הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

לוג שמחה

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שנחוש להחלים״:

עדכון לוג: 20/04/20

אירובי באינטרוולים של Tabata
3 סבבים, 12 דקות.

שכיבות סמיכה
8*4
ועוד 6.
פנים מרפק ימין מעט כואב. עוצרת פה.

הרחקת כתף אופקית כנגד גומייה צהובה
10*3
מקרבי שכמות דומיננטיים. איך מרכזים עבודה בכתף אחורית ולא נותנים לאלו או לטרפזים להשתלט? רעיונות יתקבלו בברכה.

משהו שגזל את תשומת ליבי ועוד מנה של עצלנות וזהו סיכומו של הספק אימון הזה 🫤

קרא את שאר עדכון הלוג...

גישושי חזרה

לאחר כשבועיים של הזנחת פעילות כמעט טוטאלית (מלבד קצת הליכה, רכיבה, שכיבות סמיכה בקטנה) נפל הפור - חוזרים לחדכ"ש. מתכונת מצומצמת בתחילה, והרחבה מתוכננת עם העלייה על הגל ובהתאם להתפתחויות קורונה. מה שכן היה בזמן הבטלה הזה ומשמח מאוד הוא החזרה שלי לרכב על סקייט, על כל הפחד והאושר. זה לווה במעט כאבי ברכיים, אבל אני עדיין אופטימית.

אז מה היה לנו היום?
סקוואט, בנץ', חתירה, דדליפט, פרס ואפילו טיפהלה כפיפת מרפקים (לא ממש נחשב אבל ניחא), הכל במשקלי רצפה ומטה. באופן מפתיע הברכיים לא ממש מתלוננות על הסקוואט (חוץ מרעשים מחרידים כרגיל. או שרק אני נחרדת? 😅). המרפקים כן התעוררו מעט לכאוב ולהציק איפשהו עם הבנץ' והחתירה. אולי קצת יותר עזר פיזיותרפי, עוד קצת כיווץ בשכמות, מעט מנוחה; נראה מה יהיה עם זה. באופן כללי מופתעת לטובה, יחסית. הגעתי בתחושה ששכחתי הכל. אז לא. רק קצת.

יהיה אימון נוסף מגשש, ולאחריו עיצוב תכנית מסודרת ועדכון כסדר. אם ירצה ה'.

קרא את שאר עדכון הלוג...

חח וואי לגמרי. אין לזה תחליף

נראה כמה זמן תיקח החזרה ומה תהיה מידת ההצלחה. באופן מפתיע מעט אופטימיות יש
כמה שיותר לאט חוזרים, כך מתקדמים יותר בטווח הרחוק.
Slow and steady wins the race
אני לא יודע מה הייתי עושה בלי המשקולות שלי 😁

אז זהו? פתחו את חדרי הכושר?? D:
כי אני חייבת לבטל את המנוי שלי בחולון 🥷

עדכון לוג: 06/05/20

המשך גישוש עם משקלי רצפה

סקוואט
25*5-6*3-4
שכחתי שצריך לזכור לספור סטים 😅

בנץ'
30*5*3

בנט אובר רואו סופינציה

37.5*8*3

פרס
20*5*3

דדליפט
50*6*2

בסדר בסה"כ. הגעתי עם דומס מתבקשים מאימון קודם, והברכיים מתחילות להציק מעט. וכמוהן גם פנים מרפק ימין.

מרגישה מבורכת: מי שקישר והביא אותי לחדכ"ש הסופר מתוק הזה התנדב גם לשמש על תקן צועק טכניקה, בחינם. שתי בעיות - 1. משום מה אין צעקות, למרבה האכזבה. 2. כנראה הרומן ביני ובין המרתף החביב ייגמר מוקדם מן הצפוי עקב פתיחת חדרי הכושר המסחריים, הצפופים והרועשים, כולל זה שעל יד ביתי. עם זאת, כפי שאמר מי שאמר, לעולם אין לצעוק "יש!" לפני הגול; כך שנחכה לראות מה קורה עם הפתיחה ועם תנאיה. ייתכן שיש עוד תקווה למרתף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

וואי חדר כושר במרתף זה הכי מרתף עינויים של המאה העשרים ואחת 🤣
כיף לך שיש לך איפה להתאמן!!! אשרייך.
אני מקרטעת מהבחינה הזו 🥷

עדכון לוג: 11/05/20

שילמתי לבסוף את הפי 2.14 על החדר ההוא לחודש הקרוב שזה קצת הזוי לי, אבל הי, איזה לוקסוס זה להתאמן לבד, בשקט, בלי לחץ. מה גם שהוודאות שאוכל לשמור על הקביעות בזמן הקרוב. בעזרת ה'.

שתי בעיות (אני אלופה בלמצוא אותן 😅):

א. נראה שבעל הבית טיפהלה אנטיפת. לא משהו נורא אבל לא נעים לבחורה הרגישה שאני לתדרים ואנרגיות והסביבה.

ב. הפלטה הקטנה ביותר היא של 2.5. בא לי בהפתעה כשהגעתי היום כי שאלתי על זה במפורש (מסתבר שלא מספיק מפורש, כי נקטתי בלשון "פלטות קטנות יותר להתקדמויות זעירות" במקום לציין משקל. הוא בתגובה אמר שיש הכל).

זה אילץ אותי לאלתר משהו מערמות של סוגרים וחבק ממולא בחול או משהו, שבאופן רגיל חובק רגל או יד. קיוויתי שארבעה סוגרים ועוד חבק של כחצי קילו לצד (מקווה שלא מתבדה) יתנו לי את ה-1-1.25 הללו. פעם הבאה אביא משקל מטבח. ונראה כבר איך נפתור את זה הלאה.

פייר, זה השאיר אותי עצבנית.

סקוואט
27.5*5*3
באתי עם ברכיים מציקות. התעורר כאב קל. השתדלתי להתרכז בלא לרדת נמוך מדי, ויש לי מה לשפר בנידון. מקווה שזה יעזור. חזרות מתחילות להיראות יותר ויותר דומות זו לזו (עוד יש הרבה לאן).

בנץ'
32.5*5*3

פנדליי רואו
40*8*3
כיף. היעדר של פלטות במפר קצת מציק, כרגיל.

פרס
25*5*2
פה כבר התעצלתי להעמיס את כל הבלאגן, למרבה הבושה. אז היה קשה (התכנון היה 22.5).
אני יודעת. בושה.

דדליפט
55*6*2
קליל. בהרצה.

האימון כולו היה קל מאוד למעט הפרס. מה גם שיש לי שם הרבה עבודת טכניקה לעשות (מנחשת).
אין לתאר את תחושת ההקלה שבהשתחררות מהטייץ. 65% מהכאבים הלכו איתו, כצפוי. שוקלת לעבור לשרוואל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אפשר לקנות 2 משקולות של 1.25 ולהביא אותם איתך כל אימון
ידוע וייעשה. ובאותה הזדמנות גם קטנות יותר. סתם עצלות כזו פלוס תהייה של מאיפה אביא את זה עכשיו (בדקתי קצת. לרוב סימן של אזל מהמלאי)..
אופס 😳:blush:

תהני במקום החדש. יש גם פלטות של 250 גרם. אפשר לקנות 8 כאלה ואז אפשר להתקדם בחצי קילו כל אימון. מצאתי כאלה באיביי.

עדכון לוג: 13/05/20

בעקבות האימון האחרון הסתובבתי כיומיים עם כאבי ברכיים ניכרים. בעיקר התמיד כאב ממוקד באזור המניסקוס התיכון. התחושה קשה, פחות כי הכאב מפריע (והוא מפריע) ויותר כי המסר שאני שמעתי פה הוא אין סיכוי.
עם זאת, לא ממהרת להרים ידיים.
בעקבות הפוסט של @StrongEnough נזכרתי בתוכנית הקודמת שלי לתקופת הביניים עד שאחזור לחד"כ, ושם הייתה מחשבה לנסות בוקס סקוואט במקום הסקוואט המכאיב. אז זה מה שהיה היום, עבד נפלא. @StrongEnough מודה לך ממש 🙃
חוץ מזה הכל קל. אני יודעת שאני יכולה להתקדם מהר מאימון לאימון וחושקת שיניים שלא לעשות זאת, אלא לשמור על התכנית שלי, לאט אבל בטוח.

בנץ'
32.5*5*3
היום כבר יש פלטות של 1.25, וזו הקלה גדולה.

בוקס סקוואט (לכ-90 מעלות)
27.5*8*3
מצויין. לא עורר כאב כלל.

בנט אובר רואו סופינציה
40*8*3

הרחקת כתפיים
4*10*3
פאוז של 2 שניות בפיק.

הרחקת כתפיים אופקית גומייה צהובה
8*2

היפטראסט
60*8*3

פשיטת מרפקים בכבל
14*10*2

עברה שעה מהאימון, אני מרגישה מעולה. לא כואב לי דבר (כמעט).
🤩 Cheers

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית