הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה

Yuval1312222

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
0
44
0
פרסום ראשון שלי תסלחו אם אני עושה משהו לא בסדר:)

גובה: 192
משקל: 78
אחוז שומן:22

3-4 אימוני כח בשבוע כאשר בסוף כל אימון 30 הליכה בשיפוע. 15/5.0

אציין שאני אוכל מזון בריא ומזין הכל לפי הכללים ותפריטים. אין לי את הבעיה של פיתויים וכאלה.

עכשיו השאלה מה לעשות חיטוב או מסה?
ההגיון אומר מסה אבל קראתי הרבה וכמה מאמנים ומתאמנים מקצועים אמרו לי שבאחוז שומן הזה קודם כל חיטוב!

• פותח/ת השרשור
משקל נמוך ביחס לגובה, אני מאמין שחסר לא מעט מסת שריר
גם אם אתה נראה שומני, זה כנראה יותר בגלל מחסור בשריר מאשר עודף שומן

זה לא אחוז השומן שלך, אלא אם מדדו בעזרת קליפר כמו שצריך, וגם אז בגלל המחסור בשריר זה לא יהיה סופר אמין, או אם מדדת בעזרת מכונת דקסה, שזה מכשיר גדול ויקר, שנמצא במעבדות מיוחדות. זה גם לא משנה באמת, כי לפני שבכלל התחלת זה לא רלוונטי למדוד את זה, ואחרי זה שווה משהו רק לצרכי מדידת התקדמות

השיפוע באמת לא משנה, רק סתם משהו שכדאי שתדע

מה ההגדרה שלך לאוכל בריא ומזין? אתה יודע כמה אתה צורך מכל דבר פחות או יותר (חלבונים, פחמימות ושומנים)

אני בהחלט חושב שאתה צריך להסתפר.
אתה מבין כמה קשה לדעת מה אתה צריך בלי לראות את המצב?
בכל מקרה בתור מתאמן מתחיל אתה יכול לעלות במסת השריר ולרדת בשומן, ככה שלא משנה אם תבחר להיות במסה או חיטוב, ככה או ככה המראה שלך ישתפר משתי הבחינות, הכל שאלה האם אתה צריך לצבור יותר מסה ממה שאתה צריך לאבד, או ההפך, ובמקרה שלך אני מנחש שאתה צריך לצבור יותר מסה.

אני הייתי מתעלם מהדעה של מתאמנים ומדריכי חדר כושר ממוצעים. אולי לך הם נראים מקצועיים, בפועל הם לא

חלבון:155
שומן: 62
פחמימה 185

והכוונה רק מורכבות הכל מקמח מלא חיטה מלאה וכו פרי ביום ירקות עלים. בלי מתוקים שתייה וכאלה שטויות אין לי את הבעיה הזו של פיתויים וכאלה.

לא, הייתי אומר 16% בערך עם מעט מסת שריר
ועכשיו? זה תמונה מאתמול אני חודשיים לאחר תחילת מסה
התמונה באשכול היתה מסוף המסה הקודמת, רואים התקדמות?
מה שכן אני אגיד לך למה לדעתי כן הייתי 22+ ולא 16:
שקלתי 61.5 משמע ש16 א.ש זה אומר שהיה לי בערך 10 קילו שומן בגוף. עכשיו אני בחיטוב ירדתי ל54.5 שזה 7 קילו, בהנחה שאפילו אם מגזים מאוד ונגיד ש2 מהם היו נוזלים וגליקוגן וכו' זה אומר שירדתי 5 קילו של שומן, אם נחשב זה יוצא שנשאר לי 5 קילו שומן בגוף ומתוך 54.5 משקל גוף זה אומר שאני על הערך 10 א.ש מה שלא הגיוני כי ריבועים למשל ראו לי בקושי בקושי רק תחת תאורה כשאימצתי וב10 א.ש כל אחד גם בלי מסת שריר אמור להיות ריבועים לגמרי בטח ובטח אם אני כבר התאמנתי שנה

קבצים מצורפים

• IMG_20190825_023345.jpg
    IMG_20190825_023345.jpg
    KB 39.2 · צפיות: 60
נערך לאחרונה:
ועכשיו? זה תמונה מאתמול אני חודשיים לאחר תחילת מסה
התמונה באשכול היתה מסוף המסה הקודמת, רואים התקדמות?
מה שכן אני אגיד לך למה לדעתי כן הייתי 22+ ולא 16:
שקלתי 61.5 משמע ש16 א.ש זה אומר שהיה לי בערך 10 קילו שומן בגוף. עכשיו אני בחיטוב ירדתי ל54.5 שזה 7 קילו, בהנחה שאפילו אם מגזים מאוד ונגיד ש2 מהם היו נוזלים וגליקוגן וכו' זה אומר שירדתי 5 קילו של שומן, אם נחשב זה יוצא שנשאר לי 5 קילו שומן בגוף ומתוך 54.5 משקל גוף זה אומר שאני על הערך 10 א.ש מה שלא הגיוני כי ריבועים למשל ראו לי בקושי בקושי רק תחת תאורה כשאימצתי וב10 א.ש כל אחד גם בלי מסת שריר אמור להיות ריבועים לגמרי בטח ובטח אם אני כבר התאמנתי שנה
אתה מדבר על זה כאילו כל זה מדע מדויק, זה לא.
אפשר גם לרדת באחוז השומן בלי לרדת כמעט בבטן, אתה פשוט תאבד יותר שומן ממקומות אחרים.
בתמונה הזאת אתה על אחוז שומן נמוך יותר , כנראה 14%, אבל השינוי במראה הוא משמעותי יחסית

אתה מדבר על זה כאילו כל זה מדע מדויק, זה לא.
אפשר גם לרדת באחוז השומן בלי לרדת כמעט בבטן, אתה פשוט תאבד יותר שומן ממקומות אחרים.
בתמונה הזאת אתה על אחוז שומן נמוך יותר , כנראה 14%, אבל השינוי במראה הוא משמעותי יחסית
תודה רבה קודם על התמיכה
דבר שני אבל אם הייתי צריך להיות 10 א.ש ובבטן לא היו ריבועים כי מצטבר לי שם שומן משמע שאם שם הייתי נגיד 14 הייתי צריך להיות במקומות אחרים בגוף מתחת ל10 ובפועל זה לא מה שהיה, בשום מקום לא הייתי חטוב בצורה קיצונית

תודה רבה קודם על התמיכה
דבר שני אבל אם הייתי צריך להיות 10 א.ש ובבטן לא היו ריבועים כי מצטבר לי שם שומן משמע שאם שם הייתי נגיד 14 הייתי צריך להיות במקומות אחרים בגוף מתחת ל10 ובפועל זה לא מה שהיה, בשום מקום לא הייתי חטוב בצורה קיצונית
ולדעתי אתה שובר אתה ראש הרבה יותר מדי על פרטים קטנים חסרי משמעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית