עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדיף לצרוך לפחות כמה שעות לפניצריך לצרוך חלבון לפני אימון? (אני רציני)
עדיף מאיזו בחינה?עדיף לצרוך לפחות כמה שעות לפני
אז פשוט צריכה ארוחה טובה כמה שעות לפני.. כמו שחשבתי לפני כן.. מה שהיה לי בראש כשכתבת לו לגבי החלבון הוא שצריך לצרוך זמן קצר לפני אימון חלבון.. תודה !עדיף לצרוך לפחות כמה שעות לפני
מבחינה שזה לא אידאלי לשימור השריר.עדיף מאיזו בחינה?
לפעמים יוצא לי להתאמן אחרי צום של 12-14 שעות.. עכשיו אתה קצת מערער אותי
מבחינה שזה לא אידאלי לשימור השריר.
אם אתה במסה זה לא יהיה קריטי במיוחד, אבל כן עלול לפגוע בהתאוששות.
אם אתה בחיטוב זה עלול לפגוע בתוצאות אם אתה עושה את זה בצורה קבועה
במאמר בקילוגרם לגבי ארוחות לפני ואחרי אימון נאמר שאפשר לעשות אימון בצום של 6 שעות+ אבל שם "חלון ההזדמנויות" כן תקף (כמו במקרה של ספורטאי שמבצע 2 אימונים באותו יום בהפרש של פחות מ-8 שעות). חלון ההזדמנויות הוא כ-45 דקות לאחר האימון.מבחינה שזה לא אידאלי לשימור השריר.
אם אתה במסה זה לא יהיה קריטי במיוחד, אבל כן עלול לפגוע בהתאוששות.
אם אתה בחיטוב זה עלול לפגוע בתוצאות אם אתה עושה את זה בצורה קבועה
אז למה לא כבר לשתות שייק חלבון רגיל? למה לסבך את הדרך?הוא תמיד יכול לשתות BCAA אם הוא בחיטוב, לא?
זו בהחלט אופציה. זה עדיין לא האידאל, אבל זה בהחלט משפר את המצב משמעותיתבמאמר בקילוגרם לגבי ארוחות לפני ואחרי אימון נאמר שאפשר לעשות אימון בצום של 6 שעות+ אבל שם "חלון ההזדמנויות" כן תקף (כמו במקרה של ספורטאי שמבצע 2 אימונים באותו יום בהפרש של פחות מ-8 שעות). חלון ההזדמנויות הוא כ-45 דקות לאחר האימון.
אז למה לא כבר לשתות שייק חלבון רגיל? למה לסבך את הדרך?
זו בהחלט אופציה. זה עדיין לא האידאל, אבל זה בהחלט משפר את המצב משמעותית
אין שום יתרון לעבודה בצום, ככה שאם אתה כבר צורך משהו, תעשה את זה כמו שצריךאני מסכים, אבל אם הוא ממש רוצה להתאמן בצום זה נשמע לי כמו פתרון טוב ונוח.
אין שום יתרון לעבודה בצום, ככה שאם אתה כבר צורך משהו, תעשה את זה כמו שצריך
כן, אבל BCAA גם ככה שובר צוםאתה לא צריך לשכנע אותי, ולא אמרתי מעולם שיש יתרון לאימון בצום.
אבל אם קרה מצב ומישהו מתעקש להתאמן בצום ארוך, לשתות BCAA בזמן האימון כנראה יטיב לו.
כן, אבל BCAA גם ככה שובר צום