- פותח/ת השרשור
שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שנחוש להחלים״:
עדכון לוג: 09/06/20
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 09/06/20
העלאת משקלים שבועית 😁
אני לבד כרגיל, אין מוטות ביטחון - התלבטות רצינית באשר לבנץ' שכבר שבוע שעבר היה כבד ומלחיץ.
סקוואט
37.5*5*3
קל כצפוי. ברכיים מציקות קמעה (צדה החיצוני של ברך ימין בעיקר). החלקת המוט מהיד ממשיכה לתפוס את כל הקשב בלי להותיר מספיק מקום לדברים החשובים באמת 🤦♂️:😳
היום או מחר אקדיש זמן לנסות ללמוד יותר.
בנץ'
42.5*5*3
לבסוף החלטתי ללכת לפי התכנון. משקשקת מפחד. הסטים כולם קשים ובפרט החזרה האחרונה, אבל היה סביר. מרפקים מציקים בקטנטונת בלבד.
צ'ין אפס רגל אחת בגומיה
5*3
משתפרת בכוח. היה יחסית קליל היום.
פרס
30*3*3
שוב התלבטות רצינית, פחד המוות הזה (אני פחדנית שחבל על הזמן ובעיקר בכיינית על חלל). 30 זה נשמע הרבה מדי לחלשלושה הזאת.
בסוף החלטתי להוריד חזרות (היו לי יותר משלוש בדוק), גם כי בכיינית ופחדנית כבר אמרנו, אבל בעיקר עקב קוצר הזמן וחוסר אפשרות לפרגן מנוחה ארוכה. גם ככה לא היה קל. אם יהיה כוח אעלה חזרות בהמשך השבוע.
ופה כבר נשארו לי אולי עשר דקות כדי לסיים ולהתקפל.
בנט אובר רואו סופינציה
42.5*8*3
קליל. מנוחות קצרות וזה.
דדליפט
65*6*2
רומני חזרות גבוהות לחימום ולהרגיש מה קורה (הייתה לי מחשבה אולי להחליף). ולבסוף קלאסי במשקל קל. גב תחתון ואמות עייפים כהוגן.
כל מיני מחשבות לעיצוב תכנית תומכת החלמת ההמס שעדיין כואב.
- בסה"כ מרוצה. שוב אעלק PR בבנץ', ובפרס. אפשר שלא?
- כמה דקות אחרי שהגעתי הביתה - אפס כאבים. כן רמיזות קלושות של מרפקים.
- כמעט שנה אחרי ומחר יתקיים התור לראומטולוג שביקשתי אי אז בקיץ שעבר. פייר, אין לי מושג למה אני הולכת, אבל לא נורא.
- עוד שבעה מהערב המוקדם וחד משמעית אין כוח להכניס עוד 60 גרם חלבון חסרים. בהתחשב בגרעון רציני של יותר מיומיים הולכת על מסירות נפש (שתי קופסאות טונה. למה לא להרוג אותי וזהו??)
- נדמה שחזרה טיפלה מסה בארבע ראשי. זה וההתחזקות הסולידית אך המפתיעה בבנץ' מפחיתים את אי שביעות הרצון שלי מהתבוננות בצמיג המקיף אותי כעת. עם זאת, פניי עדיין לחיטוב 🥷
ניצנים המבשרים את בואו - אשכרה מדדתי עכשיו טחינה לטונה שלי. כפית אחת. בדרך כלל שופכת וכפרההה.. 😅
- עדכון מהשטח: יצא לי סלט מדהים ואפילו נפתח לי רעב זעיר, אז כנראה שלא אחנק למוות היום.
טוב. חפרתי לעילא.
לילה טוב.
קרא את שאר עדכון הלוג...