עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה אותו אחוז שומן שתמיד היית.
איזה תוכנית אתה עושה?
אתה עיקבי עם הקלוריות שלך?
כמה אתה אוכל מכל אב מזון?
אם תרצה לשתף יותר על עצמך כאן, אשמח לנסות לעזור.
אין שום סיבה שתעלה תמונה שוב על אותו רמת שומן.
אל תתבייש או תתעקש שלא יעזרו לך.
זה כל כך קל לעזור, אז למה לא?
אני אמת לא יודע להעריך אחוז שומן, אז נמנעיתי מזה כאן.סוף סוף צדיק בסדום 📢
אחי תודה על התגובה המקצועית והאמינה הזאת .
אני באמת לא זז מהאחוז שומן וגם לא מהיקף טבור יש לי עליה נקייה במשקל גוף לגמרי .
פתחתי את האשכול הזה בשביל באמת לראות אם יש הסתייגויות על האש אבל לא חשבתי שיגידו לי 18 19 🫤
אני אעלה לפה יותר מאוחר את המידע ששאלת
אגב התחלתי שימוש בקריאטין הגעתי איתו למשקל של 75.5 משם התחלתי לרדת ועכשיו אני בערך מיוצב על 72.7 שימוש בקריאטין התחלתי ב1.6 עד עכשיו וממשיך איתו . כשהתחלתי הייתי משקל 71.3 ממוצע בשבוע הראשון של הקריאטין .
הייתה לי תקיעה של כמה חודשים הייתי נע בין 71.2 ל72... ואז עם השימוש של הקריאטין התחלתי לעלות מסה בלי הוספה של אוכל לתפריט תקופה מאפריל . אני על תפריט מוקפד גם במסה .
סוף סוף צדיק בסדום 📢
אחי תודה על התגובה המקצועית והאמינה הזאת .
אני באמת לא זז מהאחוז שומן וגם לא מהיקף טבור יש לי עליה נקייה במשקל גוף לגמרי .
פתחתי את האשכול הזה בשביל באמת לראות אם יש הסתייגויות על האש אבל לא חשבתי שיגידו לי 18 19 🫤
אני אעלה לפה יותר מאוחר את המידע ששאלת
אגב התחלתי שימוש בקריאטין הגעתי איתו למשקל של 75.5 משם התחלתי לרדת ועכשיו אני בערך מיוצב על 72.7 שימוש בקריאטין התחלתי ב1.6 עד עכשיו וממשיך איתו . כשהתחלתי הייתי משקל 71.3 ממוצע בשבוע הראשון של הקריאטין .
הייתה לי תקיעה של כמה חודשים הייתי נע בין 71.2 ל72... ואז עם השימוש של הקריאטין התחלתי לעלות מסה בלי הוספה של אוכל לתפריט תקופה מאפריל . אני על תפריט מוקפד גם במסה .
אני אמת לא יודע להעריך אחוז שומן, אז נמנעיתי מזה כאן.
הקריאטין מיותר בעיני, אני לא משתמש בקריאטין וחושב שהרבה ממשתמשי הקריאטין והאבקות חלבון השונות והמשונות חושבים שככה מתקדמים, ומזניחים את הדברים החשובים באמת, כמו אימון נכון, שעות שינה, ותזונה מאוזנת.
אין לי משהו נגד קריאטין או אבקת חלבון, אבל אני נגד התפיסה של המתאמן שלוקח אותם, לאימונים שלו.
נשימות נכונות או עוד חצי שעה שינה בלילה או כוס מים נוסף ביום שווה בעיני יותר מקריאטין כדי להתקדם באימונים.
@incredible hulk אתה תמיד מקבל תשובות זהות בנוגע למצב שלך... באמת שקשה להעריך את הא''ש, אבל 17-19 נשמע הגיוני סהכ. אין עליך באמת כמות גדולה של מסת שריר.
דרך אגב, אולי פשוט תעשה בדיקת DEXA ותדע בדיוק מה האחוז שומן שלך? ככה גם יהיה לך ממש יותר קל לעקוב אחרי המשקל ולדעתי זה גם יתן לך מוטיבציה.
בכל מקרה, 17-19 לדעתי.
א''ש לא מעיד על כמות של מסת שריר, אבל אם אתה נראה איך שאתה נראה לא הייתי מתעסק בלעלות נקי, אלא פשוט לעלות.
700 גרם בכמה חודשים זה ממש מעט
הייתה לי תקיעה עד יוני ביוני הייתי 71.3 משם התחתי שימוש בקיראטין הגעץי למשקל של 75.5 בערך ואחרי זה כבר התחלתי לאבד נוזלים והמשקל צנח כרגע אני על 72.8 בערך זה אומר עלייה של קילו וחצי ב3 חודשים בלי לעלות שומן והיקף טבור עליה טהורה ונקייה של שריר חצי קילו בחודש מה רע
למה לנהוג על 60 קמ"ש כשהמהירות המותרת היא 90 קמ"ש?
למה לחשוב שאם יש לך עלייה של קילו בחודש אז הכול הולך לשריר?
יש כמות מסויימת של שריר שאפדר לעלות בחודש גם אם תתאמן כמו הרקולס ותאכל כמו בהמה . חלק ילך לשומן חלק לבניית שריר .
אם אני מצליח לתת לשריר בדיוק מה שהוא צריך בךי הפרשות לשומן מה רע.
התחלנו שוב?
אתה לא יודע אם עלית קילו שריר טהור או לא, כי אתה פשוט לא יודע. אתה חושב שאתה יודע, אבל אתה לא.
מכל התמונות שאתה מעלה פה, נראה שהשמנת קצת ולא ממש עלית בשריר.
אני חושב שיש לך בעיה פסיכולוגית עם זה, סוג של פחד ואפילו אובססיה בנוגע לעליה הנקיה הזאת.
אם כל כך אכפת לך, תעשה כבר דקסה.
אגב, העצבים עליך זה כי אתה פותח את אותו פוסט 3 פעמים בשבוע כבר 7 חודשים
גבר, אם אתה רוצה תשובות פיפי קקי לך תשאל את השאלות האלה בFXP.
אגב, העצבים עליך זה כי אתה פותח את אותו פוסט 3 פעמים בשבוע כבר 7 חודשים.
לראשונה בחייך אתה צודק, לא צריך לבזבז עליך זמן.
אבל בוא נחכה לתגובות של אנשים אחרים, נראה לי שזה יהיה משעשע.
אנסה לעשות מעט סדר.תשמע אני אגיד לך למה התחלתי שימוש בקריאטין ועל הדרך כבר אספר לך את המצב ..
התחלתי להתאמן בינואר 2018
חובבני הגעתי למשקל של 76 קילו היקף טבור 96 והייתי בערך באחוז שומן 17 .
זאת תמונה בערך מתחילת התהליך עם המכנס הארוך .
נרשמתי לאיזה ייעוץ כי הרגשתי שאני צריך הכוונה קצת יותר מקצועית .. ושם התחלתי ישר חיטוב הגעתי לאש 11 משקל 68 בערך היקף טבור 83 זה אחרי כמה חודשים .
משם התחלתי מסה נקייה אבל בהתחלה העלתי קצת שומן הגעתי לאש 13 בערך היקף טבור 87 ועל זה אני מיוצב כבר תקופה ארוכה וזאת תמונה מהתקופה הזאת עם המכנס הקצר
היקף יד מסה התחתי ב32 עכשיו 34.5 בערך .
ושימוש בקיראטין התחלתי לאחר תקופה ארוכה שאני לא מתקדם במשקלי עבודה גם עם הוספה של אוכל לא הייתה התקדמות רצינית . ולאחרונה התחלתי שימוש בקיראטין ופתאום מרים משקלים בתדירות גבוה רציפה ויפה ויש התקדמות במשקל כמו שכתבתי ...
הינה התמונות שרשמתי מהתקופה של ה11 אש . ( עם המכנס הארוך זה מהתקופה של ההתחלה של האימונים
אה ולגבי מה שרשמת על האבקות חלבון.
אני גם לא משתמש .
נטו צורך חלבון מקוטג יוגורט ביצים חזה עוף טונה אלה המקורות שלי .
אבל אין בזה כול רע באבקות חלבון זה פשוט תוסף לא אבקת קסמים .
כמו שבן אדם שחסר לו ויטמין c או שהוא יקבל כדורים או שהוא יאכל מאכלים עשירים בויטמין c .
אותו דבר אני בוחר באוכל האמיתי .
אש לא מעיד על כמות של מסת שריר .