הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בMK-2866 ostarine

• פותח/ת השרשור Alone31
  • פורסם בתאריך

Alone31

משתמש מתחיל
34
20
נק' מוניטין:
68
34
20
היום קיבלתי את האוסטרין של
venogen
מתכנן לקחת 10mg ליום.. אבל לא הבנתי איך זה עובד לכמה זמן בקבוק אחד אמור להספיק לי? כי לפי מה שאני רואה הקמות הכי גדולה זה 1mg ואם אני לוקח 10 כאלה ביום זה אומר שאני מסיים את זה מהר מאוד איך זה עובד? סורי על הבורות זאת פעם ראשנה צירפתי תמונה

קבצים מצורפים

• 141497E7-5345-4F30-A152-F7164B361747.jpeg
    141497E7-5345-4F30-A152-F7164B361747.jpeg
    KB 88.6 · צפיות: 181
  • A744714F-119C-4884-A135-5DE07C69D34A.jpeg
    A744714F-119C-4884-A135-5DE07C69D34A.jpeg
    KB 64.8 · צפיות: 169
  • פותח/ת השרשור
דווקא אני מעדיף להתחיל בעדינות ומשם להתקדם,בכול מקרה במידה ואחליט על סארמס חזק ליגנדרול יהיה טוב נכון?

זה בדיוק מה שעשיתי מתחיל מאוד עדין 10mg אוסטרין
אני מתאמן שנים ויכול להבחין גם באבדל קטן
אתמול זה היה היום השלישי היה לי אימון טוב שום דבר קיצוני בנתיים, נראה מה יהיה בהמשך אני יעלה קצת את המינון שבוע הבא ויעדכן אותכם.. הזמנתי את זה לחיטוב אבל אני ממשיך שבועיים לפחות בלי גירעון קלורי כי אני רוצה לראות אם יש שיפור גם בכוח ומשקלים

• פותח/ת השרשור
אני ביום השישי שני האימונים האחרונים היו ממש טובים הארובי אחרי האימון ארגיש ממש טוב אתמול היה לי יום קשה בעבודה אכלתי גרוע ולא מספיק, והיה לי אימון מפתיע עדיין קשה לי להגיד שאני מרגיש משו מאוד שונה אני עדיין על 10mg אני יעלה את המינון ל15 ויתחיל חיטוב ביום ראשון שם מעניין אותי לראות מה יהיה כי בדרך כלל בחיטוב אני יורד במשקלים ואנרגיה.. אמשיך לעדכן

אני ביום השישי שני האימונים האחרונים היו ממש טובים הארובי אחרי האימון ארגיש ממש טוב אתמול היה לי יום קשה בעבודה אכלתי גרוע ולא מספיק, והיה לי אימון מפתיע עדיין קשה לי להגיד שאני מרגיש משו מאוד שונה אני עדיין על 10mg אני יעלה את המינון ל15 ויתחיל חיטוב ביום ראשון שם מעניין אותי לראות מה יהיה כי בדרך כלל בחיטוב אני יורד במשקלים ואנרגיה.. אמשיך לעדכן
אל תפחד להגיע ל-20, זה המינון הסביר. ותזכור שאם כבר אתה עם חומר תנצל ממנו כמה שיותר. אני נגיד בתקופות בלי כמובן משתדל לאכול טוב ולא לפספס אימונים וברור שיש עבודה ועוד חיים ולא תמיד מושלם, אבל על תקופה עם חומרים אני תמיד עושה הכי הרבה שאפשר כי הרווח רק גדול יותר.

• פותח/ת השרשור
כן עליתי השבוע ל 15 mg ונכנסתי לחיטוב מאז שהתחלתי אימונים טובים לא משו קיצוני האמת אתמול זאת הפעם הראשנה שהרגשתי ממש את האבדל באימון חזה לדוגמא שאני בדרך כלל עושה דאבלים 90פאונד (בערך 41קילו) כל צד ל 6-10 חזרות 3 סטים ויורד.. אז עשיתי 8-14 4 סטים הרגשתי כוח כל האימון ואירובי ממש טוב אבל היום אימון גב חסר אנרגיה פעם ראשנה שיש לי אימון לא טוב מאז שהתחלתי.. אני מאוד מחובר לגוף ועדיין קשה להגיד לכם שאני מרגיש משהו קיצוני במהלך היום יום אין לי תופעות לואי ולא בעיות שינה.. אני אמשיך לעדכן

דווקא אני מעדיף להתחיל בעדינות ומשם להתקדם,בכול מקרה במידה ואחליט על סארמס חזק ליגנדרול יהיה טוב נכון?
חח אתה כבר חודשים כותב שאתה מחפש להזמין? מה נסגר אחי חח? (הכל ברוח טובה 😃)
תעשה סייקל של LGD ותגדל יפה אני מאמין,בין 3 ל 5 ק"ג שריר נקי ..שמאוד תלוי בבן אדם גנטיקה אוכל וכו וכו ..

חח אתה כבר חודשים כותב שאתה מחפש להזמין? מה נסגר אחי חח? (הכל ברוח טובה 😃)
תעשה סייקל של LGD ותגדל יפה אני מאמין,בין 3 ל 5 ק"ג שריר נקי ..שמאוד תלוי בבן אדם גנטיקה אוכל וכו וכו ..
כן כי אני לא ממהר לדחוף לגוף חומרים ממקור לא ידוע ....עושה טונה של מחקר והתעניינות , ו.ובלי קשר לזה ניסיתי להזמין מספר פעמים מvenogen ו מproven peptides ואני פשוט לא מצליח להזמין מכיוון שאין אפשרות לאשראי ורק ביטקוין/צ'ק דיגיטלי...ובvenogen פתאום אין אפשרות למשלוח ישראל משהו מוזר..לא ממהר לשום מקום אני מחפש מקור מספיק טוב וכמובן קורא עוד על סוגי הסארמס השונים

נערך לאחרונה:
כן כי אני לא ממהר לדחוף לגוף חומרים ממקור לא ידוע ....עושה טונה של מחקר והתעניינות , קראתי שיש בעיה שסארמס עלולים לגרום לסרטן וזה מאוד מאוד מפחיד אותי ..בגלל זה אני לוקח תזמן עם זה...ובלי קשר לזה ניסיתי להזמין מספר פעמים מvenogen ו מproven peptides ואני פשוט לא מצליח להזמין מכיוון שאין אפשרות לאשראי ורק ביטקוין/צ'ק דיגיטלי...ובvenogen פתאום אין אפשרות למשלוח ישראל משהו מוזר..לא ממהר לשום מקום אני מחפש מקור מספיק טוב וכמובן קורא עוד על סוגי הסארמס השונים בגלל שכמו שציינתי,כמה מהם עלולים לעודד סרטן...
מאיפה קראת שסארמס יכולים לגרום לסרטן ?

מאיפה קראת שסארמס יכולים לגרום לסרטן ?
לא כולם...חלק מאוד קטן מהם לדוגמא gw501516 לא זוכר לפני כמה זמן קראתי אבל זה מה שאמרו נראלי גם סקוט הרמן דיבר על זה פעם שיש פוטנציאל לעידוד סרטן או משהו בסגנון...

לא כולם...חלק מאוד קטן מהם לדוגמא gw501516 לא זוכר לפני כמה זמן קראתי אבל זה מה שאמרו נראלי גם סקוט הרמן דיבר על זה פעם שיש פוטנציאל לעידוד סרטן או משהו בסגנון...
זה לא סארמס, זה קארדרין... ואם אתה עושה טונה מחקר, היית רואה שהמחקר שביסס את המסקנה הזו עשה את זה על עכברים במינונים גדולים במשך זמן מאוד ארוך.

זה לא סארמס, זה קארדרין... ואם אתה עושה טונה מחקר, היית רואה שהמחקר שביסס את המסקנה הזו עשה את זה על עכברים במינונים גדולים במשך זמן מאוד ארוך.
אין בעיה אחי אתה מבין יותר ממני ...אבל בכול מקרה גם סקוט פעם דיבר על הנושא נראה לי..תאמין לי אני הייתי קורא על הקרדרין הזה מזמן אחרי שהבנתי שהוא פחות פתאים למה שאני מחפש אז אני כבר לא קורא עליו...לפי כול מה שקראתי הסארמס הכי עדין זה האוסטרין והוא גם הכי פחות משתק בגלל זה רוב ההתעניינות שלי היא בו..

קראתי שיש בעיה שסארמס עלולים לגרום לסרטן
הבעיה שלי היא עם המשפט הזה.
יכול להיות שהוא נכון ויכול להיות שלא, אבל אם אתה זורק פצצה כזו, לפחות שים מקור שמדבר עליו. ואל תפנה אותי למישהו ביוטיוב שמשמש כעכבר מעבדה לצופים שלו.

הבעיה שלי היא עם המשפט הזה.
יכול להיות שהוא נכון ויכול להיות שלא, אבל אם אתה זורק פצצה כזו, לפחות שים מקור שמדבר עליו. ואל תפנה אותי למישהו ביוטיוב שמשמש כעכבר מעבדה לצופים שלו.
קיבלתי.. אני אפילו אערוך את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית