הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בMK-2866 ostarine

• פותח/ת השרשור Alone31
  • פורסם בתאריך

Alone31

משתמש מתחיל
34
20
נק' מוניטין:
68
34
20
היום קיבלתי את האוסטרין של
venogen
מתכנן לקחת 10mg ליום.. אבל לא הבנתי איך זה עובד לכמה זמן בקבוק אחד אמור להספיק לי? כי לפי מה שאני רואה הקמות הכי גדולה זה 1mg ואם אני לוקח 10 כאלה ביום זה אומר שאני מסיים את זה מהר מאוד איך זה עובד? סורי על הבורות זאת פעם ראשנה צירפתי תמונה

קבצים מצורפים

• 141497E7-5345-4F30-A152-F7164B361747.jpeg
    141497E7-5345-4F30-A152-F7164B361747.jpeg
    KB 88.6 · צפיות: 181
  • A744714F-119C-4884-A135-5DE07C69D34A.jpeg
    A744714F-119C-4884-A135-5DE07C69D34A.jpeg
    KB 64.8 · צפיות: 169
כן כי אני לא ממהר לדחוף לגוף חומרים ממקור לא ידוע ....עושה טונה של מחקר והתעניינות , ו.ובלי קשר לזה ניסיתי להזמין מספר פעמים מvenogen ו מproven peptides ואני פשוט לא מצליח להזמין מכיוון שאין אפשרות לאשראי ורק ביטקוין/צ'ק דיגיטלי...ובvenogen פתאום אין אפשרות למשלוח ישראל משהו מוזר..לא ממהר לשום מקום אני מחפש מקור מספיק טוב וכמובן קורא עוד על סוגי הסארמס השונים
אין יותר מדיי מה לעשות מחקר אתה לא קונה בית ..לא שאני מזלזל בהשלכות שיכולות להיות לסארמס וכמובן בלי טסט כחומר בסיס בכלל אבל לבוא ולהגיד שאין מקורות מספיק טובים בשוק זה בולשיט אחד גדול ..יש המון אתרים עם מוניטין רחב במיוחד שאפשר להזמין מהם עם אמינות מאוד גבוהה! Venogen וproven הם כנראה מהטובים שיש וגם science bio זה המוכר שמכר את irc bio , יש לך את purerawz ..בקיצור זה המוכרים הכי טובים שיש בשוק כרגע .. ולגבי אוסטרין אני מאמין שתוכל לגדול יפה איתו על 20 מג אולי 2,3 קילו שריר ..מקווה שעזרתי לך קצת עם חברות 😃

אין יותר מדיי מה לעשות מחקר אתה לא קונה בית ..לא שאני מזלזל בהשלכות שיכולות להיות לסארמס וכמובן בלי טסט כחומר בסיס בכלל אבל לבוא ולהגיד שאין מקורות מספיק טובים בשוק זה בולשיט אחד גדול ..יש המון אתרים עם מוניטין רחב במיוחד שאפשר להזמין מהם עם אמינות מאוד גבוהה! Venogen וproven הם כנראה מהטובים שיש וגם science bio זה המוכר שמכר את irc bio , יש לך את purerawz ..בקיצור זה המוכרים הכי טובים שיש בשוק כרגע .. ולגבי אוסטרין אני מאמין שתוכל לגדול יפה איתו על 20 מג אולי 2,3 קילו שריר ..מקווה שעזרתי לך קצת עם חברות 😃
תודה רבה אחי חג שמח 😃

• פותח/ת השרשור
עדכון אחרי 3 וחצי שבועות של שימוש אני עכשיו עדיין על 15מג לא רוצה להעלות בנתיים.. הרגשה כללית דיי רגילה אין שום דבר מיוחד מה שכן אני רואה שאני לא יורד במשקל שלי ואני בחיטוב, אני כן מרגיש שאני שומר על המשקלי עבודה יותר מחיטוב רגיל לא מרגיש כוח קיצוני.. אימונים טובים קשה לדעת עכשיו נראה במבחן התוצאה שאני יהיה ממש מחוטב אז אני אדע כמה שריר נשאר.. חשק מיני אותו דבר בערך אולי ירידה קלה

עדכון אחרי 3 וחצי שבועות של שימוש אני עכשיו עדיין על 15מג לא רוצה להעלות בנתיים.. הרגשה כללית דיי רגילה אין שום דבר מיוחד מה שכן אני רואה שאני לא יורד במשקל שלי ואני בחיטוב, אני כן מרגיש שאני שומר על המשקלי עבודה יותר מחיטוב רגיל לא מרגיש כוח קיצוני.. אימונים טובים קשה לדעת עכשיו נראה במבחן התוצאה שאני יהיה ממש מחוטב אז אני אדע כמה שריר נשאר.. חשק מיני אותו דבר בערך אולי ירידה קלה
אוליתעלה ל- 20. מעבר לזה אוסטריו, ועוד בסייקל חיטוב, זה נשמע די הגיוני. גם אתה בחיטוב וגם החומר באמת מהעדינים (וגם מהבטוחים), אז הייתי די מרוצה במקומך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית