הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפח אימון בזמן חיטוב

גבינה

משתמש מתחיל
39
2
נק' מוניטין:
-9
39
2
אז מחר 1/9/19 אני מתחיל חיטוב, ואני לא יודע מה לעשות לגבי נפח האימון.
אני יודע שבחיטוב עדיף לא לחפש את הפאמפ כי השריר מתאושש לאט יותר/פחות בגלל חוסר הויטמינים והקלוריות.
כרגע(לפני החיטוב) אני עושה:
חזה: 5 תרגילים,5 סטים כל תרגיל עם 6-8 חזרות בסטים האחרונים ו8-10 חזרות בסטים הראשונים.
גב:5 תרגילים, 5 סטים, 8-10 חזרות בכל תרגיל בערך, חוץ מבתרגיל לזוקפי גב שבו אני עושה 12 חזרות.
רגליים:6 תרגילים עם 5 סטים ובתרגילים מורכבים 6-8 חזרות ובתרגילים פשוטים יותר 10-12 חזרות, לתאומים 15 חזרות.
יד אחורית: 3/4 תרגילים, 4 סטים, 10-12 חזרות.
יד קדמית:2/3 תרגילים, 4 סטים 10-12 חזרות.
כתפיים:4/5 תרגילים, 4 סטים חוץ מבלחיצות שאני עושה 5 סטים, בלחיצות אני עושה 6-8 חזרות ובשאר 10-12.
אני מאמן חזה/גב, רגליים, ידיים וכתפיים(ובטן ואמות) ואני עושה ABC הפסקה ABC
האם להוריד במשהו או להשאיר אותו דבר?

מה המשקלים שלך בתרגילי בסיס?
עם נפח כזה אני לא בטוח שכל כך גבוהים. רמז: אם אתה מצליח להעלות משקלים בחיטוב, סימן שהמסה לא הייתה נכונה. תבדוק את זה.

אני גם לא בטוח שיש צורך ב-ABC, בפעמים רבות גם FBW יכולה להועיל בחיטוב באותה מידה אם לא יותר. 5 ימים בשבוע במכון + גירעון קלורי + אירובי כלשהו אם אתה רוצה להגדיל גירעון = התאוששות לקויה לטווח הקצר = ירידה במסת שריר לטווח הארוך.

כל מה שכתבת באימון אחד ? אתה בטוח?
ואוו 5 תרגילים כל שריר ו5 סטים ? ויש לך בתוכנית 6 זה אומר 30 תרגילים כפול 5 -בערך 150 סטים באימון . נשמע לי מטורף , המומחים תיכף יגיעו

• פותח/ת השרשור
Wtf 25 סטים פר שריר
כמה זמן אתה בתוך המכון כל אימון?
שעתיים,שעתיים וחצי
כל מה שכתבת באימון אחד ? אתה בטוח?
ואוו 5 תרגילים כל שריר ו5 סטים ? ויש לך בתוכנית 6 זה אומר 30 תרגילים כפול 5 -בערך 150 סטים באימון . נשמע לי מטורף , המומחים תיכף יגיעו
אה לא לא, כמו שכתבתי אני עושה חזה וגב ביחד, אימון רגליים בנפרד וכתפיים וידיים באימון אחד
הם הולכים לשבור את האפס הזה.😵‍💫🥊
שמע יטמבל לא באתי לריב עם אף אחד סך הכל ביקשתי עזרה על משהו, אתה קורה למישהו אפס על סמך מה? התוכנית אימונים שלו?

שמע יטמבל לא באתי לריב עם אף אחד סך הכל ביקשתי עזרה על משהו, אתה קורה למישהו אפס על סמך מה? התוכנית אימונים שלו?

מצטער אם נפגעת. כתבתי את זה בצחוק בלי שום מטרה לפגוע בך. אני לא מכיר אותך וזה פשוט היה נשמע לי מצחיק איך שהבחור ההוא כתב את זה כאילו "המומחים" הולכים להרביץ לך או משהו. אני שוב מתנצל על כך שההומור שלי פוגע בך ואני בכלל לא חושב שאתה אפס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית