה הרע פציעות. תאמין לי שהטכניקה שלך תהרס בשאלה מעלה על אימון ז5 קילו ועל העומס שהיית צריך לתת על השריר אתה תאבד בגלל טכניקה

לך על FBW תאמין לי תבנה בסיס טוב יותר לפיתוח גוף

סבבה אחי, אני ילך על fbw תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית