הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג שמחה

הטיפ הכי טוב לדעתי לאגן מתרומם מוקדם מידי זה להשאיר את הברכיים כמה שיותר זמן קדימה כשעולים.
בכל מקרה נראה די מינורי אצלך, יכול להיות שזה יותר לכיוון מסלול מוט לא לגמרי ישר אבל קשה להגיד מהזווית.
לא חושב שצריך לתקן את זה, יש לה טורסו ארוך, זה נותן לה מנוף לא רע.
תראה את אליהו הנקין בסקוואט שלו, גם אצלו האגן מתרומם קודם, כנראה הודות לאלפי הבוקס סקוואט שלו.
ומדהים לראות את וולד אלחזוב הספוטר שלו שעושה טבינקה הפוכה ממנו כי הוא מתחרה עם חליפה ורצועות.

יש לה טורסו ארוך
דרך יפה לתאר את הרגליים הקצרות שלי 🤣🤣

אני רוצה לתקן את זה בעיקר כי אני רוצה לחזק את הרגליים ולא ממש רוצה לתת לעומס לברוח משם ולגב להשתלט. פה זה אולי לא היסטרי, אבל לכאורה אם לא אשים לב, ובטח כשהמשקל יעלה, המגמה הזו תלך ותקצין.

דרך יפה לתאר את הרגליים הקצרות שלי 🤣🤣

אני רוצה לתקן את זה בעיקר כי אני רוצה לחזק את הרגליים ולא ממש רוצה לתת לעומס לברוח משם ולגב להשתלט. פה זה אולי לא היסטרי, אבל לכאורה אם לא אשים לב, ובטח כשהמשקל יעלה, המגמה הזו תלך ותקצין.
גם לי יש טורסו ארוך, צרת ציבור מקצת נחמה.
אבל איך אפשר להתלונן כשיש לי כזה יתרון בדדליפט?

אם תרצי להעמיס יותר על הקוואדס וממילא על הברכיים. ואת רוצה להיות זקופה יותר, אני ממליץ לך לעבור להיי באר סקוואט ורדת עמוק יותר, וכמובן שתצטרכי להוריד משקל במוט כי זה ווריאציה קשה יותר, עמוקה יותר וחדש לך.

זה לא אמור להקצין, וגם אם נגיד שכן, מה הבעיה אם זה יקצין? הבעיה תהיה אם תאבדי כיווץ או שהחזה תקרוס, כל עוד את שומרת על הכללים הבסיסיים לסקוואט בטוח, איך שלגוף שלך נוח לבצע את זה, זה די בסדר.

תראה את אליהו הנקין בסקוואט שלו, גם אצלו האגן מתרומם קודם, כנראה הודות לאלפי הבוקס סקוואט שלו.
ומדהים לראות את וולד אלחזוב הספוטר שלו שעושה טבינקה הפוכה ממנו כי הוא מתחרה עם חליפה ורצועות.

אני מסכים לכן רשמתי שאצלה זה נראה מינורי, ובכל זאת תמיד כדאי לדעת דרכים ושיטות לטכניקה טובה.

אם תרצי להעמיס יותר על הקוואדס וממילא על הברכיים. ואת רוצה להיות זקופה יותר, אני ממליץ לך לעבור להיי באר סקוואט ורדת עמוק יותר, וכמובן שתצטרכי להוריד משקל במוט כי זה ווריאציה קשה יותר, עמוקה יותר וחדש לך.
בעיקרון זה דווקא הלואו בר שחדש לי חח
ההיי בר שלי די יפה.
מחפשת איזון בהעמסה על הברכיים. רק קצת יותר מדי והכאבים חוצים את הרמה שאני מוכנה לסבול כתוצאה מאימונים. כל הנסיונות האחרונים להיי בר מאוד גירו את הברכיים, אפילו משקל גוף תכלס, אבל באמת לא ניסיתי כבר תקופה מאז.

אניווי, טוב להחכים. ממש מודה לכם..
נראה כבר לאן האימוני פח שלי ילכו חח

בעיקרון זה דווקא הלואו בר שחדש לי חח
ההיי בר שלי די יפה.
מחפשת איזון בהעמסה על הברכיים. רק קצת יותר מדי והכאבים חוצים את הרמה שאני מוכנה לסבול כתוצאה מאימונים. כל הנסיונות האחרונים להיי בר מאוד גירו את הברכיים, אפילו משקל גוף תכלס, אבל באמת לא ניסיתי כבר תקופה מאז.

אניווי, טוב להחכים. ממש מודה לכם..
הלואו באר שלך טוב לדעתי ולא אמור להיות זקוף ומעמיס על הברכיים יותר.
ההיי באר מעמיס יותר על הברכיים וחבל לסבול.

בהצלחה ורפואה שלימה

הסקוואט של שבוע שעבר היה מעולה
הנוכחי קצת פחות (כאמור)
חושב שזה נובע ממחשבות/חוסר ריכוז/שאר ירקות (אגב מקפידה?)
את יודעת מה צריך בשביל להביא את זה לרמה טובה יותר מבחינת טכני' (לראייה-סקוואט קודם)
תנסי להתנתק מכל דבר שיסיח את דעתך (דגש על תנסי אה) בזמן אימון

בעניין המשקל:בטוח שתהיה ירידה בגירעון (ובזכות הקפדה עם הטונה ;) )
אבל בחייאת,תקני משקל במקום לנחש התקדמות

תנשמי (ולא רק בין הסטים),קבלי את מה הקב''ה נותן ותאמיני (בו ובעיקר בעצמך)

לPR כל אימון ו100 סקוואט במהרה בימינו

בהצלחה בכל העניינים

נ.ב.
עמיר בניון מדהים

איזה נוסטלגיה

וגם הייתה הדלקת נרות אז
10872996_755370694557184_2234904030066263382_o.jpg

נערך לאחרונה:
רפואה שלימה
זה כבר משמעותית בדרך לשם. רואה שיפור ניכר מאוד מאוד ברוך ה' 🤩

וכן, נכון לעכשיו אמשיך כנראה באותה מתכונת של לואו בר, בהתקדמות חד שבועית של 2.5, ואנסה להמשיך לשפר את הטכניקה (אני גם די ביקורתית כלפי עצמי ופרפקציוניסטית משהו בתחומים מסויימים, אז זה מחייב 😁).

הנוכחי קצת פחות (כאמור)
רק קצת. סה"כ הוא בסדר יחסית, לטעמי כמובן (אולי החצאית מקשה קצת להבחין) חוץ מהנקודה שהזכרתי ושאני ערה לה.

זה גם קושי בריכוז שמקפיד להכשיל אותי אבל זה גם הרבה חוסר ביטחון ומעט חולשה. אנסה אניווי. בדגש על אנסה, אכן.

בעניין המשקל:בטוח שתהיה ירידה בגירעון
🤦‍♂️

הספק שלי אם יש גירעון וד"ל. ואם אין גירעון.. תהרוג אותי עכשיו וזהו 😵

סתם

חלילה
תמצאי לך זמן פנוי ותקני משקל (פשוט,בסופר פארם)
כן אה?
אך, חוץ מזה שמתקשה למצוא זמן לפגוש את עצמי לאחרונה, מתברר שגיסתי שהתארחה אצלנו בשבת אולי נדבקה בקורונה, אז אני די מקורקעת כרגע כאקט של התחשבות בעולם, עד שנדע מה בדיוק קורה 😁

החיים היפים חח
מקווה לטוב..

אצלנו בשבת אולי נדבקה בקורונה, אז אני די מקורקעת כרגע כאקט של התחשבות בעולם, עד שנדע מה בדיוק קורה
מקווה שיסתדר לטובה ושלך אין כל תסמינים חלילה
תעדכני את שלל עוקבי הלוג אה?
ברכה והצלחה
מקווה לטוב..
הוא יגיע..(תאמיני כבר אמרתי ?)

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שנחוש להחלים״:

עדכון לוג: 12/08/20

אחותי וגיסתי חולים, המשפחה ואני נכנסנו היום אחר כבוד לבידוד. תקווה הזויה משהו שאין חולים נוספים. כמובן שכל המרפי'ז התרחשו גם פה, ואמא שלי חיבקה ונישקה את גיסתי במוצאי שבת והלכה לבקר את אבא שלה ונישקה אותו על המצח אחרי חודשים של הימנעות די מקיפה מנשיקות וחיבוקים, ואני שרדתי משום מה בליל שבת ונוכחתי בכל הסעודה מול גיסתי במרחק מטר ובבוקר הלכתי לבקר את אחותי היפהפיה אחרי מלא שבועות שרציתי כל כך לעשות זאת ולא הסתייע וכן הלאה והלאה (אמיתי לגמרי).

אימון ביתי קצר

טריסט למרחיקי ירך (גומייה heavy):
- גלוט ברידג' *10
- ‏הרחקות בגשר *10
- ‏הרחקות צדפה *10
2 סטים. רוצח את השריר יותר ממכונה, חדמ"ש.

סופר סט:
- סקוואט סטטי על הקיר *1:00
- מכרע בולגרי *10
3 סטים. Killing.

סופר סט:
- רוטציות לכתף
- ‏שכיבות שמיכה *5
3 סטים.

חתירה בגומיה (super heavy):
15*2
מנוחה קצרצרה. מדי. העמיס בעיקר על הגב התחתון בתכלס, והוא זה שהכריע אותי.

היפטראסט רגל אחת
8 לרגל. הברך מכאיבה, ופרשתי.

כפיפת ברכיים משקל גוף:
5*2
שוחט כפשוטו.

כפיפת מרפקים גומיה (medium):
10*2

ומת לי הטרפז ושלום על ישראל.

אימון קצר ודי סיבולתי. Mind-muscle connection חזק. כאב בברך ימין בעיקר מתחת לפיקה אך לא רק.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נו,אימון שחיטה (כשרה)

לגבי הכאב ברך, נסי ללחוץ על הקוואד
אמור להקל מעט

ומצטער לשמוע על הבידוד..

לגבי הכאב ברך, נסי ללחוץ על הקוואד
אמור להקל מעט
צודק!! איך ידעת?
הקוואד המסכן והרגיש והשחוט למהדרין

מצחיק כמה באמת אפשר לעשות רק עם משקל גוף בטכניקות מתאימות. ועוד פה שלפתי גג שני כלים מהארסנל. אפשר באמת להביא את זה לרמות גבוהות של התשה שרירית וגירוי להיפרטרופיה

ומצטער לשמוע על הבידוד..
בתחילה הרגשתי די מוכה, אבל סה"כ כעת זה לא נראה לי נורא. אם זה יישאר רק בבידוד מצבנו טוב..

במקסימום ביצועי עבודה ירדו ואצטרך לשפשף את הסבלנות שלי מול תקשורת איטית
ניחוש פרוע משהו

ספרי אם עזר
כאמור
מיידית

בתחילה הרגשתי די מוכה, אבל סה"כ כעת זה לא נראה לי נורא. אם זה יישאר רק בבידוד מצבנו טוב..

במקסימום ביצועי עבודה ירדו ואצטרך לשפשף את הסבלנות שלי מול תקשורת איטית

כאמור

מיידית
הכל לטובה

מתכננת לעשות בדיקה גם?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית