הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עליות כח

• פותח/ת השרשור Duduaf
  • פורסם בתאריך

Duduaf

משתמש מתחיל
80
16
נק' מוניטין:
16
80
16
על מה לשים דגש באימונים כדי לבצע עליות כח ?
האם - יד אחורית/קדמית , גב , כתפיים , חזה ?

עליות כוח בנוסף לצורך בכוח הפיזי לבצע אותן, הן בעיקר מיומנות.
מהרגע שאתה יכול לעשות מתח ודיפס מלאים כמו שצריך לחזרות או עם משקל, כוח לא אמור להיות הגורם המגביל, ורק המיומנות היא הגורם המגביל

מצטרף, אתה צריך ללמוד את הטכניקה, זה כמו תרגיל הנפה אולימפית לגב. זה הכל עניין של פוזיציה של הגוף, וכיצד להשתמש באגן.

על מה לשים דגש באימונים כדי לבצע עליות כח ?
האם - יד אחורית/קדמית , גב , כתפיים , חזה ?
כשאתה עושה מתח תנסה לגעת עם החזה במוט.
תעבוד על מקבילים עם מוט ישר.
חוץ מזה בעיקר טכניקה , מאסל אפ לא דורש יותר מדי כוח הדגש הוא התנופה מהאגן וגם האחיזה חשובה.

מה שעזר לי לעשות בפעם הראשונה זה לדחוף את הגוף קדימה לפני העליה לחזור אחורה ואז לעלות ותוך כדי העלייה שוב פעם לדחוף את הגוף קדימה רק טיפה פחות ותוך כדי להרים טיפה את הרגליים כדי לעלות את המרכז כובד של הגוף טיפה למעלה זה יקל עליך. בכל מקרה אחרי פעם אחת שעשיתי הבנתי שזה חרא הסיכון לפציעה בגיד בכתפיים לא שווה את זה, וגם הגירוי שהרגשתי לשריר הוא בדיוק אותו גירוי כמו מתח בלי משקל.

מה שעזר לי לעשות בפעם הראשונה זה לדחוף את הגוף קדימה לפני העליה לחזור אחורה ואז לעלות ותוך כדי העלייה שוב פעם לדחוף את הגוף קדימה רק טיפה פחות ותוך כדי להרים טיפה את הרגליים כדי לעלות את המרכז כובד של הגוף טיפה למעלה זה יקל עליך. בכל מקרה אחרי פעם אחת שעשיתי הבנתי שזה חרא הסיכון לפציעה בגיד בכתפיים לא שווה את זה, וגם הגירוי שהרגשתי לשריר הוא בדיוק אותו גירוי כמו מתח בלי משקל.
אם אתה במשקל גוף מאוד נמוך, ומספיק כוח לבצע אותו בקלות, אני לא חושב שיש סיכון פציעה.

אם אתה במשקל גוף מאוד נמוך, ומספיק כוח לבצע אותו בקלות, אני לא חושב שיש סיכון פציעה.
כשאני מבצע את התרגיל אני מרגיש שהגידים של הכתף שלי חשופים מאוד לפציעה וכל סטייה בתנועה שלי של כמה מעלות בודדות אני יכול ליצור לעצמי דלקת שם

כשאני מבצע את התרגיל אני מרגיש שהגידים של הכתף שלי חשופים מאוד לפציעה וכל סטייה בתנועה שלי של כמה מעלות בודדות אני יכול ליצור לעצמי דלקת שם
זה לא תרגיל שנכנסים למכון ועושים את זה.
זה דורש תוכנית מתאימה, וחימום נכון.

בעקרון כל מה שציינת עובד בתרגיל.
הייתי אומר שהגב עובד הרבה, היד אחורית, כתף קדמית וחזה, אבל כמובן שגם צריך לעבוד על היד קדמית כי היא עוזר לך לעלות במתח

דיברו כבר שזה אלמנט של טכניקה

תעבוד על מתח גבוהה (ממש פופיק/חזה למוט

ועל straight bar dips תוך זמן קצר אמור להיות לך את הכוח הפיזי לעליית כוח (במידה ואתה לא מישהו שמתקשה לבצע דברים מינימלים כמו סתם מתח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית