עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז איך אני אמור לדעת כמה לאכול 🙁אם סופרים את הקלוריות יוצא שכמות הפחמימות הכוללת היא 20.7, אבל מצורת הכתיבה לא ברור אם יש בנוסף 13 גרם סיבים והם החשיבו אותם כ-0 קלוריות לגרם, או שהם החשיבו את הסיבים כחלק מאותם 20.7 ונתנו להם 4 קלוריות לגרם.
ככה או ככה זה לא הערך הנכון
בארץ נוטים להחשיב סיבים כ-0 קלוריות. במקום זאת תחשיב אותם כ-2 קלוריות לגרם.אז איך אני אמור לדעת כמה לאכול
נראה ככהנגיד בFiber 1 גם הם מחשיבים את הסיבים כ0 קלוריות?
תנסה לא להחשיב סיבים כפחמימה, אלא כקטגוריה נפרדתאז אם נניח עשיתי חישוב של כמה פחמימות אני צריך לצרוך ביום וסתם לדוגמא יצא לי 100 גרם פחמימה.
אז אם אני אוכל 20 גרם סיבים תזונתיים אני צריך להשלים רק 80 גרם פחמימה? או לאכול 100 גרם בנוסף לסיבים?
אז אם לדוגמא אני צורך 160 גרם חלבון, 60 גרם שומן ו135 גרם פחמימה אני צריך לצרוך בנוסף את ה30 גרם סיבים? שה135 גרם שאני צורך יהיו בלי הסיבים?תנסה לא להחשיב סיבים כפחמימה, אלא כקטגוריה נפרדת
בידיוקאז אם לדוגמא אני צורך 160 גרם חלבון, 60 גרם שומן ו135 גרם פחמימה אני צריך לצרוך בנוסף את ה30 גרם סיבים? שה135 גרם שאני צורך יהיו בלי הסיבים?