עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשאתה עושה מתח תנסה לגעת עם החזה במוט.על מה לשים דגש באימונים כדי לבצע עליות כח ?
האם - יד אחורית/קדמית , גב , כתפיים , חזה ?
אם אתה במשקל גוף מאוד נמוך, ומספיק כוח לבצע אותו בקלות, אני לא חושב שיש סיכון פציעה.מה שעזר לי לעשות בפעם הראשונה זה לדחוף את הגוף קדימה לפני העליה לחזור אחורה ואז לעלות ותוך כדי העלייה שוב פעם לדחוף את הגוף קדימה רק טיפה פחות ותוך כדי להרים טיפה את הרגליים כדי לעלות את המרכז כובד של הגוף טיפה למעלה זה יקל עליך. בכל מקרה אחרי פעם אחת שעשיתי הבנתי שזה חרא הסיכון לפציעה בגיד בכתפיים לא שווה את זה, וגם הגירוי שהרגשתי לשריר הוא בדיוק אותו גירוי כמו מתח בלי משקל.
כשאני מבצע את התרגיל אני מרגיש שהגידים של הכתף שלי חשופים מאוד לפציעה וכל סטייה בתנועה שלי של כמה מעלות בודדות אני יכול ליצור לעצמי דלקת שםאם אתה במשקל גוף מאוד נמוך, ומספיק כוח לבצע אותו בקלות, אני לא חושב שיש סיכון פציעה.
זה לא תרגיל שנכנסים למכון ועושים את זה.כשאני מבצע את התרגיל אני מרגיש שהגידים של הכתף שלי חשופים מאוד לפציעה וכל סטייה בתנועה שלי של כמה מעלות בודדות אני יכול ליצור לעצמי דלקת שם