הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג שמחה

גם בלי כאבים אני שוקל לעבור לשחיה, אם רק היה בריכה קרובה עם שעות נפרדות שמתאים לי.
שקרן.

לא היית נוטש את הברזל לשחייה גם אם הייתה לך אולימפית מפוארת בחצר ביתך.
עם כל הכאבים האלה הייתי שוקל לעבור לשחייה.
אין אפשרות כרגע וגם זה משעמם נורא.
אבל הי! הצלחתי להתחזק (חזרה כן? עוד אין שיאים) הן בחתירה והן בשכיבות סמיכה (כשמבצעת אותן כמו שהגוף שלי מעדיף כרגע ובלי הרפתקאות מיותרות) ללא כאב!

האמת שאני די אובדת עצות.

שקרן.

כרגע לא נוטש, אבל בהחלט משלב.
חוץ מזה, לפני הברזלים, הייתי מציל ולימדתי שחיה.
חשבתי שאגיע מאוד רחוק עם שחיה, אבל בגלל הנסיבות, מכון כושר היה דבר הרבה יותר קל למצוא קרוב ונפרד בשעות שונות ביום.

שקרן.

אין אפשרות כרגע וגם זה משעמם נורא.
אבל הי! הצלחתי להתחזק (חזרה כן? עוד אין שיאים) הן בחתירה והן בשכיבות סמיכה (כשמבצעת אותן כמו שהגוף שלי מעדיף כרגע ובלי הרפתקאות מיותרות) ללא כאב!

האמת שאני די אובדת עצות.

נראה שאת לא מצליחה לדחוף את עצמך, וכל שינוי קטן גורם לכאבים חדשים. מאוד קשה להתקדם ככה. אם את יכולה לעשות מאמץ, שלושה אימוני שחייה בשבוע יהיו אידיאליים בשבילך. בשונה מריצות ארוכות/אופניים, שחייה תבנה לך גוף שרירי ומעוצב, אם זו הדאגה.

גם בלי כאבים אני שוקל לעבור לשחיה, אם רק היה בריכה קרובה עם שעות נפרדות שמתאים לי.

יש שמועות שאם תלך מספיק זמן בכיוון ששוקעת השמש תגיע לבריכה כל כך גדולה עד שהפיפי של אנשים לא מורגש.

נראה שאת לא מצליחה לדחוף את עצמך
ספר לי מאיפה אתה לומד את זה

מאוד קשה להתקדם ככה.
מה שנכון נכון.

אם את יכולה לעשות מאמץ, שלושה אימוני שחייה בשבוע יהיו אידיאליים בשבילך.
הבריכות סגורות ואני לא שוחה בים, כך שזה לא ממש רלוונטי..

שחייה תבנה לך גוף שרירי ומעוצב, אם זו הדאגה.
זו לא 😃

מאובדת עצות לעצות עובדות לעובדת עצות.
לרוב אני פתוחה לשמוע, וכן מחפשת עצה, אבל הדרך שאני עושה מתמידה ללמד אותי דבר אחד - להקשיב לגוף, ולסמוך על עצמי. נקודה. הקולות מבחוץ פחות רלוונטיים.

אמנם יש בי התנגדות שמעכבת אותי, אבל היא פוחתת, והנכונות לסמוך על עצמי עולה. בננומטרים, אבל זה קורה.
וזה מביא איתו דברים טובים, וההיפך קורה כשאני נסוגה :/

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להפוך לב!דיבילדער״:

עדכון לוג: 30/11/20

היום גיליתי שאני יכולה לבצע צ'ין אפ בדחיפה מהקרקע, כלומר קפיצה, סוג של. הייתי מספיק חכמה לא לנסות צ'ין אפ מדד-סטופ, אך לא מספיק כדי להקשיב לקול שאמר לי - "שיר תרגעי. זה משמח מאוד אך מספיק להיום. תבדקי את זה בהדרגה בפעם אחרת". במקום זה בדקתי שוב ושוב שאני אכן מסוגלת! ושלא כואבת הכתף! (רק תחושה מוזרה שליוותה גם את תחילת החזרה לשכיבות סמיכה אז לא מאוד מדאיגה). כך, עד שהואילה הכתף לכאוב :/
כאב קל, עם זאת. יש גבול לכמה בן אדם אחד יכול להיות חכם, לא? סתם.
בין לבין במהלך יום העבודה דגמתי כמה חזרות של שכיבות סמיכה, פה ושם ופה.
מאמינה שהכאב יחלוף מהר ואמשיך להתחזק. הייתי זקוקה לרסיס השמחה הזה, בפרט עם הדכדוך שעטף אותי בעקבות כמה מהתגובות האחרונות פה בלוג. כלומר, התגובות הנ"ל רק טריגר.
ולהזכיר, עד לא לפני הרבה זמן גם משיכה של 4 קילו מלמעלה כאבה. וקצת לפני זה גם הרמת יד זהירה כאבה. כך שאפשר לרשום שיפור אדיר ולהצדיק רגע של אושר.

מה שכן, אין לי מוט מתח, וגם לא פגשתי בכל האזור. את הבדיקה הנ"ל ביצעתי על סוג של קרש שהיה בגובה מתאים.

חוזרת מאוחר מדי בשביל רעש משקולת, ואניווי מעדיפה להניח לפלג"ע. את המטרים האחרונים הביתה מבצעת במכרעים בהליכה (30 חזרות), מחזירה את הריבה שלא הספיקה להגיע בבוקר לסוויט ספוט שלה לסיים את העבודה (ריבת עגבניות שרי לא רעה בכלל), וחוזרת ל-

מכרעים בהליכה
100 חזרות

סטפ אפ
10*2 לרגל

גלוט ברידג' על רגל אחת
12*3

גלוט ברידג' עם גומיה xx-heavy מעל הברכיים ופאוז בטופ
20 חזרות
וזה כבר מציק משהו בברכיים.

פרוג פאמפ

20 חזרות
וגם זה.

ריוורס הייפרס
20 חזרות

- ברצף.

נראה שהמכרעים מתקבלים בסדר גמור. שזה נחמד.
כבר עכשיו הכתף יחסית בסדר (יש עוד מקום לשיפור). נחמד2#.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
לאנג'ים אחוריים הרבה פחות מעמיסים על הברכיים.

אגב, למה אני מקבל התראות מכל פוסט שאני מגיב בו? איך מבטלים את זה?

אגב, למה אני מקבל התראות מכל פוסט שאני מגיב בו? איך מבטלים את זה?
למעלה יש לך אופצ' של 'בטל מעקב נושא'

אבל עזוב שטויות,תישאר,יהיה צחוקים

כתף בסדר זה משמח מאוד
וברכות על הצ'ין אפ

לאנג'ים אחוריים הרבה פחות מעמיסים על הברכיים.
נכון, אך הברכיים שלי מקבלות בטוב גם מכרעים בהליכה, ואלו מעמיסים יותר, אז למה לא?

יהיה צחוקים
משהו שאני לא יודעת? ☝️

וברכות על הצ'ין אפ
תודה! ליתר דיוק, עוד אין צ'ין אפ. אבל יהיה, בעז"ה

עדכון לוג: 06/12/20

רבע אימון בוקר חמישי שנקטע ביציאה לעבודה:

חתירת מסור
28*6*3

שכיבות סמיכה
10*4

התקווה להשלים בערב התבדתה, כנ"ל בשישי, כנ"ל במוצ"ש. עומס וכו.

לאחרונה אוכלת די הרבה, הייתי מנחשת משהו כמו 2000-2500 תלוי ביום. היום למשל נראלי הרבה מעבר. עין על המשקל. בינתיים יחסית יציב אבל כן נראית לי מגמת עליה קלה. כללית כן חושבת על המשך חיטוב, אבל מסת השריר האבודה די חסרה לי, מה גם שנחמד לאכול הרבה, מה גם שהתעייפתי משהו משקילות מזון. אבל עוד חזון למועד. על פניו זה קרוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

משהו כמו 2000-2500 תלוי ביום.

בינתיים יחסית יציב אבל כן נראית לי מגמת עליה קלה.

הקנאה.
אם אני הייתי עושה דבר כזה......
giphy.gif

אללי.

אין לי אפילו אומץ לנסות.

הקנאה.
אם אני הייתי עושה דבר כזה......
giphy.gif

אללי.

אין לי אפילו אומץ לנסות.
צחקתי בקול.

מרגישה נוזלית ודי שמנה, אבל עדיין מעדיפה לשחרר קצת. כל עוד התזונה שלי יחסית טובה בעניין הבריאותי.
מה שמציק לי זה שאני לא באמת יודעת איפב אני עומדת..
חיטוב דורש הרבה משאבים ואחזור לזה כשארגיש בשלה לסשן ב' (אם עדיין ארצה בזה עד אז חח)

צחקתי בקול.

מרגישה נוזלית ודי שמנה, אבל עדיין מעדיפה לשחרר קצת. כל עוד התזונה שלי יחסית טובה בעניין הבריאותי.
מה שמציק לי זה שאני לא באמת יודעת איפב אני עומדת..
חיטוב דורש הרבה משאבים ואחזור לזה כשארגיש בשלה לסשן ב' (אם עדיין ארצה בזה עד אז חח)

חחח
וואי.
בואי שנייה לווצאפ עליתי על משהו!!

עדכון לוג: 15/12/20

אמלק הזמנים האחרונים:
- התבטטות.
- מכירה בכך שיש בי קול שאומר שעדיף לי שלא להתאמן מאשר שכן.
- שעות ארוכות של ישיבה במשרד, הגוף שלי לא בנוי לזה. נוסף לחוסר התזוזה הכללי והופ - כאבי גב תחתון הולכים ומתגברים.
- יחד איתם מבצבצים עוד ועוד חברים. כרגיל כשאני מפסיקה לזוז.
- מכניסה הפסקות הליכה, שכיבות סמיכה בודדות מזדמנות, וצ'ין אפ בקפיצה פעם באף פעם. אפילו חתירות מסור ל-28*8*3 עקומות ומלאות ברמאות מוגזמת היו.
- מחשבות על שכירת מאמן. עוד לא בטוחה שבשלה.
- מתחילה להאמין שהכאבים הם לא בהכרח בעלי חוקיות ברורה של סיבה-תוצאה שאני רק צריכה לגלות, אבל כן בעלי מבנה קבוע של גל, שהפיק החוזר ונשנה בו הכרחי משהו, ושוב ימים כאלו שהכל רגיש יותר וכואב, גם בלי להתגרות (ובעיקר ברכיים, גב, מרפקים, גידים עלומים בגב כף היד ובגב כף הרגל וכהנה וכהנה).

היום:

קצת אירובי

חתירת מסור קלילה

15.5*10*5
בדגש חוסר תזוזה בגו.

שכיבות סמיכה
7*3
מצמצמת לאט לאט רוחב ידיים. מרגישה חזק את הפרש התנועה בין שתי השכמות שלי.

לסירוגין עם:
חתירה כנגד גומיה כחולה
10*3

לחיצת חזה כנגד גומיה
10*2
מרפקים :(

גוד מורנינג כנגד גומיה קלה
25 חזרות

בדיקת מכרע בולגרי - מיידית כואב בברכיים הכואבות גם כך.

אכלתי היום המון חלבון. וגם המון קלוריות, אף שהתכוונתי להתאזן חח.. ועולה תיכף לישון. אין לי ציפיות מי יודע מה, אבל אולי אולי הכל ביחד עם טיפונת התזוזה הזו יעזרו לי לראות שיפור במדד כאב-נחת.

קרא את שאר עדכון הלוג...

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״לוג נופל״:

עדכון לוג: 05/03/21

מצבי התדרדר בשבועיים האחרונים. מגמת שיפור קלה ולא ליניארית מיום ליום, אך עוד לא יישור קו. רחוק משם.

אימון צוהרי שישי

גובלט סקוואט
25.5*10*4
ברכיים וכו'.
בחירה תמוהה לשבת על שקשוקת חצילים בין סט לסט.

Staggered RDL
35.5*10*4
דקירות בקדמת הברכיים, בעיקר ימין, סט ראשון. מתברר שהתחלתי עם רגל אחורה יותר מהרגיל, ובמהלך הסט היא זלגה לאיטה אחורה יותר ויותר -› יציבות יורדת -› כאב. תוקן בסטים הבאים אך כאב נשאר.

שכיבות סמיכה
9*4
סביר. כאב מתגבר במרפקים, אך לא עובר 3.

פרפר כנגד גומיה
10*4
כחולה וצהובה כרוכות. בסדר.

חתירה כנגד גומיה
10*4
כל הגומיות שברשותי מלופפות יחד. סביר. כאב מחריף בפנים המרפקים.

Facepulls
10*4
חוזרת לגומיה קלה יותר לרגל הכאב שמתעורר בכתף עם גומיה מעט יותר קשה. מרפקים וכו, אבל הי! סיימתי האימון לראשונה מזה הרבה זמן לפני שיעור ההאקינג שנקבע לשעה כזו מאתגרת. על הקשקש.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית