הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להכין 3 ליטר חלבון ולאחסן במקרר?

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
האם יש איזשהיא בעיה להכין לצורך העניין 3 ליטר משקה חלבון בבלנדר (מאבקות חלבון וכו) ולאחסן במקרר? אם כן לאיזה תקופה?
כמובן מעבר לרכיבים בעלי תוקף כמו חלב... אני מדבר על האבקה עצמה האם שמוהלים אותה במים/חלב האבקה מקבלת תוקף?
תודה.

אוי... אממ לא יודעת.
אני לא חושבת שיקרה לזה משהו נוראי כמו הסרחה, אבל זה לא נשמע כמו משהו שכדאי לעשות...
זה כמו להכין סלט מתובל ולאכול אותו יום אחרי.
זה כמו לאכול חביתה ששמת במקרר מאתמול.
זה כמו לאכול בננה שקילפת שלשום...

אבל בתכלס הכי ת'כלסי, זה כמו משקאות החלבון של תנובה ויטבתה....
אז לא יודעת.
תנסה בכמות קטנה ותראה איך זה...

עריכה: מצד שני המשקאות של תנובה ויטבתה דיי סגורים הרמטית.... מה שקשה לומר על שייק שמכינים בבית...
עלול ליצור מצב שמושבות הבקטריות בשייק יתפתחו לכדי ערים....

מעבר למה שנרשם, האבקה תשקע לתחתית המיכל, דבר שידרוש ממך לערבב את כל המיכל הגדול לפני שאתה שופך את הכמות הנחוצה לכלי אחר - אז אין פה חסכון כלשהו של זמן אם זאת היתה המטרה שלך.

אוי... אממ לא יודעת.
אני לא חושבת שיקרה לזה משהו נוראי כמו הסרחה, אבל זה לא נשמע כמו משהו שכדאי לעשות...
זה כמו להכין סלט מתובל ולאכול אותו יום אחרי.
זה כמו לאכול חביתה ששמת במקרר מאתמול.
זה כמו לאכול בננה שקילפת שלשום...

אבל בתכלס הכי ת'כלסי, זה כמו משקאות החלבון של תנובה ויטבתה....
אז לא יודעת.
תנסה בכמות קטנה ותראה איך זה...

עריכה: מצד שני המשקאות של תנובה ויטבתה דיי סגורים הרמטית.... מה שקשה לומר על שייק שמכינים בבית...
עלול ליצור מצב שמושבות הבקטריות בשייק יתפתחו לכדי ערים....
כנראה שיוטבתה ותנובה מוסיפים חומרים משמרים או משהו בסגנון אי אפשר לקחת משם דוגמא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית