הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג שמחה

(עברתי שם במסגרת עבודה,ספסל דרעק לא מהעולפ הזה)
ספסל דרעקקקק

יואו. הבעת ההלם שלי כשחזרתי ונעצרתי בוהה מול הספסל, מבינה עם מה צריכה לעבוד, שהתחלפה בהבעת זעם כשנכנסתי לעמדה וגם הרגשתי עם מה צריכה לעבוד.

תקשיב, מתחילה להאמין שהאשמה על הפציעות/ספק פציעות שלי בבנץ' (שמשום מה התרחשו רק שםםם, מכל המקומות שעברתי בהם) לא מוטלת רק על הטמטום שלי, אלא גם לספסל חרא הזה יש מקום בזה 🤒

פרקתי.

שמח שזה עזר לך עם התזונה והמפרקים אבל בהתחשב בעובדה שחצי מהתפריט של העלמה זה גבינה,יהיה די קשה להשלים מכסה ממקורות אחרים
דווקא בגלל שחצי מהתפריט שלה חלבי חשבתי שכדאי לנסות שבוע בלי.
כל כך הרבה חלבי יכול להיותצ קשור לדעתי, אפילו רק לצמצם אותו לדעתי ישפיע.
בדרך כלל בסביבת המחיה הזו כשמישהו מתלונן על כאב או בעיה מסיקים על בעיית טכניקה במאתיים אחוז של ביטחון, שגם אם היא לא האחראית היחידה, היא לוקחת חלק מהאשמה. וגם אם מדובר בפרטים זניחים מתאמצים ומוצאים על מה להצביע.
תקחי את זה כמחמאה על הטכניקה הטובה שלך.
והדברים ה"זניחים" אולי לא כל כך זניחים עבור הגוף שלך.

אני לדוגמה הפסקתי להשעין את הזרועות שלי על הברכיים כשאני יושב, זה לדעתי לא בריא לכתפיים. אני אף פעם לא נשען על רגל אחת ויוצר לחץ מוגבר על הברכיים. זה כבר הרגל עבורי
קטע,אני עושה בדיוק ההפך ממך
(בודק גבולות על רגל אחת וכל מיני שטויות כאלה)
זה טיפים נחמדים שאפשר לנסות
לי ספציפית בגלל הקונג פו יש שלל תנועות שהם לא החברות הטובות של המפרקים (כמובן שנעשה בהדרגה )

ויש אחלה שבאב במכון שם,ישמחו ךעזור לך
אחלה שבאב שגונבים לי משקולות מהמוט בעודי אוחזזזתתתת בו חח
והדברים ה"זניחים" אולי לא כל כך זניחים עבור הגוף שלך.
בדיוק. לכן אני עדיין בהמתנה לצעקות 😁
ושוב ממש ממש תודה. אתם אנשים טובים באמת.. תודה על הנדיבות

לא מוטלת רק על הטמטום שלי
לא רק
תתרגלי לציוד שיש במקום להתלונן שהוא חרא (והוא חרא)
אם בלסנג'ר איזה וואלד להוצאה/שינוי מיקום השכמות/כל מה שיעזור לך
אחלה שבאב שגונבים לי משקולות מהמוט בעודי אוחזזזתתתת בו
לא רציתי לומר ילדי חרא..אבל הוצאת את זה ממני

בדיוק. לכן אני עדיין בהמתנה לצעקות
לא צעקנו מספיק?
אוקיי,שוב..

בחייאת,שימי לב לשינה שלך/לתזונה שלך/למחשבות והריכוז שלך ושאר הדברים שעלולים להפריע לך
אתם אנשים טובים

די להאשים טכניקה(ראינו שאת עושה מצוין)
זה הדברים מסביב ולא האימונים

לגבי חלב,הייתי זורם עם ההצעה של אלחנן ועושה כמנ ימים ללא (יהיה לך קשה בלי טון גבינה:sarcastic:),אם תעמדי בזה,ספרי לנו איך היה

אתם אנשים טובים
אלחנן בטוח
אני בספק על זה..

"דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום"
בהצלחה

אני את שלי נתתי, אבל בלי הרבה רעש.
"דרכיה דרכי נועם"
אז זה היה הכל??
טווובבב

אז לסיכום - לישון טוב, לאכול נורמלי, לא לרבוץ ברצף, להעלות הילוך בתיסוף ברזל ואולי דברים נוספים (חזרתי לאבד קצת יותר מדי דם 😭), להתרכז (דווקא הייתי מפוקסת ורגועה למדי באימון הזה. שילוב קטלני של ריטלין וקפאין שעושה לי טיפהלה שקט בראש יחד עם מספיק עירנות. רק החולשה נשארת :/), לדאוג לרווחה נפשית, לעבור לטונה וחזה עוף, להתחיל לסנג'ר את מלח הארץ המתנקז למכון, והכי חשוב -

להתפלל (וזו כבר מסקנה שלי).

מגנזיום יעזור לדעתי

שילוב קטלני של ריטלין וקפאין
או אה
גובל בנפילה בבדיקת סמים של WADA 🤯

לדאוג לרווחה נפשית
עוקב קצת בלוג שלך,זה הכי חשוב לדעתי מכל מה שאמרת

וזה גם מה שישנה את כל התמונה לטובה

אוסיף עוד תפילה משלי על העניין

מסכים עם המומחים כאן מעליי, אין משהו קריטי בטכניקה היא סך הכול די טובה.
אולי כמו שאלחנן אמר פשוט להביא את המוט יותר קדימה בהוצאה ככה שיהיה יותר מעל הכתפיים מאשר מעל הסנטר.

אוקיי
אז סקאווט בסדר גמור לא רואה שום בעיה כול שהיא עם הטכניקה.
בנץ - את לא מוציאה את המוט נכון וזה כנראה בגלל שאת לא ממוקמת נכון הספסל בתחילת התנועה את עוברת הרבה מרחק מהראק אמצע הבטן שלך ואת מזבזת על זה כוח. זה למה בחלק בחזרות היית גבוהה מידיי בלחיצה ופספת את הנקודה בכמה סנטימטרים.
חתירה יעמוד גבולי ברמה שבסוף התנועה נראה שיש לך ספיידר בייספי קורל שזה יכול להיות הסיבה לכאבים כי זה פשוט לא נוח לגוף בלי תמיכה.
אין מה לעשות עד כמה שגם אני משתמש בצ'יטים בחתירה אני מעדיף להשאיר הגב שלי ישר לפחות עד למעלה ככה הבייספ יתערבו רק שם העצה הכי טובה שאני יכול לתת בתרגיל זה רק לכופף במעט יותר את הגוף ולנסות להשאיר אותו מקובע

בנץ - את לא מוציאה את המוט נכון וזה כנראה בגלל שאת לא ממוקמת נכון הספסל בתחילת התנועה את עוברת הרבה מרחק מהראק אמצע הבטן שלך ואת מזבזת על זה כוח. זה למה בחלק בחזרות היית גבוהה מידיי בלחיצה ופספת את הנקודה בכמה סנטימטרים.
יכול שנייה להסביר יותר למה התכוונת? לא בטוחה שהבנתי.
ואכן לא מספיק אחידה בהורדה של המוט ובעצם בהכל.
ההתמקמות - בעיקרון נכנסת כשהמוט מעל הצוואר ככה, גג סנטר (מחפשת את האיזון הנכון), מתקדמת עם שכמות/טרפזים ובנקודה הזו המוט מעל לעיניים בערך, ומוציאה. ההוצאה זבל ותהיה קשה כשאואיל להתקדם במשקל. יש אלטרנטיבה נוספת חוץ מלבקש שיוציאו לי? גם, איך יכולה לשפר את ההתמקמות לדעתך?

התייחסת לחתירה!! יאייי 👏👏

חתירה יעמוד גבולי ברמה שבסוף התנועה נראה שיש לך ספיידר בייספי קורל שזה יכול להיות הסיבה לכאבים כי זה פשוט לא נוח לגוף בלי תמיכה.
אין מה לעשות עד כמה שגם אני משתמש בצ'יטים בחתירה אני מעדיף להשאיר הגב שלי ישר לפחות עד למעלה ככה הבייספ יתערבו רק שם העצה הכי טובה שאני יכול לתת בתרגיל זה רק לכופף במעט יותר את הגוף ולנסות להשאיר אותו מקובע
זה למה אהבתי פנדליי. אבל לרגל העדר במפרס לא אוכל לבצע נורמלי עד שלא אעמוד גם אם לא על שישים לפחות על 50. בבנט אובר זה לא ככ מצליח לי אלא במשקלים נמוכים, ואניווי לא יותר מארבעים.
ובכל אופן אנסה.

יש אלטרנטיבה נוספת חוץ מלבקש שיוציאו לי?
חושב שלא (ספסל דרעק אמרנו?)
לא בושה לבקש מאנשים עזרה
מלח הארץ פרופיט
, איך יכולה לשפר את ההתמקמות לדעתך?
השינוי ברגליים מבורך,נראה שעוזר לך
שכמות לספסל (עד כמה שניתן) ויאללה חזרות ברצף

התייחסת לחתירה
הבן אדם חותר על

באמצע האימון אני צועק STICKLIKEGLUE
ומכונית נופלת לידי מהשמיים
מקיש GIVEUSATANK

(תנחש מאיפה זה ותקבל חיבוק)